Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПРЕИСПИТИВАЊА, ЦРНА ГОРА И СРБИ: Има ли нам спаса када величамо противнике или зар и ти, сине Дритане!

Пише: Иван Милошевић

Политички представници Бошњака, Албанаца и Хрвата, на челу са комунистима из ДПС-а и неокомунистима из УРЕ, траже да се подржи Резолуција о геноциду у Сребреници и да се на ту ствар стави тачка. Чак и врли Јаков, који је засео у предсједничку фотељу захваљујући Србима, нема милости према Србима. Геноцид се мора одбранити, па да Бјелопавлићи хљеба неће јест! И пословично неопредијељени Милојков ПЕС у овој ствари је 90-постотно опредијељен. Кажу подржавају скупштинске резолуције о Сребреници, па је и по њима о тој ствари све речено. Насупрот њима остаје шака политичких представника Срба, која нема толико политичког утицаја да у том погледу нешто промјене! 

Од ДПС-а и њихових сателита, Бошњака и Албанаца, не чуди ме што лију сузе над Сребреницом. Већ двије деценије не пропуштају ни једну прилику да досоле српске ране и скачу као један када су питању српске муке. Кажу тако и треба, а и још би требало додати, јер за сва зла овога свијета, а посебно за ратове на Балкану, криви су искључиво Срби и нико није тако убијао, силовао и клао као Срби! Сви остали су били српске жртве, били су ненаоружани и крајњи домет њиховог наоружања биле су праћке и у најбољем случају понеки пикадо!

Ипак, Срби од Дритана нијесу очекивали да са све четири руке и ноге саспе своју шаку соли на српске ране.Дочекују Дритана као брата, пуне му сале на промоцији књиге по Србији, чак и патријарх Порфирије дође да слуша Дританове умотворине у Коларцу и сви му се у Београду диве. И у Црној Гори је слично стање, колико дневно сретнем Срба који кажу – Дритан наш брат! Кују га у звијезде, само што га не прогласе једним од витезова српског округлог стола, а Дритан, као досљедни Албанац, након овација у Београду, чим пређе Добраково, гласа за независно Косово, српски геноцид у Сребреници и припрема нове антисрпске журке! 

И не знаш ко је ту гори од кога! Да ли Дритан што користи кредите од потписивања Темељног уговора са СПЦ за антисрпске работе или Срби којима је Бог дао да његују гују у њедрима и да се чак тиме наоколо хвале и чак и не кукају када их змија уједе! Понеки се чак и диче што раде у име сопствене штете и за то не траже награде! 

Више пута сам понављао да су у Црној Гори сви остали против Срба и да је њихов најјачи ујединитељски чинилац да су против Срба и на тој платформи уједине се политичари и идеологије разних врста. Када си против Срба код Бошњака, Монтенегрина, Албанаца и Хрвата, није битно из које си странке. Њихов си помагач и саборац јер си против Срба! Што је још горе и дио Срба је против Срба! Остадоше Срби као политичка сирочад да се залуд бране од туђих злочина, неправди и геноцида! 

Одговор на антисрпско уједињење у Црној Гори је српско уједињење око једне српске странке, једног српског лидера и једног српског свеобухватног програма. Нажалост, мало ко о томе размишља, па се пред Србима у Црној Гори отвара неизвјесна будућност и сурова борба за опстанак. А уколико се већ ради о борби за опстанак требало би почети од тога да не величамо своје противнике и дочекујемо их као велике пријатеље! Када то схватимо можда негдје и догурамо и изборимо барем једну српску побједу као најаву бољег српског сјутра!

ПС. Јесу ли Срби сами криви што су све ујединили против себе? Мислим да нијесу и да код Срба има доста сучељавања са самима собом и српским злодјелима. Ипак, то није довољно да сви остали имају барем кап разумјевања за српске муке! Зашто је тако, волио бих да ми неко објасни. Уколико се то уопште може објаснити!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!