Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОЛАКОТЕ, ВРХ ДПС ПИРАМИДЕ: Ухапшени Катнић и Лазовић!

Бивши високи полицијски функционер Зоран Лазовић и некадашњи главни специјални тужилац Миливоје Катнић ухапшени су у зору по налогу Специјалног државног тужилаштва (СДТ). То је потврђено “Вијестима” из више извора.

Лазовића и Катнића ухапсили су службеници Специјалног полицијског одјељења (СПО) по налогу СДТ-а, који их сумњичи за стварање криминалне организације и злоупотребу службеног положаја.

Службеници Специјалног полицијског одјељења (СПО) у склопу једног од највећих предмета у Специјалном државном тужилаштву тренутно изводе акцију на више мјеста у Црној Гори

На основу међусобне сарадње и вишемјесечног координисаног дјеловања Специјалног државног тужилаштва, Специјалног полицијског одјељења и Агенције Европске уније за сарадњу органа за спровођење закона – ЕУРОПОЛ, по налогу Специјалног државног тужилаштва,Специјално полицијско одјељење је, уз асистенцију Сектора полиције специјалних намјена, лишило слободе М. К., бившег главног специјалног тужиоца и З. Л., бившег помоћника директора Управе полиције, због основа сумње да су учинили кривична дјела стварање криминалне организације и злоупотреба службеног положаја, саопштио је државни тужилац и портпарол СДТ-а Вукас Радоњић.

Катнић и Лазовић, како је додао, биће спроведени специјалном тужиоцу ради саслушања у законском року.

У току је и претресање њихових станова и других просторија, у Подгорици, Цетињу, Будви и Бијелом Пољу, ради проналаска трагова кривичног дјела и предмета који могу бити од користи за поступак, саопштио је Радоњић.

извор: вијести

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ОДЛУКА: Катнић у притвору још два мјесеца!

ПОД ЛУПОМ: У Монтефарму и са новим директором највише се цијене рођаци!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!