Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОД ЛУПОМ: У Монтефарму и са новим директором највише се цијене рођаци!

Монтефарм је поново у центру пажње због турбулентних промена које је изазвао нови вршилац дужности директора, господин Александар Богавац. Након што је преузео функцију од претходног директора Мариновића, Богавац је спровео низ смена међу запосленима које је поставио његов претходник.

Расписује конкурс за три помоћна директора. Велику пажњу је привукло то да за комерцијалног директора планира да постави Милицу Попиводу, која ускоро одлази у пензију. Она је до скоро одговорно лице у приватној веледрогерији Фармаx. Власник Фармаxа је бивши државни секретар у министарству здравља Никола Антовић, оптужен за злоупотребу службеног положаја и несавјестан рад.

Следеће што изазива пажњу је да је госпођа Маја Каварић Бошковић, коју је пре годину дана на мјесто савјетника поставио господин Мариновић, такође бивши радник веледрогерије Фармегра. Њу, Богавац оставља на исто измишљено мјесто, јер су у блиским родбинским односима, односно она је његова тетка.

Такође, интересантно је да је лични ментор Богавца његов бивши директор и власник Алкалоида, господин Владислав Влатко Станишић. Њихова блиска веза је очигледна јер сваког јутра уз кафу, Богавац добија инструкције од свог ментора.

Познато је да је Богавац у својој биографији навео да је предходно радио као референт продаје у фирми Фармегра И као супервизор продаје у фирми Алкалоид, што изазива питање о могућем сукобу интереса у његовом вођењу Монтефарма.

Све наведено говори да господин Богавац ради у интересу само једне компаније.

извор: забринути читалац

 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!