Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОД ЛУПОМ: У Монтефарму и са новим директором највише се цијене рођаци!

Монтефарм је поново у центру пажње због турбулентних промена које је изазвао нови вршилац дужности директора, господин Александар Богавац. Након што је преузео функцију од претходног директора Мариновића, Богавац је спровео низ смена међу запосленима које је поставио његов претходник.

Расписује конкурс за три помоћна директора. Велику пажњу је привукло то да за комерцијалног директора планира да постави Милицу Попиводу, која ускоро одлази у пензију. Она је до скоро одговорно лице у приватној веледрогерији Фармаx. Власник Фармаxа је бивши државни секретар у министарству здравља Никола Антовић, оптужен за злоупотребу службеног положаја и несавјестан рад.

Следеће што изазива пажњу је да је госпођа Маја Каварић Бошковић, коју је пре годину дана на мјесто савјетника поставио господин Мариновић, такође бивши радник веледрогерије Фармегра. Њу, Богавац оставља на исто измишљено мјесто, јер су у блиским родбинским односима, односно она је његова тетка.

Такође, интересантно је да је лични ментор Богавца његов бивши директор и власник Алкалоида, господин Владислав Влатко Станишић. Њихова блиска веза је очигледна јер сваког јутра уз кафу, Богавац добија инструкције од свог ментора.

Познато је да је Богавац у својој биографији навео да је предходно радио као референт продаје у фирми Фармегра И као супервизор продаје у фирми Алкалоид, што изазива питање о могућем сукобу интереса у његовом вођењу Монтефарма.

Све наведено говори да господин Богавац ради у интересу само једне компаније.

извор: забринути читалац

 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРИНЦ ФИЛИП У ЈАСЕНОВЦУ: Размере злочина НДХ тешко су замисливе и неописиве!

ОД ЉУБАВИ ДО МРЖЊЕ: Од Каћуше до Ђура!

ГАРАВИЦЕ, ОБИЉЕЖАВАЊЕ: Од усташког злочина над 12.000 Срба прошло 83 године, провокације Бошњака – у спомен парку ратна застава БИХ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!