Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПИСМО РОЂАКУ: Ћутологијом постао си саучесник најдубљег суноврата Црне Горе!

Пише: др Петар Милатовић Острошки

Домаћине, разваљују ти кућу, отимају имовину, силују ти дјецу, убијају ти чланове породице, да би те што више и горе понизили тјерају те да то све својим очима гледаш, лоботомирају ти мозак и натјерају те да јавно признаш да су злочинци невини, а да си ти кривац за све, чак и за оно што се није десило, али су те они убиједии да се десило, па какав си ти домаћин кад не умијеш да чуваш кућу, да спријечиш отимање имовине, да не дозволиш да ти дјецу силују и чланове породице убијају.

Ти си, рођаче, домаћин који, по попису од прије двије године, има 617.213 чељади у држави, или послије Резолуције о геноциду, државној страви.

Како ћеш Јакове чиста образа пред сјенима прадједа Јакова, чије име носиш, кад си дозволио да се Црна Гора обрука у Уједињеним нацијама за сва времена и обрука сва потомства.

Рећи ћеш да је то ствар Владе, а не твоја. Не, рођаче драги, то је и твоја ствар, јер управо си ти дао мандат твом камараду Милојку Спајићу да састави Владу Црне Горе и та Влада је гласала за Резолуцију о геноциду у Сребреници и на тај начин Србији и српском народу ставила разисторијски тег око врата, а управо си ти на васт дошао гласовима Срба и сада слијепци виде како си се одужио Србима који су те довели на власт. Одужио си се Србима од шаке до лакта!

Драги, весели и тужни рођаче, својом ћутологијом постао си саучесник најдубљег суноврата Црне Горе у цјелокупној досадашњој историји, што ће ти народ ускоро јавно показати, овај исти народ који се опасно ућутао и умјесто да те забрине ћутање народа ти настављаш да главињаш главом без обзира и памећу без циља, а управо значење речитог народног ћутања ускоро ћете осјетити ти и твој камарад Милојко Спајић коме си ти дао мандат да буквално Црну Гору гурне у провалију коју нису сањали ни највећи непријатељи Црне Горе.

Извор: Фејсбук

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКА: Први пут обиљежена годишњица оснивања Фочанске бригаде ЈВуО, јунаци који су бранили Србе!

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!

ТРАГИКОМЕДИЈА ИЛИ ШПИЈУНИ СУ МЕЂУ НАМА, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Шверцери цигарета под пратњом АНБ-а и уз помоћ појединих свештеника састављали владу у Острогу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

glas65

ШТАМПА: Нови број “Гласа Холмије”!

milo-stoltenberg

ДПС ВЕЉЕСИЛА, МОНТЕНЕГРИНИ И ТУРЦИ СЛОЖНИ: Мило замјеник Столтенберга!

puskin1

КОД СПОМЕНИКA ПУШКИНУ У ПОДГОРИЦИ: Обиљежено 225 година од рођена великог пјесника!

babunski

СТАРИ ЧЕТНИЦИ: Војвода Петко Илић из Старог Нагоричина!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!