Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПИСМО РОЂАКУ: Јаков у старту дупло превазишао Мила, само што портира није повео код папе!

Пише др Петар Милатовић Острошки

Драги и весели рођаче, тешка срца сам примио вијест из добро обавијештених извора да се на тебе љуте секретарица и портир које ниси повео у Ватикан код римског папе заједно са шефицом кабинета Иваном Пејовић, њеном замјеницом Миленом  Пејовић Ераковић; савјетницима: Маријом Лакић Барфус, Иваном Шикмановићем, Оливером Вукајловић, Гораном Делићем, Бојаном  Зулић, твојом драгом супругом Миленом; Маријом Драгаш, као и Милицом Петровић која је, као отправница послова у амбасади Црне Горе при Светој столици, службено присуствовала.

На објављеној фотографији с тобом и папом види се десет особа. Честитам рођаче.  Дупло си превазишао  Мила Ђукановића. Мило Ђукановић је код папе водио само три савјетника, супругу и амбасадора при Светој столици. Да си бар дупло мање трошкова направио од Мила приликом посјете папи, али ниси него обрнуто,  дупло више. Потрошио си, како нас обавјешатава лист „Дан“ равно 13,500 евра, а могао си да из буџета потрошиш за пут у Ватикан и назад свега 500 евра да си летио  low-cost компанијом.

На крају, драги и весели рођаче, ужасава ме поређење са Милом. Наиме, ако си већ у првој години предсједничког мандата у нечему дупло превазишао Мила Ђукановића, бојим се да ћеш на крају мандата у свему дупло превазићи Мила на скали негативних учинака, па ћеш, пази сада коперниковског обрта, бити најзаслужнији за Милов тријумфалан повратак на политичку сцену…

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!