Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!

Покрет за промјене (ПЗП) окарактерисао је разрјешење Ранка Алигрудића са мјеста директора Фонда пензијског и инвалидског осигурања (ПИО) као срамно, поручивши да је у питању још један показатељ да владајућа већина враћа ДПС кадрове.

Да ова владајућа већина гази све оно за што смо се деценијама борили и не више на ‘мала’, већ на ‘велика’ врата враћа ДПС кадрове говори и посљедње срамно разрјешење нашег колеге, члана Предсједништва ПЗП-а Ранка Алигрудића, искусног професионалца, који је цио свој радни вијек провео у овој области и поштеног човјека који је показао како се одговорно, не у партијском, већ у интересу корисника руководи овом значајном институцијом. Нажалост, такви овој мешетарској Влади не требају, па је зато и доведен син некадашњег управника царине у Бијелом Пољу, иначе врло препознатљивог активисте и великог штиха ДПС-а, момак који ће очигледно споровести кварни и сулуди наум ове Владе о уништењу Фонда ПИО, јер управо он је неко ко је заговорник приватних пензионих фондоваело, наводи се у саопштењу ПЗП-а достављеном медијима.

Да је ПЕС „друга виолина“ ДПС-а и да су им кадрови у ствари амбициозни, а неостварени ДПС-овци није непознато и од њих није изненађење, наводе из ове партије, али додају да јесте изненађење да све ово беспоговорно аминују и дозвољавају њихови бивши саборци са којима су, како кажу, у сузавцима, под шок бомбама и рафалима гумених метака се храбро супростављали и рушили однарођени и у корупцији и криминалу огрезли Ђукановићев режим.

Али удобност фотеља се изгледа ослачала, па се пуштају низ воду некадашњи саборци и заборавља се она часна заједничка борба. Колико је ова Влада кукавичка и неморална, говори и чињеница да увијек користе тренутак кад неко није ту да га мучки смијене, па су управо ову подмуклу смјену спровели док се колега Алигрудић налазио на службеном путу, на врло значајном сусрету директора пензионих фондова земаља бивше СФРЈ. Али то говори о њима. Како ствари стоје, брзо ће им све ово што раде доћи на наплату. МИ часно и храбро настављамо борбу за праведну и поштену Црну Гору. И храбри чињеница да представници пензионера и синдикат нијесу подржали ову срамну смјену, јер цијене и препознају професионализам нашег Ранка Алигрудића, закључују из ПЗП-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

СКРОМНИ СТАВ: Не разумијем политичке односе и на шта се односе!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!