Насловна Почетна Осврт српског емигранта (Вукман Чејовић): Шуковић србомрзац и Дритан четник!

Осврт српског емигранта (Вукман Чејовић): Шуковић србомрзац и Дритан четник!

Познати црногорски расиста и плаћеник криминалне групације зване ДПС, Дарко Шуковић написао је текст у којем се посебно оврнуо на господина Дритана Абазовића, као сарадника мрских четничких групација, које по вас дан тразе крв муслимана, Албанаца и веома угрожених Црногораца.
Ово је осврт на тај памфлет дотицног расисте и србомрсца.

Шуковић

У недјљу су попови СПЦ, по упутама из Москве и Београда, након вишегодишње медијске припреме терена из уста и пера опскурне пропагандне машинерије, обавили егзекуцију владајуће коалиције.

Чејовић

Грешка Шуковићу, велика грешка. Исправно би било написати следеће:
У недјељу су комунистичко масонски и језуитски попови, по упутама из Ватикана, кабалистичког синедриона и из пакла, након неуспјелог отимања светиња српске православне Цркве и дугогодишње медијске припреме за тај нечасни чин, својом нечашћу и невјероватном неспособношцу, упркос лажирању избора и довођењем десетине хиљада фантом гласача, те поткупљивањем и уцјенама, доживјели невиђени пораз и обавили егзекуцију самих себе или што би рекли Јапанци, црногорски расисти, извршшсе колективни харакири, који је почео онога моментра, када су по упутама кабалиста кидисали на светиње српске православне Цркве.

Шуковић

Паметовати данас о манама поражених нема смисла и, уз остало, било би без стила.

Чејовић

Што нема смисла,Шуковићу? Ако не будемо о томе озбиљно дискутовали, ДПС-у пријети озбиљна опасност да на следћцим изборима не пређу цензус, јер следећи пут неће моци да краду, као што су сад то урадили, па умјесто 10% до 15% сакупише астрономских 35% гласова. Ја сам веома забринут за будућност ДПС-а, па те молим Шуковицу, да ја и ти, покренемоп једну иницијативу, да озбиљно анализирамо неуспјех наше партије, иначе, од Црне Горе нема ништа, Шуковићу, „брате“.

Зар ниси прочитао шта каже Николијадис Илијада, који написа „готови смо“. Сузе су ми пошле на очи од те констатације. Стога те молим, уозбиљи се, Шуковићу.
Схвати, ситуација је озбиљна и пријети да ескалира. Стога, једини излаз видим у једној темељитој анализи узрока нашег катастрофалног пораза. Наравно, да све буде уз стил, јер какви би ми Црногорци били, да стила немамо. Стога ме баш изненађује, то што нас, господу са стилом, оптужују да смо доводили десетине хиљада Габеља из Италије да гласају за нас. Ми толико имамо стила да о томе ни помислити не би могли, а камоли да то учинимо. Је ли тако, Шуковићу?

Шуковић

О посљедицама исхода избора има, јер су толико очигледне да их многи још нијесу спремни да виде, камо ли да их прихвате.

Чејовић

Ја ти то читаво вријеме причам, Шуковићу, али ме ти не узимаш за озбиљно. Многи то не виде а многи виде, али неће да прихвате. Да,ШуковиЋу, ја сам веома забринут за здравље нашег господина предсједника.

Шуковић

Бесмислено је сада потенцирати и необјашњиво политичко сљепило неких западних адреса, које су тридесетогодишњу непромјењивост власти и сумње у њене везе са криминалом и корупцијом.

Чејовић

Паметно збориш, заиста, Шуковићу. Невјероватно је слепило западних држава и њихово наивно вјеровање да тридесет годишње владање није израз диктатуре и недемократичности, него управо супротно, знак демократичности и сваког моралног интегритета, те ја, заједно са тобом, заједнички изјављујем, да са гнушањем одбијамо, сваку помисао на то, да је нас господин предсједник на било који начин повезан са криминалом а то што се на западу говори је само знак, да су и тамо мрски нам четници, прсте своје умијешали. Није залуду Илија Гарасанин, у четрнаестом вијеку провео три мјесеца у Берлину и двије недеље у Паризу. Ту је поставио темељ великосрпског дјеловања са запада, чији резултат сада видимо.

Шуковић

константно третирале као већи проблем од проруске алтернативе, њене клерофашистичке платформе или љубитељства лика и недјела Ратка Младића.

Чејовић

А је ли Шуковићу. А кад сам ти ја говорио, Шуковицу, учините нешто, објасните политичарима са запада, да им се Руси шуњају са леђа и да им је стратешки план да се прво искрцају у Сутоморе, па онда да усиљеним машсом дођу до Подгорице, одакле би са једно пет шест Антонова, извршили десант на Париз, ти си ми се смијао, Шуковићу. Ето ти га сад, Шуковићу, сад ми се више не смијеш, је ли.
Али сада је већ касно драги господине, руски брод је већ запловио према Сутомору, гдје ће их дочекати постер Ратка Младића, са добродошлицом на руском а са брда ће све то посматрати црногорски попови, док це на Ловћену Николијадис Илијада плакати од муке..

Заиста је несхватљива наивност, демократског запада, која се огледа највише у томе, што нису на вријеме схватили да им је Мило Ђукановић, припадници ДПС-а, па и твоја маленкост био једини гарант, да им Руси ништа не могу.

Шуковић

Коме ова квалификација цивилизацијске и програмске суштине коалиције „За будућност (поштено би било да су уметнули – без) Црне Горе“ дјелује прејако или неправедно, нек погледа четничко оргијање након Кривокапићеве изјаве да је „режим пао“, нек преброји заставе Србије с којима су јездили по Црној Гори.

Вукман Чејовић

Чејовић

Морамо бити фер и људи са стилом, како сте сами рекли. И морамо поштовати демократско право сваког човјека да носи заставу која му се свиђа и да маше до миле воље са њом. Када су наши побиједили, многи су носили и махали заставама Албаније, Хрватске, Босне итд. Исто то право морамо дозволити и овијема, свима нам мрским Србима. 

Шуковић

Поготово нек обрати пажњу на насиље над муслиманима по сјеверу, провокативно барјачење “тробојкама” у Тузима и сличне манифестације мултинационалне “толеранције” и „грађанског“ одгоја

Чејовић

Шуковићу, ало Шуковићу! Шуковићу, кс,кс. Ало, бре, то су били наши, који су то радили и који су провоцирали. Ћути, бре, не пшси о томе, већ се прича да су то били наши. Ћути и прави се мутав, човјече. Ако те неко нешто пита, реци, „на знам ја ништа, нађите неког другог да питате“. 

Шуковић

пред којим стоички ћуте овдашње амбасаде, бриселски монитори, невладин сектор, “независни” медији…

Чејовић

И они сазнаше да су то наши били. Ухвачени смо са прстима у пекмезу.

Шуковић

То што ДФ са појачањима нема већину, не значи да нијесу постављене кулисе за остварење кључног циља те политичке групације – затирање црногорског идентитета и профилисање Црне Горе као српске државе.

Чејовић

„ЈОООООЈ, плааааааачем, јер душа и срце ме боли, она саааада другог воли.“
Брате Дарко, јутрос ми се јавио Николијадис Илијада и каже и он плаће, нон стоп.
Бојим се да нас је запад отписао. Мали смо, много смо мали, одрадили смо посао и више нисмо ником интересантни. И бојим се, да ћеш и ти и Николијадис Илијада остати без посла. Ја сам питао овдје у Минхену рекох, има двојица професионалаца, врсних новинара, који ће ускоро остати без посла. Имате ли нешто за њих, могу и физички да раде, јаки су и здрави, па послије нека пишу и нека се покажу.
Они ме питају, које језике говоре. Ни једне, рекох. Али, зборе, црногорски,перфектно.
Питају ме које школе имају, ја рекох, завршио је овај ШуковиЋ правни у Подгорици а Никлојадис Илијада је завршио дефектолошки факултет на острву Итака, гдје људи живе по сто и више година, јер једу здраву храну и вазда су на сунцу.
Рекох, поштени су, бистри, имају стила, нема тога трика, да би они нешто слагали, то им је најача особина. Е, ту сам их ухватио. Свидјело им се то што нисте лажови и кажу видјеће, нешто да учине за вас.

Шуковић

У недјељу је, једноставно, ударен темељ за реализацију прве фазе, хоћеш-нећеш геноцидног, концепта свођења Црногораца на 25%, на попису наредне године, што гаје креирао грбљански фашиста и београдски коритар Александар Раковић.

Чејовић

Кажу да Срба има око 70%. Сад када је ДПС потпуно трокирала, многи ће се изјаснити као Срби. Што се тиче 25% Црногораца, ја и ти, „брате“, треба да скачемо и ногама у гузицу да се ударамо ако буде и тих 25%. Ако се многа наша браћа Бошњаци овај пут не буду изјаснили као Црногорци и ако не будемо успјели да доведемо неколико контигената онија Габеља из Италије и Луксембурга, бојим се да нећемо скупити ни 15 % а најгора је варијанта да се народ изјасни у процентима, као за вријеме краља Николе. Тада је, чини ми се, преко 90% народа се осјећало Србима.
Могу ти реци, да је ситуација драматична. Није ваљда да су Мило и ДПС све ово вријеме лагали и говорили да смо ми већина. Ја знам да је Мило поштен човјек, само тако. Цудило би ме да сазнам да он лаже. Није ваљда да смо трокирали и на идентитентским питањима.

Шуковић

Да стагнантна УРА неће опет бити агенс монструозног прогреса агресивне странке српских ултранационалиста. Нити партија од пет процената може да управља шест пута јачом

Чејовић

Са УРОМ и без УРЕ све је сређено, Ђукановићу ће се се ускоро скинути скалп а УСА и остале западне амбасаде су већ честитале српској опозицији. Издали су нас, као што су издали краља Николу. „Брате“ најебали смо као жути. А Дритан је паметан момак и неће заборавити Ђукановићу оно вријеђање у скупштини. Уосталом и Ранко Кривокапић са својом партијом је много тога одлучиовао у Црној Гори, иако је имао такође око 5% гласова и то покрадених.

Шуковић

По уличном садржају прославе изборног резултата три Амфилохијеве колоне, закључујем да су пред Црногорцима два пута-један, да се иселе из своје државе и други, да се окупе у фронт који ће се цивилизовано борити против клерофашизма, издаје и враћања друштва у Средњи вијек.

Чејовић

Хахахаха, Шуковићу, Бог стобом и анђели Божији, нећеш ваљда тракторијаду за Загреб да организујеш. Нећемо се селити нигдје, ми смо одјенаке (зборим црногорски, јер не каже се овдје, него одјенаке, само да знаш), дакле, ми смо од одјенаке, аутохони народ, јес да смо мањина, нема нас ни 15%, али ћемо у оквирима система, демократски се борити за сва своја права, језик, културу и тако даље. А но што, но ћемо тако. Нећемо се ни да Бог селити за Хрватску. И то тракторима још.

Види што ми је јутрос један брат послао:
„Остајте одјенаке, сунце туђег неба, вас неће гријати као ово одјенаке.“

Шуковић

Само је један пут исправан – у борбу за своју земљу и свој идентитет.

Чејовић

Истину збориш, заиста, ка вазда, што јес, јес. Треба се борити за свој идентитет, па макар и измишљен био, идентитет је идентитет, човјек без идентитета је нула. Боље имати и лажан идентитет, него немати идентитет.

И за своју земљу се борити, наравно, али са сазнањем да је ово земља и неких других људи, који су одјенаке већински народ, убедљиво већински народ и са поштовањем њиховог идентитета. Сходно томе, било би веома пожељно смањити мало расистичке изјаве против тога народа, јер то није фер Шуковићу или како ти то волиш да кажеш „није са стилом“.

Ето толико Шуковићу, на крају дао бих ти један пријатељски савјет, а оно пријатељски је сада без наводника. Мозе бити,Шуковићу да си се ових година много огријешио о већинском српском народу у Црној Гори, да си тај народ понижавао, свашта о њему писао, спрдао си се са њим и за све то био од шефа мафије богато награђиван.
Да сам на твом мјесту, ја бих рекао, или да сам био присиљен на тај нечастан посао, или да сам био пјан, или да сам био уцијењен, или да сам био издрогиран. И наравно, извинуо бих се том народу и рекао „дајем часну ријеч, да нећу више никад тако нешто радити“. СРЕЋНА ТИ СЛОБОДА ШУКОВИЋУ!

Вукман Чејовић

Најновији чланци

Милан Кнежевић: Ново тужилаштво ће морати да отвори Милове рачуне, утврди чија је вила на Горици и како ДПС пере паре!

Милан Кнежевић, посланик ДФ-а, сматра да су новим законима о тужилаштву отворена врата за правду. -Ону правду које смо толико били жељни, а сви смо...

Након више мјесеци: Укинут полицијски час!

Усљед повољног тренда епидемиолошке ситуације у Црној Гори, од 12. маја до четвртка, 20. маја, важиће нове, либерализоване мјере, навели су из Министарства здравља. -...

Додик: Залажемо се за спровођење Дејтонског споразума

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да се Република Српска залаже за спровођење Дејтонског мировног споразума чијим Анексом четири...

Желидраг Никчевић: Хандке, Лепосавић, Сребреница!

Зашто Гугл, врховни командант интернет свезналицâ, тако хитро повезује имена из мог старинског, скромног наслова? Шта смо му скривили, овако епохално небитни, изгубљени у...

Званична посјета: Весна Братић 13. и 14. маја у БЕОГРАДУ!

Министар просвјете, науке, културе и спорта, Весна Братић, 13. и 14. маја боравиће у Београду, гдје ће се састати са потпредсједником Владе Србије и...