Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ОДЛУКА НОВЕ СРПСКЕ ДЕМОКРАТИЈЕ: Андрија Мандић изабран за лидера!

На данашњој четвртој редовној Скупштини Нове српске демократије у којој је учествовало 392 скупштинара, за предсједника странке је тајним гласањем, без иједног гласа против изабран Андрија Мандић. За потпредсједнике странке изабрани су Славен Радуновић, Симонида Кордић, Марко Ковачевић и Јелена Божовић.

Мандић је обавијестио Скупштину странке да ће на првој наредној сједници Главног одбора за предсједника Извршног одбора изабрати Јована Јола Вучуровића, да ће на челу привредно-економског савјета бити Милутин Ђукановић, док ће на челу политичког савјета Нове српске демократије бити изабран Будимир Алексић.

Мандић је, како је саопштено из ове партије, казао да Нова српска демократија свједочи спајању искуства и младости, те се након његовог избора за предсједника странке захвалио скупштинарима, изразивши увјерење да ће Нова српска демократија, вриједним и посвећеним радом како искуснијих, тако и млађих генерација постати највећа странка на политичкој сцени Црне Горе.

Предсједник Демократске народне партије Милан Кнежевић, пожелио је скупштинарима срећан рад, а Новој српској демократији пуно успјеха.

Предсједник Мандић је истакао да с обзиром на чињеницу да је ово радна Скупштина, на њу нису позивали госте, осим делегације Демократске народне партије коју Нова српска демократија не сматра гостима, већ браћом, наводи се у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!