Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА НА СВЕСРПСКОМ САБОРУ: Да радимо заједно, онда морамо успјети!

Младен Микијељ, Немања Куљача, Никола Краљ и Бојана Пићан, заједно са многобројним делегатима Нове српске демократије, имали су част да својим присуством увеличају Свесрпски сабор одржан у Београду – “Један народ, један сабор – Србија и Српска”.
Учествовали су у молитвеном чину у храму Светог Саве на Врачару, пред Његовом Светости Патријархом српским г. Порфиријем, који је изнио инспиративне ријечи о значају солидарности: “Зато и јесмо способни да разумемо једни друге, да разумемо и оног другог и другачијег, човека друге вере и другог народа, да га поштујући прихватимо онаквим какав јесте, да без страха ступамо у дијалог са другима, да их истински обогатимо собом, али да и ми њима будемо обогаћени. Једном речју, да у миру живимо међусобно и са другима, знајући увек да смо једни другима потребни.”
Потврђено је оно у шта вјерујемо – да треба да радимо једни са другима, никако да се окрећемо једни против других и допустимо да се раздвојимо. Уједињени смо јачи, а заједничким напором можемо остварити велике промјене и постићи успјех.
Побједа није само у постизању циљева, већ и у томе како дијелимо те успјехе са другима. Дијељење радости и постигнућа са својим саборцима чини наше тријумфе већим и вреднијим. Само заједно можемо градити бољу будућност за све нас.
ОО “Нова српска демократија – Будва” изражава захвалност свим учесницима Свесрпског сабора, организаторима и представницима СПЦ на успјешној манифестацији посвећеној јединству српског рода.
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

СПРДЊА У ГЛАВНОМ ГРАДУ: Грађани плаћају дугове Милових “лавица”, ДПС и сателити преузели Подгорицу прије избора!

НИШТА НЕОБИЧНО, АЛБАНЦИ НА СТРАНИ ХРВАТА: ЦГ да се извини због Резолуције о Јасеновцу, подсјећањем на усташки злочин не можемо у ЕУ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

velika1

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

kolač

САРАЈЕВО У РАЉАМА СРБОФОБИЈЕ: И пошиљку колача из Београда сматрали би агресијом на БИХ!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!