Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА НА СВЕСРПСКОМ САБОРУ: Да радимо заједно, онда морамо успјети!

Младен Микијељ, Немања Куљача, Никола Краљ и Бојана Пићан, заједно са многобројним делегатима Нове српске демократије, имали су част да својим присуством увеличају Свесрпски сабор одржан у Београду – “Један народ, један сабор – Србија и Српска”.
Учествовали су у молитвеном чину у храму Светог Саве на Врачару, пред Његовом Светости Патријархом српским г. Порфиријем, који је изнио инспиративне ријечи о значају солидарности: “Зато и јесмо способни да разумемо једни друге, да разумемо и оног другог и другачијег, човека друге вере и другог народа, да га поштујући прихватимо онаквим какав јесте, да без страха ступамо у дијалог са другима, да их истински обогатимо собом, али да и ми њима будемо обогаћени. Једном речју, да у миру живимо међусобно и са другима, знајући увек да смо једни другима потребни.”
Потврђено је оно у шта вјерујемо – да треба да радимо једни са другима, никако да се окрећемо једни против других и допустимо да се раздвојимо. Уједињени смо јачи, а заједничким напором можемо остварити велике промјене и постићи успјех.
Побједа није само у постизању циљева, већ и у томе како дијелимо те успјехе са другима. Дијељење радости и постигнућа са својим саборцима чини наше тријумфе већим и вреднијим. Само заједно можемо градити бољу будућност за све нас.
ОО “Нова српска демократија – Будва” изражава захвалност свим учесницима Свесрпског сабора, организаторима и представницима СПЦ на успјешној манифестацији посвећеној јединству српског рода.
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕПИСКА, “СРПСКА24” – ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: За комунисте има времена, за Равну Гору заузета!

СРПСКА: Први пут обиљежена годишњица оснивања Фочанске бригаде ЈВуО, јунаци који су бранили Србе!

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milo-stoltenberg

ДПС ВЕЉЕСИЛА, МОНТЕНЕГРИНИ И ТУРЦИ СЛОЖНИ: Мило замјеник Столтенберга!

puskin1

КОД СПОМЕНИКA ПУШКИНУ У ПОДГОРИЦИ: Обиљежено 225 година од рођена великог пјесника!

pio

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!

babunski

СТАРИ ЧЕТНИЦИ: Војвода Петко Илић из Старог Нагоричина!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!