Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НОВА ВЛАСТ ПОПУТ СТАРЕ: Милове виле ни да обиђу, а забрањују употребу црквених конака!

Забрањује се Митрополији црногорско-приморској употреба објекта спратности П + 1 + Пк, површине основе 16 x 12 метара, који се налази на катастарској парцели бр. 67/1 КО Биоче, општина Подогрица, а који није уписан у катастар непокретности – наводи се у једном од рјешења Министарства просторног планирања, урбанизма и државне имовине

Урбанистичко-грађевински инспектори Министарства просторног планирања, урбанизма и државне имовине забранили су Митрополији црногорско-приморској Српске православне цркве употребу нелегално изграђених објеката у манастирима Дуга на Биочу и Ћелији пиперској у Црнцима. Инспектори, како сазнаје Побједа, још нијесу поступали у вези са нелегалним грађењем у манастирима Косијерево и Морачник.

Манастир Дуга

-Забрањује се Митрополији црногорско-приморској употреба објекта спратности П + 1, површине основе 15 x 7,4 метара, који се налази на катастарској парцели бр 119 КО Црнци, општина Подгорица, а који није уписан у катастар непокретности, наводи се у Рјешењу Директората за инспекцијски надзор, које је донесено за Манастир Ћелија пиперска, а које је “Побједа” добила на основу Закона о слободном приступу информацијама.

извор: дио текста из “Побједе”, остатак је Буди Бог са нама

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

ДАН СЈЕЋАЊА НА ЖРТВЕ ХОЛОКАУСТА, ГЕНОЦИДА И ДРУГЕ ЖРТВЕ ФАШИЗМА, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: Памтимо и поштујемо дубоке и болне ране нашег народа!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Са судијама ДПС-а немогуће је обрачунати се са мафијом!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!