Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НОВА ВЛАСТ ПОПУТ СТАРЕ: Милове виле ни да обиђу, а забрањују употребу црквених конака!

Забрањује се Митрополији црногорско-приморској употреба објекта спратности П + 1 + Пк, површине основе 16 x 12 метара, који се налази на катастарској парцели бр. 67/1 КО Биоче, општина Подогрица, а који није уписан у катастар непокретности – наводи се у једном од рјешења Министарства просторног планирања, урбанизма и државне имовине

Урбанистичко-грађевински инспектори Министарства просторног планирања, урбанизма и државне имовине забранили су Митрополији црногорско-приморској Српске православне цркве употребу нелегално изграђених објеката у манастирима Дуга на Биочу и Ћелији пиперској у Црнцима. Инспектори, како сазнаје Побједа, још нијесу поступали у вези са нелегалним грађењем у манастирима Косијерево и Морачник.

Манастир Дуга

-Забрањује се Митрополији црногорско-приморској употреба објекта спратности П + 1, површине основе 15 x 7,4 метара, који се налази на катастарској парцели бр 119 КО Црнци, општина Подгорица, а који није уписан у катастар непокретности, наводи се у Рјешењу Директората за инспекцијски надзор, које је донесено за Манастир Ћелија пиперска, а које је “Побједа” добила на основу Закона о слободном приступу информацијама.

извор: дио текста из “Побједе”, остатак је Буди Бог са нама

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БОЖИЦА ЖИВКОВИЋ-РАЈИЛИЋ: Алија Изетбеговић није миротворац како га представљају Бошњаци, већ ратни злочинац!

ПРОГОН СРБА: Војводу Милету Павићевића у цетињској полицији саслушавали преко сат времена, питали га за Краљевину Југославију, српску униформу и војводски чин!

ПРОГОН СРБА У ЦРНОЈ ГОРИ: Због паљења свијеће на гробу Николе Каваје, посјете Цетињском манастиру и тробојке, војвода Милета Павићевић добио позив да се јави полицији!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vuk-orovic

ВУК ОРОВИЋ, СРПСКА ДЕМОКРАТСКА ИНИЦИЈАТИВА: Неопходно да српски политички актери у Црној Гори учврсте свој утицај на власт!

ber56

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БЕРАНА ОД ТУРАКА: Артиљеријско утврђење на Јасиковцу пало 16. октобра 1912. године!

miomir1

WOKE РЕВОЛУЦИЈА: Диктатура дубоке љевичарске државе и рушење традиционалних вриједности!

boja

СРПСКА УМЈЕТНОСТ: Бојана Пековић – “Прожимање”!

grafika

ДПС РЕВОЛУЦИЈА: Попис декласирао бивши режим, најављују излазак на улице! Кривуље раста и пада се приближиле, пријети смак ЦГ!