Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НИ НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА НЕЋЕ КОД ЈАКОВА: Све више личи на Мила!

Нова српска демократија (НСД) је саопштила да се неће одазвати позиву за састанак предсједника Црне Горе Јакова Милатовића.

-НСД је дио јединствене парламентарне већине која је дефинисана потписивањем коалиционог споразума у октобру прошле године, те се у том контексту у потпуности солидаришемо са нашим колегама. Унутрашњу и спољну политику води Влада Црне Горе и сматрамо да би своја сазнања везана за даље смјернице на европском путу, уколико су толико важна колико Милатовић тврди, требао да подијели са надлежном граном власти, али опет нипошто не на начин да се поставља као нека врста разредног старјешине – стоји у саопштењу НСД-а.

Они даље подсјећају да су састанци лидера парламентарних странака са предсједником државе предвиђени Уставом и законом само у случају давања мандата за састав Владе, па се даље поставља питање зашто предсједник Милатовић све ово чини?

Одговор је поприлично јасан, јер смо ових дана свједоци да г. Милатовић, који би требао да буде предсједник свих грађана, готово свакодневно излази са ставовима који апсолутно поларизују друштво. Све то неописиво личи на праксу бившег предсједника ове земље Мила Ђукановића, који је покушао да се наметне као отац нације и који би заправо требао да буде грана власти изнад осталих, која све контролише и наводи – истичу из Нове српске демократије и додају:

-Овим путем позивамо да се сви окупимо око онога што нас спаја и да се фокусирамо на рад у интересу грађана Црне Горе, јер они од свих нас очекују бољу, стабилнију и сигурнију будућност, а не да допустимо да једна политичка личност покушава да глуми супериорност у односу на све остале.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

АТЕНТАТ, BRAKE NEWS ИЛИ СТАРИ РАЧУНИ: Владао 30 година, довео грађане до просјачког штапа, распродао фабрике и обогатио се, а данас морамо да га чувамо!

АНДРИЈА МАНДИЋ НАЈАВИО ПОВРАТАК КАПЕЛЕ, МОНТЕНЕГРИНИ У БУНИЛУ: На Ловћену, као и Црној Гори, има мјеста за све!

ДПС-ОВКЕ У СРЕБРЕНИЦИ: Веће муслиманке од муслиманки!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

osman8

БОШЊАЧКИ ПУТЕВИ БЕСПУЋА: Брину о Сребреници, злочине Османа Растодера у Плаву и Гусињу ни да помену!

spurnjik

КАКО ТАТА КАЖЕ: Влада Црне Горе забранила рад и емитовање руских медија!

tihomir1

РЕАКЦИЈЕ НА УКИДАЊЕ РУСКИХ МЕДИЈА, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ (УНЦГ): Људи који воде Владу ЦГ су слијепи послушници америчке амбасаде у Подгорици!

pakao

МОНТЕНЕГРИНИ НА АПАРАТИМА: Над Црном Гором се надвила сјенка (Андрија Мандић и капела) мрачнија од италијанске на Петровдан 1941. године!

Gornje-Zaostro-Krug-17-768x432

ЗАОСТРО КОД БЕРАНА: Голуб Добрашиновић, жив се предати Турцима није хтио, братсва дијелио на људе и нељуде!