Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НИК “БРИЉИРА”: Јелена је наша, Албанци ће платити њену штету!

Потпредсједник Владе и министар економског развоја Ник Ђељошај оцијенио је да је извјештавање медија поводом хапшења директорице Агенције за спречавање корупције (АСК) Јелене Перовић због потрошње горива и километраже било циркус.

Циркус сам рекао јер Албанци у Црној Гори имају велико поштовање према Јелени Перовић, рекао је Ђељошај на конференцији за медије након сједнице Владе.

Према његовим ријечима то је једина институција којом је она руководила гдје је била судија, гдје је смогла снаге да донесе осуђујућу пресуду за скандирање и вријеђање Албанаца, “што видимо и у задњим дешавањима на утакмицама – гдје их називају шиптарима”.

Албанци имају велику захвалност према њој за тај поступак, за ове друге ствари ако је неко нешто урадио, наравно да ће одговарати и у том контексту можда сам повезао, који је можда везан и за овај случај. Ја мислим да би можда Албанци били спремни да све ове ствари, ако је нешто оштетила, да јој помогну да врати ова средства из онога што су, осјећаји према том чину из 2016. године. Што мање политике и политичара када су овакве ствари у питању, нагласио је он.

Ђељошај је истакао да то говори као лидер политичке партије, а не као представник Владе.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НИШТА НЕОБИЧНО, АЛБАНЦИ НА СТРАНИ ХРВАТА: ЦГ да се извини због Резолуције о Јасеновцу, подсјећањем на усташки злочин не можемо у ЕУ!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Ниједан добронамјеран човјек није могао да наслути да ће се 2024. године модерна Хрватска поистовјећивати са НДХ-ом!

ХРВАТСКА НА КРИЛИМА ПАВЕЛИЋА, СРБИ НЕПОЖЕЉНИ: Мандић и Кнежевић не могу у лијепу њихову!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

kolač

САРАЈЕВО У РАЉАМА СРБОФОБИЈЕ: И пошиљку колача из Београда сматрали би агресијом на БИХ!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!

mato-frankovich

МАТО ФРАНКОВИЋ, ГРАДОНАЧЕЛНИК ДУБРОВНИКА: “Бог и Хрвати за дом спремни”!