Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НИКШИЋ: Андрија Мандић у пратњи Марка Ковачевића обишао више установа у граду под Требјесом!

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић казао је да је у посјети Никшићу био предсједник Скупштине Црне Горе, Андрија Мандић.

Након састанка у згради Општине Никшић обишли смо са директором РТВНК Николом Марковићем радове на новој згради Радио-Телевизије Никшић који су у завршној фази, посјетили Иновационо предузетнички центар Технополис гдје смо се састали са директором Ђорђијем Маловићем и његовим тимом. У оквиру тога посјетили смо и канцеларију иницијативе Никшић – Европска престоница културе 2030 која се налази у Технополису, навео је Ковачевић на свом фејсбук профилу.

Потом су, како је додао, посјетили ЈУ Захумље гдје су се састали да са директором Миодрагом Чизмовићем и његовим тимом.

-Обишли смо радове на новом Ватрогасном дому заједно са командиром Службе заштите и спашавања Славком Тадићем и бројним припадницима Службе као и радове на реконструкцији улице Воја Деретића. Посјетили смо Дворац краља Николе чија је реконструкција у завршној фази. На крају ове посјете имали смо садржајан састанак у ЕПЦГ са предсједником борда директора те компаније Милутином Ђукановићем као и извршним директором Иваном Булатовићем и бројним представницима менаџмента ЕПЦГ, ЕПЦГ – Солар градње и ЕПЦГ Жељезаре Никшић, закључио је Ковачевић.

извор: ртвнк

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НИШТА НЕОБИЧНО, АЛБАНЦИ НА СТРАНИ ХРВАТА: ЦГ да се извини због Резолуције о Јасеновцу, подсјећањем на усташки злочин не можемо у ЕУ!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Ниједан добронамјеран човјек није могао да наслути да ће се 2024. године модерна Хрватска поистовјећивати са НДХ-ом!

ХРВАТСКА НА КРИЛИМА ПАВЕЛИЋА, СРБИ НЕПОЖЕЉНИ: Мандић и Кнежевић не могу у лијепу њихову!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

dajko

НЕСРЕЋНА ЦРНА ГОРА: Владислав Дајковић због Тита се не осјећа безбједно, пријете му смрћу јер сматра да треба да се уклони споменик Брозу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

velika1

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!