Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НИКШИЋ: Андрија Мандић у пратњи Марка Ковачевића обишао више установа у граду под Требјесом!

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић казао је да је у посјети Никшићу био предсједник Скупштине Црне Горе, Андрија Мандић.

Након састанка у згради Општине Никшић обишли смо са директором РТВНК Николом Марковићем радове на новој згради Радио-Телевизије Никшић који су у завршној фази, посјетили Иновационо предузетнички центар Технополис гдје смо се састали са директором Ђорђијем Маловићем и његовим тимом. У оквиру тога посјетили смо и канцеларију иницијативе Никшић – Европска престоница културе 2030 која се налази у Технополису, навео је Ковачевић на свом фејсбук профилу.

Потом су, како је додао, посјетили ЈУ Захумље гдје су се састали да са директором Миодрагом Чизмовићем и његовим тимом.

-Обишли смо радове на новом Ватрогасном дому заједно са командиром Службе заштите и спашавања Славком Тадићем и бројним припадницима Службе као и радове на реконструкцији улице Воја Деретића. Посјетили смо Дворац краља Николе чија је реконструкција у завршној фази. На крају ове посјете имали смо садржајан састанак у ЕПЦГ са предсједником борда директора те компаније Милутином Ђукановићем као и извршним директором Иваном Булатовићем и бројним представницима менаџмента ЕПЦГ, ЕПЦГ – Солар градње и ЕПЦГ Жељезаре Никшић, закључио је Ковачевић.

извор: ртвнк

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!