Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕОКОМУНИЗАМ ИСПОД НАЦИОНАЛИСТИЧКЕ МАСКЕ

Пише др Петар Милатовић Острошки

Познато је да је 1989. године, и касније, скоро све странке и покрете организовала некадашња Удба, односно Служба државне безбједности. Данас у 99 одсто случајева сва српска удружења, покрете и странке, бар у Црној Гори, предводе заклети титости који су се умјесто у Бога клели у зликовца Тита, чак и челник Црне Горе, конкретно предсједник државе, продукт је титоизма као најгорег антисрбизма, а управо он је „српство“, по протоколима користио да дође на власт, али се касније није сјетио ни „с“ да спомене.

Дакле, утабаним антинародним стазама данас марширају хорде титоиста с лијева, с десна и по средини. Сви они су здушно, изнад сваке бездушности, против оних који су на Светосавској њиви одувијек били заклети браниоци српских виталних интереса. Такве доследне националне истинољупце конвертити сматрају да су највећа пријетња свим лажним „Србима“, било да су у питању професионални, буџетски, или масонски Срби које масонерија подмеће наивном народу као што кукавица подмеће своје у туђе гнијездо.

Неко ће се запитати: Ко су они…. То су, у 99 одсто случајева, синови и унуци оних чији дједови бјеху Слоунци, а очеви Титови волови и јунци. Да закључим, неокомунизам данас и слијепци виде испод националистичке маске, јер титоистима је свеједно, они могу бити комунисти, националисти, фашисти, нацисти и тако даље…

Извор Фејсбук

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

ДАН СЈЕЋАЊА НА ЖРТВЕ ХОЛОКАУСТА, ГЕНОЦИДА И ДРУГЕ ЖРТВЕ ФАШИЗМА, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: Памтимо и поштујемо дубоке и болне ране нашег народа!

ГРУ ВЕРЗИЈА: Равногорска вила!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!