Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕМА ДРУГЕ: Да би Црна Гора била европска мора бити и српска!

Црна Гора мора бити и српска да би била европска и то је порука свима који и даље желе да она буде антисрпска држава, саопштено је из Нове српске демократије.
Свима нам је у интересу да Црна Гора буде дио ЕУ, а видимо да најбоље резултате на том путу постиже откада су и Срби, заједно са другим народима, заступљени на највишим функцијама одлучивања – навео је у писаној изјави портпарол НСД-а Мирко Миличић.

Поводом негативних конотација у црногорским медијима поводом Свесрпског сабора у Београду, Миличић је истакао да се на насловним странама новина, интернет портала, али и у информативним емисијама са неописивом лакоћом форсира наратив који је на ивици отворене србофобије.

Да не буде никакве забуне, антисрпским круговима није проблем нити ко организује, нити ко долази на Свесрпски сабор, већ је проблем што се такав догађај уопште и одржао. Било какво јачање веза међу Србима у региону и свијету за њих је ноћна мора – навео је Миличић.

Он је истакао да је пројекат Црне Горе као антисрпске државе доживио крах и да појединци и даље не могу да се помире са тим.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

ЧЕТВРТ ВИЈЕКА ПОСЛИЈЕ, ПОВРАТАК НА МЈЕСТО ЗЛОЧИНА: Албанци у Приштини поклонили се идолу Блеру, Тони поручио да је бомбардовање Срба “исправна ствар”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

glas65

ШТАМПА: Нови број “Гласа Холмије”!

milo-stoltenberg

ДПС ВЕЉЕСИЛА, МОНТЕНЕГРИНИ И ТУРЦИ СЛОЖНИ: Мило замјеник Столтенберга!

puskin1

КОД СПОМЕНИКA ПУШКИНУ У ПОДГОРИЦИ: Обиљежено 225 година од рођена великог пјесника!

babunski

СТАРИ ЧЕТНИЦИ: Војвода Петко Илић из Старог Нагоричина!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!