Насловна Почетна Невјероватно: Зграду Општине Будва опколиле јаке снаге полиције!

Невјероватно: Зграду Општине Будва опколиле јаке снаге полиције!

Уочи данашње сједнице СО Будва на којој је требало да се расправља о оставци Марка Царевића, фирма која се бави обезбјеђењем зграде Општине неће вршити обезбјеђивање сједнице, саопштено је предсједнику Крсту Радовићу, од стране Управе полиције.

Дефинитивно да ћу дати паузу од сат и по времена док покушам да омогућим појачано обезбјеђење овој сједници, казао је предсједник СО Будва Крсто Радовић.

Предсједник Клуба одборника Демократа Мијомир Пејовић истакао је да не постоје услови за одржавање, јер се, како је рекао, околина и зграда Општине налазе под полицијском блокадом.

Оно што је данас овдје приређено није мислим још никад нигдје виђено. Синоћ и јуче је УП заједно са другим лицима извршила отмицу одборника Стевана Џаковића и држала га у затвореном хотелу „Блуе Стар“. Тражимо да прекинете ову сједницу, ми нисмо за наставак док се снаге полиције не разиђу из околине, поручио је Пејовић.

❗NE DAMO BUDVU KRIMINALCIMA!

❗ NE DAMO BUDVU KRIMINALCIMA! ‼️ NE DAMO DA SE GAZI USTAV CRNE GORE! 🔴 PEJOVIĆ: AKO JE OVDJE NAMJERA DA SE OVA GRUPACIJA NA SILU UVEDE U OPŠTINU, TOG SCENARIJA BITI NEĆE!

Gepostet von Aleksa Becic – Demokrate – Demokratska Crna Gora am Samstag, 30. Mai 2020

Процедурално се јавила Анђела Ивановић из Црногорске.

-Ако имате доказе да је било ко од нас извршио кривично дјело, ја ћу доћи са вама и потписати кривичну пријаву. Прије неког времена је једна одборница такође прешла из једне партије у другу. Оваквом линчу није била изложена, одговорила је Ивановић.

Пред сам почетак данашњег засиједања дошло је до тензија испред Општине зато што је полиција казала окупљенима да се разиђу. Дошло је до гурања и провокација.

Како нам је саопштено из ЦБ Будва, у шатор могу ући само одборници и новинари.

Градски менаџер, Мило Божовић је током сукоба с полицијом рекао да полиција нема овлашћење и рекао грађанима да уђу у зграду Општине.

Након тога је дошао Царевић који је био на састанку са једним од лидера Демократског фронта (ДФ) Андријом Мандићем и рекао полицији да се склони и да их пусти да раде.

Полиција се још увијек налази испред зграде Општине.

Царевић је казао је да је ово окупација и да неће пристати да раде док је оклопљена полиција око скупштинске сале.

Царевић је тражио и број директора Управе полиције, Веселина Вељовића.

Након што су дошли одборници Демократске партије социјалиста (ДПС), Социјалдемократа (СД) , Црногоске и независни одборник Стеван Џаковић, предсједница УО Медитеран рекламе Веселинка Калезић казала је да је њу синоћ полиција привела на информативни разговор.

Извор: РТВ Будва и ИН4С

Најновији чланци

ДФ: Хроника пропасти 13-јулске награде, признање за средњошколског писца -хушкача на Србе!

Режим Ђукановића је и досад злоупотребљавао институт Тринаестојулске награде чашћавајући њоме своје вјерне полтроне за изузетне домете у слијепом слуганству и послушништву , али...

Награде, заграде и домаћа апокалипса: Када 12-ти прождере 13.јул!

Пише: Иван Милошевић Буран јучерашњи дан! Судећи према добитнику 13-јулске награде рекло би се да славимо 12., а не 13 јул. Тога 12. јула формирана...

Миљан Станишић: „Братоубилачки и грађански рат у Црној Гори 1941. године“ (10)!

Пише: Миљан Станишић УЛОГА КРАЉЕВСКИХ ОФИЦИРА У УСТАНКУ ЈЕ БИЛА ЗНАЧАЈНА Непостојање или слабо функционисање система команди, неорганизованост, непланирање и некоординисаност, лоше процјене и сл. биле...

Студија Миљана Станишића скренула пажњу јавности: Књига коју смо чекали 80 година!

Књига Миљана Станишића „Братоубилачки и грађански рат у Црној Гори 1941. године“, скоро је  угледала свјетлост дана и дистрибуира се уз дневну новину „Дан...

ПОЛУФИНАЛЕ ВИМБЛДОНА: СРПСКИ ВИТЕЗ НОВАК ЂОКОВИЋ!

Који је враг Новаку Ђоковићу! Доведе те до очаја, а онда до тријумфа! То не може свако, за то човјек треба да се роди...