Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Нововић хапси због притиска Америке!

Предсједник Покрета за промјене Небојша Медојевић дијелећи чланак из Побједе Драшка Ђурановића о јучерашњим хапшењима казао је да и Драшко Ђурановић зна да „Медо све зна“.

Подсјетио је да је он још 2010. дао имена двије групације унутар ДПС-а који су шверцовали цигарете – клан из Гранда и Мојковачки клан

-Био сам толико упоран и агилан (како каже Драшко) да су се временом ти називи одомаћили и сви их сада користе. Чак и полиција и АНБ. А и међународни партнери. Ево сад ће да се види зашто је Здравко Кривокапић прекинуо преговоре о 42 Влади кад сам ја саопштио да тражим позицију Потредсједника Владе за демократску транзицију и реформе служби безбједности и то мјесто понудио Дритану (које УРА није ни тразила), казао је Медојевић.

Додаје да је требало наставити шверц цигарета и узимати паре од шверцера.

-Тако је и формирана 42 Влада и тако је у мају 2021 за један викенд прошверцовамо 94 контејнера или 940 тона цигарета. Убрзо након тога Милојко Спајић купује ауто од преко 100.000 евра, а током године и двије некретнине од 2 мил евра. Све доказе у истрагама против шверцера цигарета прикупили су странци и извршили притисак на Нововића и Шуковића да се ствари доведу до краја! Посебно су ту “агилни” Британци који вец 3 године држе Луку Бар под посебним режимом праћења и контроле, тврди Медојевић.

Додаје да су наравно на врху пирамиде браћа Ђукановић са којим је у мају 2020. постигнут договор да ће бити изузет од истрага и кривичног прогона.

-Тај дил су направили власници Вијести, дјелови Цркве и један дувански тајкун и ту нам је пукла погибија и спријечене неопходне реформе за чишћење државе од ДПС канцера. Акције хапшења високих оперативаца клана из Гранда и Мојковачког клана показују да иза тог дила из маја 2020 не стоји страни фактор и да ће они од сваке Владе тражити да се хапсе крупне рибе и вође криминалних кланова који угрожавају њихове националне интересе. Зато је О’ Брајан слетио јуче у ПГ. Није имао други азлог. Да притисне Нововића да се хапсе крупне рибе и да пренесе поруку Спајићу да је кампања његове Владе против Нововића и Шуковића и по налогу ДПС мафије, неприхватљива и дао му жути картон. Отуд и хитно саопштење ПЕС о подршци ГСТ и СПО, против којих воде прљаву кампању мјесецима по налогу ДПС, подвлачи Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СПРДЊА У РТЦГ-У: Борис Раонић три године незаконито директор!

“КОШУТА” ИЛИ РАДНИЧКА (НЕ)ПРАВДА: Мило их оставио без посла и плата, а траже од Милојка што им је ДПС одузео!

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!