Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко војвода од провизије!

Предсједник ПЗП-а Небојша Медојевић тврди да премијер Милојко Спајић опет тајно али организовано договара велике послове са приватним фирмама, директном погодбом.

Медојевић је на Иксу навео да је ова влада корумпиранија од било које ДПС-ове владе и да су тендери и јавност у овој Влади забрањени.

– Невјероватно је да се сви ови приватни “послови” и талови Премијера одвијају пред очима СДТ-а Нововића који је изгледа ненадлежан за високу корупцију. Спајић сам каже да ће француски извођач градити болницу у Подгорици и да ће, француско Министартсво здравља финансирати физибилити студију, која ће, нормално, показати да је тај пројекат “исплатив” и да га треба дати франуцуској приватној фирми да гради. По цијенама у које ће већ бити уграђена корупција. МИЛО-јко нема кад да испуњава своје уставне обавезе према Парламенту, јер мора да уговара своје послове које ће плаћати грађани и порески обвезници – поручио је Медојевић.

Како истиче, Спајић је јасно показао да њега Устав државе, демократија и подјела власти, транспарентност, јавност, одговорност не занимају и да су му приоритети корупција, намјештање послова и провизије.

И по савјету Ђукановића, кад га год неко прозива за лопужање, корупцију и уграђиванка он се позива на СДТ. А СДТ ћути! Опасно ћутање!! Коштаће нас државе!! “Француско Министарство здравља је објавило да је спремнно да финансира фисибилити студију за изградњу болнице у Подгорици, без обзира на то да ли ће француски извођачи на крају бити изабрани да је граде“, рекао је Спајић. „У склопу овог стуба сарадње биће и споразум између два министарства здравља, а очекује се да се болница у Подгорици реализује као дио тог споразума”. МИЛО-јко Спајић -Војвода од провизија– закључио је Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!