Насловна Почетна Небојша Медојевић из карантина у Сутомору: Стање националне опасности користе за разрачунавање...

Небојша Медојевић из карантина у Сутомору: Стање националне опасности користе за разрачунавање са неистомишљеницима, црквом, Србијом!

ПОЗДРАВ ИЗ ДОМА СОЛИДАРНОСТИ У СУТОМОРУ!, тим ријечима обратио се грађанима преко друштвених мрежа Небојша Медојевић, један од лидера ДФ-а.

-УШЛИ СМО У КАРАНТИН ЗДРАВИ 100 ОДСТО. У КАРАНТИН СЕ СТАВЉАЈУ ЉУДИ ЗА КОЈЕ СЕ СУМЊА ДА СУ ИМАЛИ КОНТАКТ СА ЗАРАЖЕНИМ ЉУДИМА. И ПРИЈЕ СТАВЉАЊА У КАРАНТИН СЕ ЉУДИ ТЕСТИРАЈУ. ШТА ЋЕ ЗДРАВИ ЉУДИ У КАРАНТИНУ!

МИ ДО САДА НИЈЕСМО ИМАЛИ КОНТАКТЕ СА ЗАРАЖЕНИМ ЉУДИМА И ВЕЋ СМО 11 ДАНА У КУЋНОЈ САМОИЗОЛАЦИЈИ!! МИ ТРАЖИМО ТЕСТИРАЊЕ. ИЗ ИНСТИТУТА НАМ КАЖУ ДА НЕ ЗАДОВОЉАВАМО ЕПИДЕМИОЛОШКЕ КРИТЕРИЈУМЕ. ДРУГИМ РИЈЕЧИМА, НЕМАМО НИКАКВЕ СИМПТОМЕ!

ОК. ПА ЗАШТО НАС ДРЖИТЕ У КАРАНТИНУ, АКО НЕ ЗАДОВОЉАВАМО ЕПИДЕМИОЛОШКЕ КРИТЕРИЈУМЕ, ДРУГИМ РИЈЕЧИМА НЕМАМО НИКАКВЕ СИМПТОМЕ. СВЕ ЛУДО! ГРАЂАНИ КОЈИ СУ НА ТЕСТУ ПОЗИТИВНИ, ШАЉУ СЕ НА КУЋНУ ИЗОЛАЦИЈУ. ЗДРАВИ ЉУДИ СЕ ВОДЕ У КАРАНТИН!! И НЕ ТЕСТИРАЈУ СЕ.

ТЕСТИРАЈУ СЕ САМО БОЛЕСНИ КОЈИ СУ У КАРАНТИНУ, ПА КАД ИМ СЕ УТВРДИ ДА ИМАЈУ ВИРУС , ОНДА ИХ ШАЉУ КУЋИ! ДА ЛИ СУ ТЕСТИРАНИ ВОЈНИЦИ КОЈИ ЧУВАЈУ КАРАНТИН, ОСОБЉЕ КОЈЕ ОДРЖАВА КАРАНТИН, ДОСТАВЉА ХРАНУ?? НИЈЕСУ.

ДАКЛЕ, МНОГО ЈЕ ВЕЋА ШАНСА ДА СЕ ЈА И МАРИНА ЗАРАЗИМО У КАРАНТИНУ НЕГО КУЋИ!! КОМЕ ЈЕ ТО ЦИЉ? КОМЕ МИ СМЕТАМО? КО ИМА МОТИВ?
ЗАШТО ПОЛИЦИЈА САМО НАС СНИМА КАМЕРОМ КАД УЛАЗИМО У АМБУЛАНТНА КОЛА?
ЗАŚТО САМ ЛЕЖЕЋИ ПУТОВАО ДО СУТОМОРА? ЗАШТО ЂУКАНОВИЋ КОЈИ ЈЕ БОРАВИО У БАЛТИЧКИМ РЕПУБЛИКАМА НИЈЕ У КАРАНТИНУ?

ЗАШТО ГОДИНАМА МАЛТРЕТИРАТЕ МОЈУ ПОРОДИЦУ, КОЈА ЈЕ САМО ДОБРО ЧИНИЛА СВИМ ЉУДИМА У НЕВОЉИ? ЗАШТО КОРИСТИТЕ СТАЊЕ НАЦИОНАЛНЕ ОПАСНОСТИ ДА СЕ РАЗРАЧУНАВАТЕ СА ПОЛИТИЧКИМ ПРОТИВНИЦИМА, ЦРКВОМ, СРБИЈОМ….?

НАША ДЈЕЦА СУ ОДЛИЧНИ СТУДЕНТИ, ИМАЈУ СТИПЕНДИЈЕ, НЕ НОСЕ МАРКИРАНЕ СТВАРИ, НЕ ПИЈУ, НЕ ПУШЕ, НЕ КОЦКАЈУ СЕ, НЕ ДРОГИРАЈУ СЕ, НЕ ШПИЈАЈУ, НЕМАЈУ ЛОКАЛЕ, СКУПА АУТА, ТЕЛОХРАНИТЕЉЕ, НЕМАЈУ ДУГОВЕ ЗЕЛЕНАШЕ, НЕМАЈУ ХИДРОЕЛЕКТРАНЕ, НЕМАЈУ ДОСИЈЕА. МИ СМО ЈЕДНА ПОШТЕНА И СРЕЋНА ПОРОДИЦА. ВОЛИМО СЕ И ПОШТУЈЕМО .

МАРИНА И ЈА ДЈЕЦУ УЧИМО ДА БУДУ СЛОБОДНА И ДА БУДУ СВОЈА. ДА МИСЛЕ СВОЈОМ ГЛАВОМ И ДА САМИ СВОЈИМ ЗНАЊЕМ И РАДОМ СТВАРАЈУ СВОЈУ БУДУЋНОСТ! МНОГИ НАС НЕ ВОЛЕ У ЦРНОЈ ГОРИ. ИСТИНА! ЗНАМ И ЗБОГ ЧЕГА. ЈЕР НЕ ВОЛИМО НЕПРАВДУ И ЛАЖ И БОРИМО СЕ ПРОТИВ ТОГА. ЈАВНО, ЈАСНО И ГЛАСНО.

МОЖЕТЕ НАС СТАВИТИ У ЗАТВОР, КАРАНТИН , АЛИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАТВОРИТИ НАШ ДУХ И НАШУ ЉУБАВ. НАШЕ РИЈЕЧИ ОДЗВАЊАЈУ У ГЛАВАМА ЉУДИ И СВЕ ВИШЕ ЊИХ ПОЧИЊЕ ДА ИХ СХВАТА!

ДА ЛИ СУ МОЈЕ ИЗЈАВЕ О ГЛОБАЛНИМ БАНКАРСКИМ ФАШИСТИМА И ОТВОРЕНА ПОДРШКА ДОНАЛДУ ТРАМПУ У ЊЕГОВОЈ ИСТОРИЈСКОЈ БОРБИ ПРОТИВ САТАНИСТА, КАП КОЈА ЈЕ ПРЕЛИЛА ЧАШУ. МОЖДА!!! ВИДЈЕЋЕМО!

ПОЗ. ИЗ ДОМА СОЛИДАРНОСТИ, КАКВА ИРОНИЈА СУДБИНЕ

МАРИНА ЈЕ У ПОСЛЕДЊИХ 10 ДАНА ПОМОГЛА У ХРАНИ ПРЕКО 250 ЉУДИ И УСПЈЕЛА ДА ПРИКУПИ СКОРО 2800 ЕУР НОВЧАНЕ ПОМОЋИ ЗА ЉУДЕ КОЈИ СУ СЕ НАШЛИ У ПРОБЛЕМИМА ПРЕЖИВЉАВАЊА . И ОВДЕ ЈЕ ЗОВУ, ШАЉЕ ПОРУКЕ. ЈА СЕ КРИЈУЋИ СМИЈЕМ. КАКВА КАФИЈАНСКА СИТУАЦИЈА, написао је Медојевић.

ДФ је након одвођења у карантин у Сутомору, Небојше и Марине Медојевић, објавио  шта се све десило претходних дана. Њихово реаговање објављујемо у комплету.

Ради разних шпекулација и недоречености које се намјерно пласирају у јавности желимо да појаснимо ову ситуацију. Наиме, након повратка из Шведске, Небојша и Марина су добили рјешење о самоизолацији 17.03.2020. године. Баш то вече је добијена информација да су регистрована прва два случаја заражених од корана вируса у Црној Гори. Сјутрадан, а још увијек није била озбиљна ситуација, ТВ Вијести је тражила изјаву од Марине Медојевић, као директорице хуманитарне фондације „Банка хране“, о утицају корона вируса на положај најсиромашних у Црној Гори. С обзиром на огроман број позива и апела за помоћ којима је Банка хране тих дана била затрпана, Марина је сматрала друштвено одговорним да јавно упути апел у укаже на алармантну ситуацију у којој су, након донешених мјера координационог тијела за борбу против корона вируса, нашли сиромашни, као најрањивија категорија. Изјаву је дала испред зграде, са свим спроведеним мјерама опреза од стране новинара и сниматеља. То је уважени грађани био једини излазак и то не на њену иницијативу, а у трајању свега 10 минута испред зграде у којој станује и наглашавамо, све то се десило прије десет дана.

Али УДБА и њени жбирови су постфестум, након 10 дана, уз помоћ њима блиских медија направили аферу и дојавили инспекцији која је наравно експресно реаговала јер се ради о супрузи опозиционог лидера. И онда је почело режимско иживљавање. Као револт на понашање инспектоке Мерсаде Шутовић и цио сценарио који је режим креирао, а и у знак солидарности према својој супрузи, Небојша Медојевић је демонстративно изашао до лифта на спрату на коме живе и то у присутву четири полицајца и инспекторке и тиме намјерно прекршио мјеру.

Небојша и Марина немају нити један симптом и осјећају се одлично и инситирали су да им се одради тестирање на корона вирус, чак о свом трошку, али надлежни су то одбили. Да не кажемо да због неспосбности надлежних и немања довољно тестова, потеже се за бесмисленим мјерама у којима људе који нису имали никакав контакт са зараженима и који немају никаквих симптома држе у карантину, ево сад чак мјесец дана. Док оне који показују симптоме и контактирају Институт за јавно здравље, савјетују да остану кући. Апсурд.

Овдје је очигледно да се ради о новом прогону и малтретирању породице Медојевић од стране режимских сатрапа, а свједоци смо да предсједник Ђукановић иако је обишао пола Европе у којој букти епидемија није у самоизолацији већ чак посјећује и Клинички центар. Наш адвокат Дражен Медојевић ће уложити жалбу Министарству здравља, рекли су из ДФ-а. 

 

Најновији чланци

Владика Атанасије биће сахрањен сјутра у манастиру Тврдош

Поводом упокојења умировљеног епископа захумско-херцеговачког и приморског Атанасија у Херцеговини је проглашена дводневна жалост. Епископ Атанасије биће сахрањен у суботу, 6. марта, у параклису Васкрсења...

Јово Пејовић: Лидери ДФ-а се не плаше јуришника бившег режима!

Застрашујуће дјелују информације да је АНБ пратила у Београду лидере Демократског фронта Милана Кнежевића и Андрију Мандића, оцијенио је потпредсједник Демократске народне партије Јово...

Демократе: Никшић на првом мјесту!

Носилац листе коалиције "Мир је наша нација - Не дамо Никшић" Момо Копривица казао је да ће и у Никшићу као и на државном...

Гориво све скупље: Држава убира високе акцизе. Докле?

Цијене горива у овој години порасле су од 10 до 13 центи, због чега су представници политичких партија поново покренули питање смањења цијена горива,...

Младен Бојанић: Катнића ћу на суд!

Министар капиталних инвестиција Младен Боканић казао је да је Специјални државни тужилац Миливоје Катнић синоћ током гостовања на ТВ Прва изрекао бруталну лаж у...