Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРПСКА СТВАРНОСТ: Сваки Србин данас је Марко Ковачевић!

Пише: Славко Фуштић
Антисрпски башибозук,поново је ставио на свој прљави нишан Марка Ковачевића, предсједника општине Никшић. Овај пут подмећући му нешто што није рекао, приликом свог говора на обиљежавању годишњице битке на Граховцу. И ако Марко није поменуо нити један народ који живи у Црној Гори, у било ком контексту. Поменуо је Турке, као вишевјековне окупаторе ових простора, само у том контексту, поручујући и позивајући том приликом на слогу и братство. Напомињући, да они који нас не желе за браћу, ми ћемо од њих бранити нашу вјеру, част и слободу, као што смо је бранили од Турака.
Шта је ту спорно?
А, да, спорна је тробојка са четири оцила, која је била укрштена са грбом Петровића! То њих боли! Дакле, овдје се не помиње нити један народ и не мисли се на било који народ, мисли се на наше непријатеље.
Али, овдје се не ради о неразумијевању онога што је рекао Предсједник општине Никшић, већ, о континуираној хајци и негативној кампањи против овог храброг, способног младог српског политичара.
Потпуно је јасно да ова антисрпска булумента, састављена од разних исфрустрираних политичара, НВО активиста, антисрпских медија и појединаца, не може да поднесе да се на челу Никшића налази млади и образовани Србин. Зато покушавају на разне начине, подметањем, фалсификовањем, злонамјерним тумачењем његових изјава и поступака, измишљањем, да Марка Ковачевића некако искомпромитују и као човјека и као политичара, а потом изопште из политичког живота Црне Горе.
Ако им овај наум не успије, бојим се да ће покушати и физички да науде Предсједнику општине Никшић.
Али, морају да знају, да Марко Ковачевић није сам, да је сваки Србин данас Марко Ковачевић, без обзира на страначку и идеолошку припадност.
Дужност је сваког Србина у Црној Гори да стане уз Марка Ковачевића, без обзира на личне и политичке односе и разлике са њим. Јер на тај начин ми бранимо себе, нашу историју, нашу вјеру и нацију, бранимо наш опстанак на овим просторима.
Марко говори истину, говори чињенице, а ови лажљивци доносе само раздор и превару!
извор: фејсбук
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

ЈАКОВ СЕ ПРОБУДИО, ДО САДА ЖИВЕО НА МАРСУ: Политичка трговина са Србима му није сметала да засједне у фотељу предсједника државе, данас је осуђује!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!