Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МОНТЕНЕГРИНСКИ ЛОВОСТАЈИ И НАРАШТАЈИ: Вријеђање Срба као патриотска обавеза или полицајац звони три пута!

Пише: Иван Милошевић

Уколико се хајка препознаје по колумнисти са портала “Аналитика” у току је лов на Црногорце! И то на оне блиске ДПС-у, јер су Црногорци само ДПС Црногорци, остали су Посрбице, четници,издајници, унутрашњи непријатељи, слуге а агенти Србије! Поменути колумниста је информативни разговор са неколико ДПС посланика и ДПС новинара по пријави Марка Ковачевића, предсједника Општине Никшић, прогласио хајком на слободу говора и мишљења и формално завођење голооточких правила такозваног српског света!И најавио још жешће обрачуне са слободним ДПС Црногорцима и очекује да ускоро крену и физички напади на ДПС-овске слободне критичаре и слање у затвор. И све то спроводи, каже, нова власт која је дубоко вељесрпска и ради за, кога другог, него за Вучића и Путина! 

ДПС Црногорци су навикли да на све стране вријеђају Србе, да о њима говоре као реинкарнацији свјетскога зла, да их проглашавају шпијунима и терористима и ките осталим разним карактерним атрибутима, попут лажова, превараната, робова, лопова и издајника. И када им неко на све те увреде одговори кривичном пријавом, јер сматра да је због таквих карактеристика угрожен, дигну дреку да је слобода у питању и зову у помоћ Теу, Далиборку, Зорку и Радојку, да их брани и одбрани од вељесрпске тортуре и издаје. А још када то неко пријави полицији, онда случај назову ловом на Црногорце, а полицајце назову испоставом србијанске БИЕ који звоне три пута!

ДПС Црногорци су навикли да Србима кажу све и свашта и да за то умјесто одовора добију државне апанаже, 13-јулске награде и остала белведерска признања. Због вријеђања Срба и то нашироко и надугачко навикли су да постану водећи колумнисти и уредници ДПС медија, хероји Монтенегра и Милови витезови округлог стола! За вријеме ДПС-а све то им је пролазило и пунили су џепове на примитивном клеветању Срба и очигледно им је било фино. Лијепо им је и даље, јер како другачије објаснити њихово садашње кукање над ловом на ДПС Црногорце него промјенама на банковним рачунима! 

Тврдити да актуелна власт спроводи аксиоме “српскога света” је толико апсурдно и несхватљиво да се човјек пита има ли смисла то коментарисати. Да су Спајић, Јаков, Филип Ивановић, министар финансија или челник просвјете или министарства правде, заправо  српски играчи, односно вељесрпски, је таман исто као да кажеш да Меси наступа за Дечић! Који црни Срби, које црне Европе сад кукавице и остале птице, када сви они све чине да Црна Гора остане Монтенегро и да се даље развија у том правцу и да буде све више удаљенија од Срба и то не од оних из Србије, него из Црне Горе.

И ја сам Србин или ми се тако чини, а можда сам у заблуди, јер ево већ пола вијека егзистирам, а као да не егзистирам и пишем, а као да не пишем и нико се до сада од Срба не сјети да ме награди и тутне ми у руке неки рачун или титулу, па  уколико има ко да ми вјерује, ову власт доживљавам као скроз и наскроз антисрпску и налик оној из времена Мила Ђукановића и његових идеолошких предака – Савића и Секуле! У неким сегментима је чак и гора од Милове власти, јер неке антисрпске владине пројекте изводе неки назови Срби, који и даље кажу да су Срби, али Србима ј… мајку гдје стигну!

И таман као што поменути колумниста сматра да је у току лов на ДПС Црногорце, да му кажем да је у току и лов на Србе и да тај лов не престаје од 45-те! Посебно то важи за Србе антикомунисте, њима полицајци звоне на врата већ 80 година и под њиховим су контролом 24 сата на дан. Контрола је таква да не могу ни да привире на политичку сцену Црне Горе, одмах се елиминишу и стерилишу, да некога случајно не заразе – нарочито браћу Србе комунисте!

И не знам ни која ми је она ствар да ово пишем, као да ћу некога у нешто убједити и завести за собом. Знам да је све постало залудно и да Срби све дубље и дубље тону са перспективом да дотакну дно дна и да пропасти нећемо, али спаса нам нема! Лов на Србе на Балкану траје још од Дрезденског конгреса и ускоро ће томе лову бити и 100 година и сам Бог не зна хоће ли који претећи! Ипак овај ме лов на ДПС Црногорце и полицајци који звоне три пута подсјети како идеолошка машта може свашта. Па и да вријеђање Срба прогласи патриотском обавезом и саставним дијелом свакодневног монтенегринског бонтона!

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!