Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МОНАРХИЈА: Принцеза Катарина посјетила Дом за старе!

Њ.К.В. Принцеза Катарина поново је изненадила даме у Дому за старе „Бежанијска коса“ и уручила им цвеће. Настављајући традицију коју је започела годинама уназад, Принцеза је и овом приликом поделила цвеће које је добила на Међународни дан жена од гошћи на Дамском ручку, са жељом да подели радост и донесе срећу старим дамама.

Ручак поводом Осмог марта је традиционална манифестација коју Принцеза организује како би окупила високе државне званичнице, супруге високих српских званичника, амбасадорке, супруге амбасадора, представнице међународних организација у Србији и друге угледне даме, посвећен обележавању доприноса жена друштву и стварању чврстих веза и пријатељстава између истакнутих дама у Србији

Од оснивања моје Фондације, побринули смо се да старији знају да нису заборављени, и посветили смо део наших активности пружању подршке њима. Допринос старијих нашем свету, њихова мудрост и животно искуство треба да буду смернице за младе људе. Такође чврсто верујем да није важна само подршка домовима за старе испорукама опреме, већ и исказивањем љубави и наклоности према старијима. Топле рече и осмех много значе овим дивним дамама у чијем сам друштву данас веома уживала. Била сам тако срећна што сам добила прелепо цвеће од драгих гошћи на ручку поводом Међународног дана жена, и желела сам да поделим ту срећу са дамама из дома. Увек ћемо се трудити да помогнемо и старијима учинимо живот лепшим и радоснијим. Желим вам да будете још дуго срећни, да уживате у љубави своје деце и унука, изјавила је овом приликом Њ.К.В. Принцеза Катарина.

Госпођа Марија Гавриловић, управница Дома за старе Бежанијска коса, пожелела је добродошлицу Њеном Краљевском Височанству и захвалила јој на континуираној подршци овом дому.   

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!