Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МОНАРХИЈА: Донација за болницу у Ковину!

Хуманитарна организација Лајфлајн Чикаго, чији је покровитељ Њено Краљевско Височанство, и Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине наставили су да помажу Специјалној болници за психијатријске болести „Ковин“ комплетним реновирањем купатила у Психорехабилитационом одељењу.

Средства за извођење ових обимних радова омогућена су великодушном донацијом Фондације Џона и Милдред Медић Вученић, а посредством Фондације Њ.К.В. Принцезе Катарине и хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго. Ово реновирање, које је иначе наставак подршке овој здравственој установи, обухватило је потпуну реконструкцију два велика купатила и једног малог класичног, са укупно девет туш кабина, седам тоалетних кабина и десет лавабоа. Подсећања ради, Фондација Вученић је до сад у више наврата пружила помоћ болници у Ковину.

Настављамо да помажемо Специјалној психијатријској болници у Ковину како би пацијенти имали најбоље могуће услове током лечења и опоравка. Веома сам захвална Фондацији Џона и Милдред Медић Вученић и Лајфлајн Чикагу што су поново показали велику преданост и посвећеност у пружању помоћи онима којима је потребна. Захваљујући нашим дивним људима из дијаспоре и њиховој великодушности, пацијенти болнице у Ковину имају много лепши амбијент и боље услове за живот,” изјавила је Њ.К.В. Принцеза Катарина.

Др. Јованка Петровић, специјалиста психијатрије, в.д. директорка болнице, захвалила је Фондацији Џона и Милдред Медић Вученић, Њ.К.В. Принцези Катарини и хуманитарној организацији Лајфлајн Чикаго у име свих пацијената и свих запослених Психијатријске болнице у Ковину на овој вредној донацији и доприносу њиховом раду. Додала је да је побољшање и модернизација услова у болници од суштинског значаја за квалитетније лечење пацијената ове болнице.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАДА МАЊИНА ОДЛУЧУЈЕ О ВЕЋИНИ, НИК ЂЕЉОШАЈ: Неће бити српског, нити двојног држављанства, док се ЈА питам!

ПОНИЖЕЊЕ: Европски парламент задужио Хрвата Тонина Пицулу да контролише Србију!

ЛИКВИДАЦИЈЕ, МРАЧНА СТРАНА КОМУНИЗМА: Титове убице веслима умлатиле народног хероја Ивана Милутиновића?

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

NOVO DOBA

ПОРОДИЦА И ШКОЛА: Дјецу припремају за „ново доба“ и „нову нормалност“!

deklaracija

СУДБОНОСНИ ПОГРЕШАН СРПСКИ ПОТЕЗ: У Загребу усвојена Декларација о уједињењу Јужних Словена!

vijesti

КОНТРАДЕФАНЗИВА ОФАНЗИВЕ (“ВИЈЕСТИ”): Пописни Срби и Ерин Броковић!

nik

КО НАС И ГДЈЕ ТО ВОДИ: Ник Ђељошај у име Црне Горе у Вашингтону потписује Меморандум о разумијевању са Америком!

srpskohrvatski-partizani-ulaze-u-beograd-oktobra-1944-1944-unknown-40-partizani-ulaze-u-beograd-P2CNHH

КОМУНИСТИЧКА ОКУПАЦИЈА И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Београд није ослобођен 20. октобра 1944. године!