Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МОНАРХИЈА: Донација за болницу у Ковину!

Хуманитарна организација Лајфлајн Чикаго, чији је покровитељ Њено Краљевско Височанство, и Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине наставили су да помажу Специјалној болници за психијатријске болести „Ковин“ комплетним реновирањем купатила у Психорехабилитационом одељењу.

Средства за извођење ових обимних радова омогућена су великодушном донацијом Фондације Џона и Милдред Медић Вученић, а посредством Фондације Њ.К.В. Принцезе Катарине и хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго. Ово реновирање, које је иначе наставак подршке овој здравственој установи, обухватило је потпуну реконструкцију два велика купатила и једног малог класичног, са укупно девет туш кабина, седам тоалетних кабина и десет лавабоа. Подсећања ради, Фондација Вученић је до сад у више наврата пружила помоћ болници у Ковину.

Настављамо да помажемо Специјалној психијатријској болници у Ковину како би пацијенти имали најбоље могуће услове током лечења и опоравка. Веома сам захвална Фондацији Џона и Милдред Медић Вученић и Лајфлајн Чикагу што су поново показали велику преданост и посвећеност у пружању помоћи онима којима је потребна. Захваљујући нашим дивним људима из дијаспоре и њиховој великодушности, пацијенти болнице у Ковину имају много лепши амбијент и боље услове за живот,” изјавила је Њ.К.В. Принцеза Катарина.

Др. Јованка Петровић, специјалиста психијатрије, в.д. директорка болнице, захвалила је Фондацији Џона и Милдред Медић Вученић, Њ.К.В. Принцези Катарини и хуманитарној организацији Лајфлајн Чикаго у име свих пацијената и свих запослених Психијатријске болнице у Ковину на овој вредној донацији и доприносу њиховом раду. Додала је да је побољшање и модернизација услова у болници од суштинског значаја за квалитетније лечење пацијената ове болнице.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

ПАРАСТОС ЖРТВАМА ПОХАРЕ КУЧА: Траже да се уклони споменик Мирку Петровићу, одговоран за страшне злочине у племену који се и даље памте!

ДАНИ АТЕНТАТА, ТРАМП ИМА ЛОШЕ ШПИЈУНЕ, ДА ЗОВЕ МИЛА: Ђукановић боље обавијештен од Доналда!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

osman8

БОШЊАЧКИ ПУТЕВИ БЕСПУЋА: Брину о Сребреници, злочине Османа Растодера у Плаву и Гусињу ни да помену!

spurnjik

КАКО ТАТА КАЖЕ: Влада Црне Горе забранила рад и емитовање руских медија!

tihomir1

РЕАКЦИЈЕ НА УКИДАЊЕ РУСКИХ МЕДИЈА, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ (УНЦГ): Људи који воде Владу ЦГ су слијепи послушници америчке амбасаде у Подгорици!

pakao

МОНТЕНЕГРИНИ НА АПАРАТИМА: Над Црном Гором се надвила сјенка (Андрија Мандић и капела) мрачнија од италијанске на Петровдан 1941. године!

Gornje-Zaostro-Krug-17-768x432

ЗАОСТРО КОД БЕРАНА: Голуб Добрашиновић, жив се предати Турцима није хтио, братсва дијелио на људе и нељуде!