Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МОМЦИ И ДЈЕВОЈКЕ ПАРЛАМЕНТАРНЕ ВЕЋИНЕ ОСВЈЕСТИТЕ СЕ: Са ДПС-ом нема договора, њихови посланици стварају, а не рјешавају проблеме!

Пише: Иван Милошевић

Читам да ДПС-овци пријете да ће напустити Одбор за изборне реформе, да ће их у томе слиједити сателити, и да је то црвени аларм за Црну Гору! Јест, баш црвени, да ти Бог помогне, прије бих рекао да се више аларм и не чује и да су момци и дјевојке из парламентарне већине пропустили да угасе овај ДПС једном за свагда и да га смјесте тамо гдје му је мјесто – у прошлост или у Спуж! Понашају се према ДПС-у као да је то нова странка, настала негдје тамо прије четири године, да су промјенили лидера, традицију и обичаје и да су европска странка широких схватања! 

Све је то шминка и превара за малу дјецу! ДПС је исти као што је био претходних 34 године, апсолутистичка комунистичка странка са главним босом Милом Ђукановићем који никада неће опростити данашњој власти што је изгубио изборе. Све који не мисле као он или они, ДПС-овци сматрају унутрашњим непријатељима и издајницима и чине све да колаборационистима и страним плаћеницима дођу главе и уклоне их не само са власти, него и из јавног живота! Пошто тренутно то не могу и немају механизме државе да то ураде, ДПС-овци новој власти стварају проблеме на сваком кораку и измишљају их и тамо гдје их нема! 

Четири године нова власт мрцвари сопствене грађане, односно већину становништва, са залудним договорима са ДПС-ом! Умјесто да су их уклонили са политичке сцене, донијеле законе који ће укинути ДПС законе за очување ДПС-а и након ДПС-а и умјесто да су одавно смијенили ДПС судије, тужиоце и осталу дружину, одузели им станове које су добијали за џабе и одузму кредите које не враћају, нови момци и дјевојке покушавају да све оно што је раније приграбио ДПС за себе, данас преузму и живе као некад ДПС! А ДПС им то не да ни по коју цијену, него их мрцваре и то на рате, чекајући да се новим момцима и дјевојкама смучи политика и да је сами напусте и препусте старим и новим вуковима бившег режима! 

Па шта и да ДПС и сателити напусте поменути одбор и остале пододборе! Па, нека и не долазе и не знам коме они требају и ко их уопште пушта да учествују на тим одборским и пододборским сједницама. Само гледају како да нормалним људима загорчају живот, а посебно политику! Стога их треба уклонити на пристојно одстојање и од нормалних људи и од ваљаних политичара, уколико таквих има у Црној Гори! 

Више сам и сам себи досадио, али како пролази вријеме све сам више сигуран да са комунистима из ДПС-а нема приче нити говора, разговора и договора, јер они ништа од тога неће и једини циљ им је да спроведу своје идеје, па ма колико оне биле наопаке и монструозне и врате се на власт! 

Уколико нови момци и дјевојке нијесу схватили поуке из договора са ДПС-ом око пописа, онда ни њима нема помоћи! ДПС се договорио око пописа тако да ћемо на резултате пописа сачекати још најмање годину дана или док су они претпоставили да се врате на власт, а након тога лако ће са резултатима!

Да ли ће лако са новим момцима и дјевојкама не знам, али ово што гледам ових година не обећава да је новим властима јасно ко је ДПС! Због тог незнања може се ДПС опет вратити на власт, а ако се то деси, тек ћемо онда да видимо шта је демократија, поштовање закона и парламентарних правила. Уколико се ДПС врати на власт, гарант да неће постојати опозиција, него ће бити ван земље или у домаћим казаматима! Живи били па (не)видјели!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!