Насловна Почетна Можда јесте, можда није-један поглед теорије завјере: "Талмуд" против хришћана!

Можда јесте, можда није-један поглед теорије завјере: „Талмуд“ против хришћана!

Да би схватили шта се догађа у свету у последње време, у периоду који засигурно траје минимално већ неколико векова, морамо да разумемо и помиримо се са чињеницом да СВЕТСКА ЗАВЕРА постоји! Ова завера, или боље рећи рат који се често води оружјем и крвавим биткама, а још чешће закулисним радњама и дуготрајним тајним операцијама – води се против васцелог човечанства. На удару завереника је нарочито наша сопствена врста; бела Аријевска раса са мање или више свим својим нацијама. Не мора да се истиче да је и наш сопствени Српски народ задњих година постао посебна мета ове “светске завере”. Наша врста је у овој борби за превласт и апсолутну доминацију над планетом Земљом оцењена као најопаснији и најжилавији противник. Због тога она мора бити обманута, савладана, покорена и ултимативно уништена. Са њом морају нестати и све наше нације и државе, наша достигнућа и историја, наша Аријевска култура и посебно наша религија – која је код белог човека апсолутно и предоминантно ХРИШЋАНСКА. О овоме немојте имати никаквих илузија, јер знајте да их наш НЕПРИЈАТЕЉ уопште нема! Тај непријатељ су ЈЕВРЕЈСКИ ЦИОНИСТИ !!!

Шта је то што Јевреје подстиче да нас константно током историје нападају и тако жилаво воде борбу против свега и сваког? Сасвим је сигурно да одговора на ово питање има више, али ми ћемо се у овом есеју задржати само на једном, а то је РЕЛИГИЈА. Код сваког народа његова религија непорециво утиче на његово национално биће и нарав, и обратно. А код Јевреја, њихова раса, нација и религија су једно.

Код сваке религије постоји нека света књига са предањима и законима за ту дату религију, која је истовремено и сама срж, покретачко срце те вере. На пример, код хришћана је то Библија, код муслимана је то Куран, а код Јеврејске расе и народа то је ТАЛМУД! Сваки јеврејски извор уздиже “Талмуд” на највише место, ево само једног од њих, и то веома искреног…

“Талмуд је до данашњег дана срце којим циркулише крв јеврејске религије. Било какав закон, обичај или церемонија које упражњавамо – без обзира да ли смо ортодоксни, конзервативни или реформисти, или смо само сентиментални – ми сви следимо ТАЛМУД. То је наш заједнички закон”. Ово једноставно објашњење је написао јеврејски новинар ХЕРМАН WОУК за новине НY ХЕРАЛД ТРИБУНЕ у серијалу чланака под називом “Талмуд: Срце и крв јеврејске вере “ у броју од 17. новембра 1959. године.

Сам “ТАЛМУД” се састоји из чак 63 књиге, које су подељене у 6 великих делова. Ових 6 делова се на хебрејском називају “СЕДАРИМ”, тј. наређења. Њих чине:

1) ЗЕРАИМ (Семе)

2) СЕДЕР МОЕД (Празници)

3) СЕДЕР НАСХИМ (Жена)

4) СЕДЕР НЕЗИКИН (Штете)

5) СЕДЕР КОДАСХИМ (Жртвовања)

6) СЕДЕР ТОХОТОТХ (Очишћења)

Ових 6 наређења “Седарима” се састоји из 613 “Божијих” заповести, а даље ћемо видети какве су то заповести…

Сав религијски, па и световни живот Јевреја мора да се заснива на “Талмуду” и да у њему има своју основу.

“Свака одлука која се тиче јеврејске религије, мора се заснивати на Талмуду као коначном резимеу свих ауторитета који су икада постојали”(“Јевреји – њихова историја, култура и религија”, вол. 4, стр. 1332, ЈЕWИСХ ПУБЛИЦАТИОН СОЦИЕТY ОФ АМЕРИЦА, 1949.).

Колико “Талмуд” утиче – свесно или несвесно – на своје вернике, сви смо осетили у комунизму, том “рају на земљи” који је без изузетка био талмудски феномен. Његов изумитељ и родитељ, Јеврејин МОСЕС МАРДИЦИ ЛЕВИ, био је син јеврејског рабина и од свој најраније младости индоктриниран “Талмудом” чије је учење уградио у свој изум по имену КОМУНИЗАМ. Касније је узео “уметничко” име КАРЛ МАРX, и написао књигу фантазија звану “КАПИТАЛ” (коју иначе никада није комплетирао и завршио), због које је касније животе изгубило око 160 милиона људи широм наше планете. О религији свог сопственог народа, Мосес Мардици алиас Карл Марx, поштено је рекао: “Шта је основа Јудаизма? Практична страст и похлепа за профитом. И чиме би могли да умањимо његово религијско обожавање? Изнуђивањем. Шта је његов прави Бог? Паре!”.

ОДНОС ПРЕМА ХРИСТУ

Није никаква тајна шта Јевреји осећају и мисле о Исусу Христу. Такође је и добро познато, и ко је захтевао Христово разапињање и увелико учествовао у његовом мучењу. Улога “ПИСАРА” – јеврејске оновремене интелигенције и “ФАРИСЕЈА” – јеврејских свештеника, више је него очигледна у свему овоме. Што се тиче тих тадашњих “Фарисеја” и данашњих рабина, у “Универзалној јеврејској енциклопедији” сасвим јасно пише: “Јеврејска религија и данас вуче своје порекло и трагове без икаквог прекида, кроз све векове, од Фарисеја”. Да будемо искрени, јасна је и очигледна улога Римљана у Христовом разапињању; као и улога римског намесника Јудеје – ПОНТИЈА ПИЛАТА. Као и што се сасвим добро зна да је Пилат после суђења “опрао руке” јер није нашао Исусу никакве кривице, а морао је да га осуди из политичких разлога… и на кога је грех Христовог распећа пао.

У ТАЛМУДУ се о Исусу доста пише, и то на најгори начин: почевши од његовог рођења, па до хваљења његовог мучења и смрти. Талмуд учи да је Исуса зачео демонски дух, који је имао сексуални однос са његовом мајком Маријом и то када је она имала менструацију, пошто њеном мужу Јосифу није било дозвољено да је тада додирује (јер је по јеврејском обичају жена тада нечиста). О овом јеврејско-талмудском тврђењу писао је руски свештеник И.Б. ПРАНАИТИС у својој књизи “Талмуд размаскиран” која је била објављена још 1892. године у Петрограду.

Следећи наводи су из ТАЛМУДА, уз кратки ОПИС о чему се у њима ради и на који начин се описује Исус:

– Санхедрин, 67А: Исус Христос се описује као син ПАНДИРА, римског војника.
– Каллах, 1Б (18Б): Зачет током Маријиног менструалног циклуса.
– Толдатх Јесцху : Христово рођење се описује најсрамнијим изразима.
– Абходах Зарах, ИИ: Помиње се као син Римљанина Пандира.
– Сцхаббатх XИВ: Опет се описује као копиле римског војника.
– Санхедрин, 43А : Опис Исусовог убиства тако што је обешен.
– Сцхаббатх, 104Б: Христос се назива будалом и напомиње се да нико не треба да обраћа пажњу на њега.
– Санхедрин, 103А: Опис Исуса као нечасног и ниског морала.
– Санхедрин, 107Б: Исус је завео, корумпирао и уништио Израел.
– Зохар ИИИ, 282: Тврди се да је умрео као звер и да је закопан у гомили животињског измета.
– Абходах Зарах, 21А: Напомиње се да је обожавање Исуса по кућама непожељно.
– Иоре Деа, 150, 2: Наредба да се ни случајно нико не појављује тамо где се одаје поштовање Исусу Христу.

Нема никакве потребе да се наглашава какав утицај и какву улогу је Христ извршио, и има на религију и културу Европе, целе Беле расе и нашег народа. Вређање и пљување њега, је вређање и негирање наше целокупне беле европске цивилизације – а то је баш оно што Јевреји раде читавих 2000 година! За крај, да поменемо и чињеницу да је католички “суд” у Ватикану крајем ’70-их година прогласио да Јевреји нису криви за Христово разапињање и убиство!?! Ова католичко-ватиканска “пресуда” је свакако у тоталној супротности са оним што Јевреји проповедају у свом светом Талмуду, и шта они и дан данас уче о Исусу из Назарета.

МРЖЊА ПРЕМА ХРИШЋАНИМА

Постоји 11 погрдних, увредљивих имена којима ТАЛМУД именује све остале људе који нису следбеници ове књиге мржње. Најраширеније и најпознатије име је ГОЈИМ – што значи стока, и овим погрдним називом обележава се свако ко није јеврејске крви. За саме хришћане постоји име НОСТРИМ, назив који потиче од “Исуса из Назарета”. Остала имена која је ТАЛМУД осмислио за све не-“јевреје” су: МИЗИМ, ЕДОМ, АБХОДАХ ЗАРАХ, АКУМ, ОБХДЕ ЕЛИЛИМ, НОКРИМ, АНМЕ ХААРЕТС, КУТХИМ, АПИКОРОСИМ. Осим ове гомиле ружних назива којима се ГЕНТИЛИ (неверници, не-јевреји) називају по Талмуду, ова књига јасно назначава за шта се сматрају хришћани и шта Талмуд каже о религијским осећањима хришћана. Овде је само неколико цитата из “Светог Талмуда Јевреја” који се односе на ову тему:

– Нилкотх Маакхалотх: “Хришћани су идолопоклоници, са њима се не смете дружити”.
– Абходах Зарах, 22А: “Не дружите се са овим неверницима, они проливају крв”.
– Абходах Зарах, 25Б: “Чувајте се хришћана док путујете са њима”.
– Абходах Зарах, 15Б: “Предложите хришћанима да имају сексуални однос са животињама”.
– Абходах Зарах, 22А: “Осумњичите хришћане за сношај са животињама”.
– Абходах Зарах, 22Б: “Хришћани су нечисти јер нису на Синајској гори”.

Све жене не-јеврејског рода и врсте Јевреји називају ШИКСАМА. А за шта их “одабрани” сматрају, најбоље цитира њихов Талмуд – књига узвишена:

– Ебен Хаезар: “Све не-јеврејке су курве”.

Нормално, сопствене жене уздижу максимално и чувају их од друштва других инфериорних људи:

– Иоре Деа 198, 48: “Чисте Јеврејке ће се запрљати дружећи се са хришћанима”.

За шта Јевреји сматрају хришћанске народе, је сасвим супротно од сулудог хришћанског идеала да све људе сматрају браћом и једнаким себи, па и саме Јевреје. Папа Јован Павле ИИ, католички поглавар, приликом обележавања 50-годишњице јеврејске државе у Ватикану упалио је прву свећу у традиционалном јеврејском свећњаку са 7 свећа. Овај чин католички папа је пропратио речима: “Јевреји су наша старија браћа”. А за шта нас та старија браћа сматрају, најбоље објашњава Талмуд:

– Абходах Зарах, 72Б: “Вино које су дотакли хришћани мора бити бачено”.
– Иоре Деа 139, 1: “Избегавајте ствари које хришћани користе у свом обожавању”.
– Иоре Деа 151, 1Х: “Не продајте хришћанима воду за њихова крштења”.
– Иоре Деа, 337, 1: “Заменити мртвог хришћанина је као губитак краве или магарца”.
– Ебен Хаезар 44, 8: “Бракове између хришћана и Јевреја поништити”.
– Зохар И, 28Б: “Хришћански идолопоклоници, деца су Евиног греха”.
– Зохар И, 131А: “Идолопоклонички народи погане свет”.
– Иоре Деа, 148, 12Х: “Сакријте своју мржњу према хришћанима на њиховим слављима”.

У часопису “ЈАНУС” број 2 из далеке 1912. године, у чланку под називом “Велика мржња”, Јеврејин ЦХЕСКЕЛ ЗWИКЛОТЗЕЛ нам признаје:

“Као опозиција анти-семитизму, мржњи према Јеврејима, постоји још већа мржња међу делом Јевреја према свим Гентилима. Не постоји за мене ништа тако надахњујуће као кривица да, ако постоји нешто што уједињује све Јевреје на свету – то је онда велика, подмукла мржња. Нико не може да порекне чињеницу да је моћно и јако јеврејство опасност за све Гентиле “ (невернике, оп. аут.).

– Абходах Зарах, 78Ц: “Празнике Исусових следбеника сматрати за идолопоклонство”.
– Абходах Зарах, 14Б: “Забрањено је хришћанима продавати ствари за верско обожавање”.
– Абходах Зарах, 2А, 1: “Не тргујте са хришћанима за време њихових празника”.
– Абходах Зарах, 2А, Т: “Тргујте са хришћанима само зато што имају новца да плате”.
– Абходах Зарах, 78: “Хришћанске цркве су место идолопоклонства”.

Године 1997. амерички Јеврејин АВИ КОСТНЕР , стар 52 године, осуђен је на доживотну робију због убиства своје двоје деце. Овај манијакални следбеник Талмуда је своју децу – стару 10 и 12 година – прво дрогирао а затим их мучки задавио. На питање зашто је то урадио, “тата” Костнер је одговорио да је своју децу радије убио него да их види одгајане као хришћане од стране његове бивше жене, хришћанке и беле Американке.

ДУША

Лудило звано “јудео-хришћанство”, које мало по мало диже своју одвратну главу, постоји у свакој конфесији хришћанске религије. На жалост, има га повремено и у нашој православној вери, зашто то не рећи? О чему се овде ради? Једноставно, ради се о изједначавању јудеизма и хришћанства, и стварању неке “нове” религије. Овакви малоумни покушаји ће само упропастити нашу веру, тако што ће покушати да направе неку подврсту јудеизма. Да су ове две религије потпуно различите и неспојиве, најбоље показује сам ТАЛМУД са својим трактатима.

Да су разлике очигледне има и више него довољно примера, али ми ћемо се овде задржати само на једном: то је учење о људској души! Мислим да нема потребе да се пише какво је учење о души у нашој европској култури и хришћанској религији, то су ствари мање или више познате свима. Зато ћемо се задржати на ономе шта јудејски “Талмуд” пише и учи о души…

Кабалистичке саге истине наводе да Адамово име садржи почетна слова речи Адам, Давид и Месија. Пошто је Адам згрешио, његова душа је прешла на Давида, а када је касније и он згрешио душа је прешла у Месију. Пун текст у Талмуду гласи:

–Јер, 30, 9: “Они ће служити Господу њиховом Богу, и Давиду њиховом Краљу, кога ћу Ја уздићи за њих”.

Такође у Талмуду пише и следеће:

–Езек, 37, 25: “Мој слуга Давид, биће њихов краљ заувек”.

А пише и ово: “Они ће тражити Господа њиховог Бога и Давида њиховог Краља” (Хосеа 3, 5). Ако ово није довољно да схватите о чему се ради у јудејском учењу о души, идемо даље са цитирањем “светог” им Талмуда…

– Цапхтор Упхерах, фалио 51, цол. 2: “Понекад се душа праведног човека може наћи у телу чисте животиње или прљаве”.
– Емек Хаммелецх, 23Д: “Не-јеврејске душе долазе од смрти и смртне сенке”.
– Зохар И, 46Б – 47А: “Душе неверника имају нечисто божије порекло”.
– Росцх Хасцханацх, 17А: “Не-јеврејске душе одлазе право у пакао”.
– Јалкут Робени Гадол, 12А: “Душе не-јевреја долазе од нечистих духова и зову се свињама”.

РЕЛИГИЈСКА НЕТРПЕЉИВОСТ

Код јеврејске расе веома је распрострањено мишљење да су они непрестано под неким религијским и националним прогоном. Јеврејско изигравање вечите жртве иде дотле да они тврде да сваки “расизам, национализам, верски фанатизам, и разне екстремне десничарске идеологије за све на овом свету криве Јевреје”. Наравно да Јевреји нису криви за све и свако зло на овом свету, али за неке ствари јесу и далеко су од тога да су невини. Јеврејска пропагандна машина нас непрестано бомбардује неком “колективном кривицом” за прогон Јевреја у средњовековној хришћанској Европи, у муслиманско-арапском свету, као и у православној Русији, а нарочито у нацистичкој Немачкој. Али они никако да одговоре на једно просто питање које гласи: Зашто су били прогањани? На ово питање неки Јевреји и дају одговор, као на пример јеврејски писац ОСЦАР ЛЕВY у књизи “Светски значај руске револуције”:

“Тешко да има неког догађаја у модерној Европи који не води порекло назад до Јевреја. Ми Јевреји смо данас ништа друго до светски преваранти, уништитељи света, његови упропаститељи и егзекутори “.

Заборавља се њихова (доказана) улога у СВЕТСКОЈ ЗАВЕРИ, у покољима над хришћанима и осталим Гентилима у античком свету, у “руској” октобарској револуцији и бољшевичком Совјетском савезу, заслуга и удео у изазивању два светска рата, и у освајању Палестине и прогону палестинског народа. Време је да се покаже да они који највише “плачу” о прогону, мржњи и нетрпељивости – да су баш ти највећи заступници прогона, мржње и нетрпељивости. И као што ТАЛМУД рече…

“Шта му је?” – “Ма пусти га, прича о некој лудој теорији завере… Каже да домаћин планира да нас закоље и поједе !”

– Абходах Зарах, 14Б: “Забрањено је продавати религиозне радове хришћанима”.
– Иоре Деа, 142;10: “Морате се држати што даље од цркава”.
– Иоре Деа, 143;15: “Не смете слушати црквену музику, нити гледати у идоле”.
– Иоре Деа, 143;1: “Не смете поново обнављати куће које су порушене у близини цркава”.
– Сцхаббатх, 116А: “Талмудисти се слажу да хришћанске књиге треба спаљивати”.
– Абходах Зарах, 78Ц: “Хришћански су празници залудни, одвратни и зли”.
– Абходах Зарах, 6А: “Забрањено је пратити хришћански празник Божић”.
– Гиттин, 62А: “Јеврејин да се држи даље од хришћанских домова празницима”.
– Цхосцхен Хам, 26;1: “Јевреји не смеју да се туже пред хришћанским судијом или законом”.
– Цхосен Хам, 34; 19: “Хришћани или слуге не могу бити сведоци”.
– Иоре Деа, 112;1: “Избегавајте да једете заједно са хришћанима, то подстиче фамилијарност”.
– Абходах Зарах 35Б : “ Не пијте млеко од краве коју је помузао хришћанин”.
– Иоре Деа, 178;1: “Никада не опонашајте обичаје хришћана, чак ни фризуру косе”.
– Иоре Деа, 120;1: “Посуђе које је купљено од хришћана, мора бити добро опрано”.
– Абходах Зарах 2А: “Три дана пре хришћанских празника, избегавајте их све”.

ЉУДСКЕ ЗВЕРИ

Запамтите, браћо, да се Јеврејски Тајни Закони (или боље рећи “мало познати закони широј јавности”) заснивају на фундаменталним принципима који јасно тврде: само Јевреји су прави људи. Супротност овоме су сви остали не-Јевреји који су у ствари животиње. По јеврејском Талмуду они су звери у људском облику. Сви ми смо само гојими и у борби против људске стоке све је дозвољено. Јеврејски “НАД-ЧОВЕК” може да их лаже, вара и поткрада. Може чак и да их силује и убија!

Постоји на стотине пасуса у Талмуду, у којима се не-Јевреји, тј. гојими или гентили, описују као животиње. Овде су само неки од њих…

– Баба Мезиа, 114Б : “Јевреје звати људским бићима, али не-Јевреји нису људи. Они су звери”.
– Ерегет Расцхи Ерод, 22;30: “Акум је као пас. О да, списи уче да више поштујете пса него не-Јевреја”.
– Керитхут, 6Б: “Јевреје звати људима, хришћане не звати људима”.
– Орацх Цхаиим, 57;6А: “Хришћане сажаљевати ништа више него болесне свиње”.
– Кетхуботх, 110Б : “Псалмисти да пореде хришћане са нечистим животињама”.
– Санхедрин, 74Б : “Сексуални сношај хришћана је исти као код звери”.
– Кетхуботх, 3Б : “Сој хришћана је вредан као и сој звери”.
– Киддусцхим, 68А: “Хришћани као људи су обичне гузице”.
– Сцхене Луцхотх Хаберитх, 250Б: “И поред тога што не-Јевреји имају исти облик тела као и Јевреји, они су у поређењу са Јеврејима као мајмун са човеком”.

НАД РАСА

Досадашњи пасуси из Талмуда нам јасно показују за шта нас Јевреји сматрају, и посебно за шта сматрају сами себе. Овај “Божији изабрани народ” је умислио да је раса боља од свих осталих, и да они требају да буду господари планете Земље. Интересантно је да ову идеологију коју Талмуд проповеда већ 3 000 година!

– Цхуллин, 91Б: “Јевреји поседују достојанство које чак ни анђели не могу да имају”.
– Санхедрин, 58Б: “Ударити Јевреја је као ошамарити лице Божије”.
– Цхагигах, 15Б: “Јеврејин садржи у себи добро, упркос грехова које је починио”.

Ово су само неки од најочигледнијих пасуса који иду у прилог теорије “ХЕРРЕНВОЛКА”. А кога Жидови једино признају изнад себе и кога се једино плаше, најбоље осликава следећи пасус из Талмуда.

– Сцхаббатх, 118А: “Молите се да се спасете од казне долазећег Месије”.

Ово нас већ доводи и на тематику РИТУАЛНИХ УБИСТАВА ! Немојте мислити да су се људским жртвовањем у новој ери бавили само амерички дивљи индијанци Астеци, за многе ће бити право изненађење (па и не!) да се овим баве и “одабрани”. Наравно, они ова ритуална убиства изводе веома ретко и у најстрожијој тајности, првенствено из страха од беса “гојима” чији су слаби и немоћни били честе жртве ових ритуала.

ЗЛО ПИЛЕ

Ортодоксни Јеврејин у Јерусалиму витла пиле изнад главе у ритуалу званом “Капарот”, сваког 20. септембра на Yом Киппур – Јеврејски дан Покајања. Током овог ритуала, греси неке особе или групе људи се преносе у пиле !?!

Ако стварно желите да научите и разумете зашто Јевреји могу да изврше тако ужасне злочине као што су ритуална убиства, онда морате знати јеврејске тајне. Морате да знате учења ТОРЕ, ТАЛМУДА и СЦХУЛЦХАН АРУЦХА. Закони и учења која су у њима су најбољи докази да се Јевреји осећају бољим и супериорнијим од свих осталих народа, и да је то објављени рат против свих осталих раса. Они су заклети непријатељи свег не-јеврејског човечанства. Римски историчар ТАЦИТ, који је живео у времену после Христа (55 – 120 год. Н.Е.), писао је још тада о њима:

“Јевреји су раса која мрзи Богове и целокупно човечанство. Њихови закони су у супротности са законима свих осталих смртника. Они презиру све што је за нас највећа светиња. Њихови закони могу да их натерају да почине дела која нас ужасавају”. (ИСТОРИЧАР, В 3 – 8).

Ни савремени Јевреји нису ништа бољи од својих крвожедних предака. Један од савремених јеврејских “племића”, чије име сигурно сви веома добро знате, МЕYЕР АМСЦХЕЛ РОТХСЦХИЛД, поручује своме народу:

“ Запамтите децо моја, да сва земља мора да припадне нама Јеврејима, а Гентили, који су ништа више него животињски измет, не смеју имати ништа”.

Ротшилдове речи као да су узете из самог Талмуда, у потпуности се уклапају са талмудским учењем о жидовском “Херренволку”. О њиховој “узвишеној улози у свету”, пише и јеврејски доктор ЈОСЕПХ КЛАУСНЕР у својој књизи “Идеја Месије у Израелу ” из 1955. године на страни 521:

“ Цели јеврејски народ… буквално је постао Месија целог човечанства, обновитељ света ”.

О “узвишеној” или боље деструктивној улози “одабраног Херренволка”, најбоље пише један и сам Јеврејин. МАУРИЦЕ САМУЕЛ поштено признаје:

“ Где год се Јеврејин нађе он је проблем, извор несреће за самог себе и све остале око њега… Ви верујете у доктрину опраштања, док ми верујемо у доктрину одмазде. У нашем животу, јеврејском животу, лојалност је непозната… Ми смо реметилачки утицај у вашем животу. Ми Јевреји, уништитељи, остаћемо уништавачи заувек. Било шта да урадите, неће удовољити нашим потребама и захтевима. Ми ћемо заувек уништавати…”.

Један од “уништитеља” по имену ХЕНРY WАТОН, који је био међу раним јеврејским комунистичким вођама у Америци (а такође, као и многи други припадници његове врсте био је и “писац”), оставио нам је своју књигу под називом “Програм за Јевреје ”. Ту сасвим јасно пише, из јеврејских руку, признање ко је и зашто измислио комунизам.

“ Комунизам је судбина човечанства. Постоји само једно једино дело из социологије, а то је Марксов “Капитал”. Само Јеврејин може да напише такво дело”.

Wатон “одабрани”, у својој књизи се осврће и на програм “Херренволка”. Допашће вам се овај део…

“ Јевреји су највиши и најкултурнији народ на земљи… Ми Јевреји имамо право да потчинимо себи остатак човечанства и да будемо господари над целом планетом. Јевреји ће постати господари целе Земље и покориће под собом све народе, али не уз помоћ материјалне моћи, не уз помоћ бруталне силе, већ уз помоћ светлости, знања, разумевања, хуманизма, мира, правде и прогреса ”.

Наравно, у свом “Програму за Јевреје”, Хенрy Wатон има и програм за “унтерменсцхе” као и “Финал Солутион” за све проблеме.

“ Аријевци ће увећати и улепшати свет; али они ће моћи да уживају у свету који су они створили једино под јеврејским шатором. А тај шатор је комунизам, интернационализам “.

“ Јевреји ће наследити ову Земљу… И све остале расе или ће сасвим нестати, или ће постати – Јевреји “.

Искрено, нема шта, сасвим у складу са писањем Талмуда. Ову невероватну декларацију Хенрy Wатона објавила је група која је себе звала “КОМИТЕТ ЗА ОЧУВАЊЕ ЈЕВРЕЈА” (Цоммиттее Фор Пресерватион Оф Јеwс), а спонзорисана од стране чувеног “СПИНОЗА ИНСТИТУТА” из Неw Yорк-а.

У листи (објављеној 1997. год.) од 100 највећих Јевреја свих времена, на задњем месту се нашао наизглед безазлени лик из стрипова – СУПЕРМЕН, и то у оригиналном облику како су га замислили његови креатори, Јевреји: ЈЕРРY СИЕГЕЛ и ЈОЕ СХУСТЕР. Сам “СУПЕРМЕН” инкогнито, у обичном животу се појављује као новинар-интелектуалац КЛАРК КЕНТ; док његово право ванземаљско име, са родне му планете КРИПТОН, јесте КАЛ – ЕЛ. Вероватно ће многи бити изненађени чињеницом да је КАЛ – ЕЛ хебрејски назив за бога ! Дакле, СУПЕРМЕН-Кларк Кент је ванземаљски натчовек; узвишено биће невероватне снаге и ума са именом самог Бога – баш онако како се проповеда у Талмуду. Измишљен је 1930. године ради борбе против анти-семитизма, и да би међу гојимском децом раширио идеју о “одабраном натчовеку” који ће спасти свет.

БОРБА ПРОТИВ ХРИШЋАНА

Протокол 11;4: “Гојими су стадо оваца, а ми смо њихови вукови . А и сами знате шта се догађа када вукови упадну међу стадо оваца “. (ПРОТОКОЛИ СИОНСКИХ МУДРАЦА)

Јевреји веома добро знају да би били изгубљени када би цео свет знао за њихове законе и учења. На ово их јасно упозорава и сам Талмуд, са трактантима који под претњом смрћу забрањују превођење и објављивање његових делова. Европљанима је дуго требало да проникну у ово (зло)дело и да га преведу, али су коначно успели – резултат је пред вама. Ипак, истину о Талмуду зна само мала група посвећеника (у коју сада слободно можете да убрајате и себе), док велики број људи наше биолошке врсте о томе не зна баш ништа. Као што познати јеврејски учењак ДИМБРЕ ДАВИД пише, баш онако како Талмуд наређује:

“Када би Гентили знали шта ми проповедамо против њих, они би нас поубијали ”.

А шта каже Талмуд, “књига света”…

– Зохар ИИ, 43А: “Истребљење хришћана је неопходно жртвовање”.
– Расони, Еxодус 14: “И најбољи од хришћана морају бити задављени”.
– Иоре Деа, 148;5: “Ако хришћани нису одани верници можете им слати поклоне”.
– Хилкотх Акумиx, 2: “Шаљите поклоне хришћанима само ако су нерилигиозни”.
– Иоре Деа, 153;1Х: “Хришћанске сестре ће нашу децу водити ка безбожништву”.
– Иоре Деа, 155;1: “Избегавајте хришћанске докторе које нису добро упознали сви суседи”.
– Пеасцхим, 25А: “Избегавајте медицинску помоћ од идолопоклоника, нарочито хришћана”.
– Иоре Деа, 156;1: “Избегавајте хришћанске берберине, осим ако вас не прати још Јевреја”.
– Зохар И; 25Б: “Онај ко чини добро хришћанима, никада неће устати после смрти”.
– Хилкотх Акум В, 12: “Учите списе који забрањују помињање хришћанског Бога”.

Јеврејин СЗИЛИЦЗЕИ-ВАРАДY ГYУЛА у свом делу, пророчки названог “Од Гета ка Трону ” пише:

“Западни Јевреји ће на истоку сакупити и опремити армију од 20 милиона људи за уништење хришћанства и људске културе, да би успоставили Јеврејску светску краљевину ”. Овако нешто се већ скоро догодило у првој половини 20. века, чије последице још увек осећамо – што наравно не значи да се неће (или боље рећи опет!) тек догодити!

У Талмуду такође пише и следеће :

– Цхосцхен Хамисцхрат 425 и Хаган, 425; 5: “Закон је да се убије свако ко пориче Тору. А хришћани припадају онима који поричу Тору”.
– Боммиддер Раба, 21ц и Јалкут, 772: “Сваки Јеврејин који пролива крв безбожника (не-Јевреја), ради исто као и да чини жртвовање Богу”.
– Хилкотх Акум X,5: “Нема поклона за хришћане, поклони су за преобраћенике”.
– Иоре Деа, 151;11: “Забрањено је давати поклоне хришћанима, охрабрују пријатељство”.
– Иоре Деа, 335; 43: “Прогонство за Јеврејина који прода своје имање хришћанима”.
– Иоре Деа, 154;2: “Забрањено је подучавати трговини хришћане”.
– Цхосцех Хам, 187; 7: “Задржите све што вам хришћани грешком преплате”.

Гроф МЕНСДОРФ, Јеврејин наравно, који је био аустријски амбасадор у Великој Британији после И светског рата, недвосмислено је изјавио: “Први светски рат је био наша велика освета хришћанском свету ”.

Талмуд даље наставља…

– Цхосцхен Хам, 226; 1: “Јеврејин може да задржи изгубљену хришћанску имовину коју је пронашао”.
– Бабха Кама, 113Б: “Дозвољено је варати хришћане”.
– Цхосцхен Хам, 156; 5: “Јеврејин не сме да преотима хришћанске муштерије од других Јевреја”.
– Иоре Деа, 159; 1: “Превара према хришћанима је дозвољена из било којих разлога”.
– Бабха Кама, 113А: “Јеврејин може да лаже и лажно сведочи да би осудио хришћанина”.
– Бабха Кама, 113Б: “Име божије не помињати када се лаже хришћанима”.
– Каллах, 1Б; ст. 18: “Јеврејин може лажно да сведочи и да му буде чиста савест”.
– Зохар И, 160А: “Јевреји морају увек пробати да преваре хришћане”.
– Иоре Деа, 158; 1: “Немојте лечити хришћане, осим ако то ствара непријатеље”.
– Орацх Цакиим, 330; 2: “Не помажите рођење хришћанске деце суботом”.

За оне који још увек сумњају у постојање завере светских размера, и оне који се двоуме о јеврејској улози у историји и њиховом паразитском карактеру имамо следећи податак. 12. јануара 1952. године, (седам година после краја ИИ светског рата и пораза НС Немачке) у комунистичкој Мађарској, у Будимпешти је одржан специјални јеврејски састанак “КРИЗНОГ САВЕТА ЕВРОПСКИХ РАБИНА”. На том састанку рабин ЕМАНУЕЛ РАБИНОВИЦХ је изјавио следеће:

“Могу са сигурношћу да изјавим да је последња генерација белих жена сада рођена. Наша контрола над комунизмом ће, у интересу мира и брисања међурасних тензија, забранити белцима да се мешају међусобно. Бела жена ће морати да се спари са припадницима тамних раса, а бели мушкарац са црном женом. Тако ће бела раса коначно нестати, јер мешање обојених са белцима значи крај за белог човека, и наш најопаснији непријатељ ће постати само сећање ”.

Пробудите се браћо! Зар је потребан већи доказ, од овога изреченог из самих јеврејских уста, да би коначно увидели шта нам чивути спремају са “једним светом”, новим светским поретком и новим – старим изумом званим КОМУНО-КАПИТАЛИЗАМ. Даље из Талмуда…

– Цхосхе Хам, 425; 5: “Једино ако верујете у Тору спречите његову смрт”.
– Иоре Деа, 158; 1: “И хришћани који нису непријатељи, такође не смеју бити спашавани у смртној опасности”.
– Хилккотх Акум X, 1: “ Не спасавајте хришћане када су у смртној опасности”.
– Хилккотх Акум X, 2: “Крштени Јевреји да се убију”.Ж
– Иоре Деа, 158; 2 хаг: “Убијте бегунца који се приклонио хришћанским ритуалима”.
– Зохар И, 25А: “Хришћани морају бити уништени као идолопоклоници”.
– Зохар ИИ, 19А: “Заробљеништво Јевреја ће се завршити када хришћански принчеви умру”.
– Зохар И, 219А: “Принчеви хришћана су идолопоклоници и морају да умру”.
– Обадиам: “Када Рим буде уништен, Израел ће бити обновљен”.
– Сепхер Ор Исраел, 177Б: “Ако Јеврејин убије хришћанина, није починио никакав грех”.
– Зохар И, 38А; 39А: “Највише место у рају за оне који убијају идолопоклонике”.
– Хилккотх Акум X, 1: “Не правите споразуме и не показујте милост за гојиме”.
– Хилккотх Акум X, 7: “Не дозволите идолопоклоницима да остану тамо где су Јевреји јаки”.

Колико Талмудисти стварно и данас презиру хришћанство, најбоље показује скорашњи догађај у Пољској. У бившем концентрационом логору Аусцхwитз, 1984. и 1986. године млади Пољаци су поставили 9 белих дрвених крстова. Као да никада нису чули за верску толеранцију и разумевање, ционисти су од тада па све до скоро тражили од Пољака да уклоне те знакове омражене им Христове вере. 1998. године Пољаци су решили да их коначно послушају. Уклонили су свих 9 крстова… али такође и 11 јеврејских Давидових звезда које су се налазиле у Аусцхwитз-у.

САВРЕМЕНО ДОБА И ТАЛМУД

Сви ови закони и команде у Талмуду, као и у Тори, дати су Јеврејима још пре 3 000 година, док је завршно писање било готово у Новој ери, тј. после Христа. Они за јеврејску заједницу важе данас исто као и пре хиљаде година. Немојте да се заваравате да је то “неко прошло време”, и да ово не важи у “савременом добу атеизма”. Овим законима Јевреји се уче још од детињства и придржавају их се, отворено или скривено, целог свог живота. А резултати савременог доба, у коме ционистички завереници суверено владају, стоје сасвим очигледно испред нас. То само тотални слепац не може да види…

Многи људи су склони наивном веровању, баш као прави “Гојими” – што због јеврејске пропаганде или неупућености – да су Јевреји обични људи-комшије, па чак и припадници истог народа као и они сами; само су ето друге вере. Сами Јевреји често имају иста имена и презимена као и народ домородаца. Они се често и сами скривају, веома вешто, тако што намерно мењају своја презимена или своја про-јеврејска имена, како би се лакше “уклопили” у друштво. У Америци је чак прави хит међу “одабранима” да оперишу и естетски дотерају своје закривљене семитско-хазарске носурде, да би добили леп Аријевски изглед. Прави КАМЕЛЕОНИ. Ипак, како Јевреји сами себе виде и како је њихово искрено национално осећање, најбоље је изразио чувени ТХЕОДОРЕ ХЕРТЗЛ , оснивач ционизма и аутор “Протокола Ционских мудраца ”. Хертзл је рекао: “Ми смо један народ . Нисмо ми ни амерички Јевреји, нити руски Јевреји; већ једино и само Јевреји ! “.

Ипак, да не би опет испало, оно вечито јеврејско оправдање и противоптужба да су “опет за све Јевреји криви”, треба истаћи да они сами не би ништа успели у својим настојањима за потчињавање света да немају своје верне слуге и помагаче. Ових јеврејских колаборатора највише има међу нашом сопственом белом расом. Ја бих ове беле изроде и издајнике једноставно назвао аријевски ционисти. Легло ових одрода је само у слободној масонерији . Овога пута наша тема нису масони и питање како, када и зашто су почели да служе “одабраном народу”. Али кратко ћемо се осврнути на оно што сами Јевреји кажу за своје најоданије сараднике. Часопис ЈЕWИСХ ТРИБУНЕ је писао у вези масона: “Масонерија се заснива на јудеизму. Елиминишите јудејска учења из масонских ритуала и шта ће онда од ње да остане? ”, док “Јеврејска енциклопедија”, капитална јеврејска књига, поносно истиче: “Технички језик, симболика и ритуали масонерије су препуни јеврејских идеја и термина “.

У данашње време, када су Јевреји постали готово свемогући у појединим европским земљама, баш као прави “одабрани народ”, заштићени су законом “као бели медведи” од сваке критике и узимања у уста од “екстремиста, нациста, радикалне деснице и разноразних ширитеља мржње, предрасуда и дискриминације”. Ипак, и они могу бити ефектно прозвани и “нападнути”, ако се то уради на прави начин. А прави начин није фронтални, заслепљени и вулгарни напад, да би их денуцирали и злостављали – што само њима иде на руку, дајући им симпатије код заглупљене јавности, и нарочито дајући властима (које су често одговорне баш њима) изговор и прилику за разноразне рације, заплене, прогоне и затварања.

Прави начин је пажљиво разматрање и проучавање слабих тачака Јевреја и њихове рањивости, да би развили паметну пропаганду која се концентрише на ове слабе тачке, њихове Ахилове пете. Једна од тих слабих тачака је њихова ОКРУТНОСТ према животињама које користе у својим древним ритуалима убистава животиња, као што не треба заборавити и људска жртвовања током њихове историје. Друга Ахилова пета је, наравно Талмуд, њихов свети водич за “одабрани народ”, који је као што смо видели пун и препун мржње и непријатељства према свим не-Јеврејима. Упозорење у вези овога: током година и широм света било је много лажних презентација и превода који су били понављани из једне публикације у другу, и што је омогућило јеврејству не само да пориче тај одређени материјал и да генерално дискредитује критиковање самог Талмуда, већ и да спроведе успешне и легалне судске процесе !

Још једно подручје њихове рањивости је њихова монструозна концепција самих себе као божијих изабраника, расе Господара судбински одређених да доминирају светом. Уопште није потребно рискирати било какву репресију тако што ћемо их оцрњивати као најгоре на свету; већ ћемо одбити да их признамо онако како они сами себе виде – као “најбоље на свету и божије одабранике”.

И за сам крај да завршимо са једним протоколом из њиховог “националног програма”: “Протокола Сионских мудраца ”…

Протокол 17; 4: “Краљ Јевреја биће прави Папа васцелог Универзума, Патријарх Интернационалне цркве ”.

Упознајте правог непријатеља да би га лакше победили !

Извор: СНП-Збор

Најновији чланци

Барске квазимудрости шефа ДПС-а: Беспослени предсједник глисте брсти!

Пише: Иван Милошевић Беспослени Мило, шеф ДПС-а и кохабитациони пријатељ Здравка Кривокапића, критиковао је митрополита Јоаникија у упутио му синтагму "Беспослени поп и говеда крсти"....
video

Српски Космет: Петсто деце у колу око порушене светиње код Призрена!

Манастир Светих Архангела био је протеклог викенда домаћин дечије смотре фолклора "У сусрет Видовдану".. Око 500 деце из 10 културно-уметничких друштава са читавог Косова...

Упорни премијер без војске: Нећу поднијети оставку, народу је потребан вођа!

Црногорски премијер Здравко Кривокапић казао је за "Дан" да је преузео обавезе и одговорност и да неће поклекнути пред првим изазовом. Лидери странака које чине...

Радио “Светигора” прославио славу и двадесет трећу годишњицу постојања: Утјеха за новинаре!

Његово високопреосвештенство изабрани Митрополит црногорско-приморски Г. Јоаникије са Архимадритом Павлом (Радусиновићем) игуманом манастира Ораховица у Епархији Пакрачко-славонској, протојеререјем-ставрофором Далибором Милаковићем директором Радија „Светигора“, протојерејем...

Миодраг Линта: Подићи оптужнице за злочине над Србима на Миљевачком платоу!

Предсједник Савеза Срба из региона Миодраг Линта позвао је Тужилаштво Србије за ратне злочине да покрене истрагу и подигне оптужнице против налогодаваца и починиоца...