Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МИЛОВИ МЕДИЈСКИ ОСВЕТНИЦИ: Хапшење и аболиција Ђукановића пред вратима руско-српског свијета!

Пише: Иван Милошевић

Колумниста ЦДМ-а јутрос је искрено заплакао за својим политичким свецем (Милом Ђукановићем) и између редова позвао процрногорске бираче да се окупе око вође и реакцијом јавности стану на пут хапшењу шефа бившег режима. За њега је Мило попут библијског вође који је свој народ извео из вељесрпске пустиње, располовио руско-српску вишевјековне уроту на више дјелова и свој ДПС-овски народ спровео на сигурно мјесто. Можда је у том походу нешто сачувао за себе, узео од других и преписао на себе, али то је мање важно од антисрпског похода ДПС Црногораца у сигурни луку Монтенегра и спашавање редова Рајана ( црногорске историје) од вељесрпске и вељеруске окупаторске идеолошке и остале војске!

Колумниста ЦДМ-а цвокоће и не скрива емоционалну и сваку другу несигурност уколико вођа заглави у Спужу. Одлазак вође у казамат за њега је равно нуклеарној политичкој катастрофи која иза себе не оставља живог ни једног борца за њихову вјечну Црну Гору! Одлазак Мила у спушке самице за поменутог колумнисту равно је враћању Црне Горе у предпотопна времана када су овим просторима владали диносауруси и остали предпотопни месождери жедни процрногорске жеље за слободом и ослобађањем од вељесрпског и вељесрпског вишевјековног, чак и миленијумског, ланца! 

Каже да је нова власт криминализовала Мила, односно навукла му мафијашку одору и фаланге, и од њега направила оно што он никада није био. Умјесто да му додијели диплому оца нације и почасно мјесто у свим балканским и европским читанкама ( за шта се залаже ДПС колумниста), његовом криминализацијом не криминализује Мила лично и његове ближе и даље сараднике, него криминализује читаву државу, љуља је из темеља и пријети да се држава и њихова вјечна Црна Гора након могућег одласка Мила у Спуж, сурва у сурово крило Београда и Москве! А када тамо доспе од Црне Горе неће остати ни камен на камену, преко ноћи ће нестати Ловћен и Дурмитор, а неким ванземаљским чудом ријеке ће тећи узбрдо, а црви и глисте уселиће се у државне и остале институције! 

ДПС колумниста није киван само на Србију и Русију, него је љут и на Брисел и Вашингтон, јер хране вељесрпске апетите на Балкану и Србију награђују тако што јој отимају Косово! ДПС колумниста би да смијени сав вељеевроспки антимонтенегрински политички шљам и замијени га крвожеднијим српским крвопијама који од Срба не би оставили ни слово “С”!

-Koliko je još sramoćenja, koliko još žrtvovanja svih postulata i principa na kojima počivaju zapadna društva potrebno da bi Zapad nahranio podivljalu zvijer velikosrpskog nacionalizma?, пита се ДПС колумниста. Уистину треба ли Србији одузети и Београд, Дорћол и Вождовац и прогласити их хрватским, албанским и то све ради бољитка Срба и њиховог развоја! 

И тада би ДПС колумниста био незадовољан и тражио би помиловање за свога вођу и политичког свеца! Мила ми, овдје неко није нормалан! Мора да сам ја скренуо и од вељесрпских и вељеруских магли не видим ДПС-овске и Милове магле, које и нијесу магле, него су разведравање над спашеним народом из пакла вељесрпске пустиње! И није важно што је негдје на том путу Мило нешто урадио што не треба и узео за себе оно што није његово! Све ће то, мали моји, прекрити ружмарин, шаж и вељемагловита монтенегринска осветничка прича Милових медијских осветника!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕПИСКА, “СРПСКА24” – ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: За комунисте има времена, за Равну Гору заузета!

СРПСКА: Први пут обиљежена годишњица оснивања Фочанске бригаде ЈВуО, јунаци који су бранили Србе!

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milo-stoltenberg

ДПС ВЕЉЕСИЛА, МОНТЕНЕГРИНИ И ТУРЦИ СЛОЖНИ: Мило замјеник Столтенберга!

puskin1

КОД СПОМЕНИКA ПУШКИНУ У ПОДГОРИЦИ: Обиљежено 225 година од рођена великог пјесника!

pio

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!

babunski

СТАРИ ЧЕТНИЦИ: Војвода Петко Илић из Старог Нагоричина!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!