Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МИЛАТОВИЋ УВРИЈЕДИО НА СТОТИНЕ ХИЉАДЕ ПОТОМАКА ЦРНОГОРСКИХ ЧЕТНИКА: Јаков неће ревизију Другог свјетског рата, хоће да и даље пуца по свима који нијесу били комунисти!

Пише: Иван Милошевић

Противник сам сваког ревизионизма када је у питању Други свјетски рат, рече Јаков данас и остаде жив.

Овако нешто нијесу рекли ни најкортодокснији комунистички историчари типа Радоја Пајовића и друштва! У том погледу Јаков их је за копље превазишао! Гдје ли је Јаков учио школу, у Оксфорду или Кумровцу? По његовом данашњем ставу школу је завршио на тајном кумровачком факултету, а предавачи су му били Јосип Броз, Моша, Ђилас и Кардељ! За тајне, револуционарнме подухвате мора да му је лекције давао Ранковић или Сава Ковачевић! То, сине Јакове, дери по Црној Гори и по стратиштима националиста и осталих који нијесу били комунисти, јер су сви они били издајници и заслужили су метак у чело, а заслужиће и још један уколико се повампире! 

Црни Јакове, па та ЕУ у коју се кунеш донела је резолуције о осуди и забрани пропаганде тоталитарних система, међу којима је одмах уз раме фашистичким и комунистички! Како ћеш црни Јакове у Европи са Брозом и Петом пролерском у срцу и нервним ћелијама. Не иду, црни Јакове, ЕУ и комунизам, то су као двије планете, једна без воде, а друга без ваздуха! 

Јакове, човјече, па уколико је нешто потребно Црној Гори, онда је то ревизија Другог свјетског рата и без ње бићемо увијек слијепо цријево овога свијета, посебно Балкана. Оно што је најпотребније Црној Гори, ревизија Другог свјетског рата, за тебе је непотребна, штетна!! Трљам очи и не вјерујем и питам се јесам ли се јутрос уопште пробудио или сањам неки ружни сан – Јаков против сваког ревизионизма у Другом свјетском рату! Ипак је јава, а ја наиван писао Јакову да ме прими и да разговарамо о рехабилитацији црногорских четника побијених у мају 1945. године у Словенији? Добро ми није послао неку комунистичку црну тројку на врата и да ме дилитну у канту за отпатке, а и тамо ме избришу из породичне и остале меморије! Црни Јакове, гдје ово научи, ко ти то рече, са ким се то уортачи и са киме сијеш и даље идеолошке, братсвеничне и остале подјеле у Црној Гори?

Јадан си ти Јакове предсједник, када ти је стран ревизионизам Другог свјетског рата! Од тебе можемо свашта да очекујемо, али не и да залијечиш крваву братоубилачку рану. Уколико нема ревизионизма, онда су сви који нијесу били комунисти издајници и сарадницио окупатора, кољачи и вадитеља материца и убице дјеце, стараца и жена!Црни Јакове, шта рече, гдје ти се омаче и имаш ли барем трунке савјести и да уважиш на стотине хиљада потомака црногорских четника. А добар дио њих је чак и гласао за тебе, а ти им овако враћаш! Црни Јакове, гдје то идеш и са ким и гдје ће се све то завршити! 

Е, па нећеш Јакове, како си наумио и нећеш ми убијеног и стријељаног претка на правди Бога у Словенији након 80 година и даље називати издајицом и сарадником окупатора. Неће моћи, Јакове, мораћеш да ревидираш како знаш и умијеш и то без Голог Отока! Надам се да нећу бити усамљени глас и савјест побијених црногорских четника у Словенији и да ће ти се ових и наредних дана обратити њихови потомци и тражиће да ревидираш и вратиш се на почетна, нормална подешавања и схватиш да је брат убио брата без разлога, из обичне мржње и идеолошке заслијепљености и да се то мора знати и свакоме рећи! 

Црни Јакове, што ми увриједи претка покошеног комунистичким рафалом и стријељаш га ових дана још једним метком! Нећу ти то опростити, а надам се да ни остали потомци четника, а има их подоста, неће прећутати твој данашпњи наставак братоубилачког кола у Црној Гори!

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

ЈАКОВ СЕ ПРОБУДИО, ДО САДА ЖИВЕО НА МАРСУ: Политичка трговина са Србима му није сметала да засједне у фотељу предсједника државе, данас је осуђује!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!