Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Јео свињетину са мном, а сад тражи да ме осуде на пет година!

Лидер Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић, у току скупштинске расправе о Извјештају о раду Тужилачког савјета, осврнуо се и на случај „државни удар“, истичући да тај предмет добија два нова тужиоца – Зорана Вучинића и Синишу Милића. Како је истакао, тужилац Вучинић, једном приликом говорио је „свашта о том предмету“.

Господин Вучинић је на Божић присуствовао једном ручку који сам ја организовао у кући једног мог пријатеља. Дошао човјек и свашта рекао за ‘државни удар‘ – да је то срамота, да је криминал што раде специјални тужиоци Катнић и Чађеновић и чак ме молио да искористим свој утицај да он буде шеф тужилачке организације у Подгорици. И умјесто да се човјек изузме, јер је јео свињетину са мном, он тражи да будем осуђен пет година… Брат овог другог, Синише Милића, долази у ДНП да тражи чланску карту како би остао савјетник у једном државном предузећу, поручио је Кнежевић.

Између осталог, Кнежевић је навео да је метод рада главног специјалног тужиоца и врховног државног тужиоца „пресликан од њихових претходника Миливоја Катнића и Ивице Станковића“.

Свако ко је крив – и из Демократског фронта (ДФ) и из ДПС нека одговара. Али се нећеет бавити политиком, поручио је Кнежевић ВДТ-у Милораду Марковићу

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

ДОКУМЕНТИ О КОМУНИСТИМА: Према Србима нема милости!

ГЛАС РАЗУМА И РЕВИЗИЈЕ КОМУНИЗМА: Отворити архиве УДБЕ, без тога нема истине o прошлости!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Идеја о обнови капеле на Ловћену је помиритељска, храм треба да граде сви у Црној Гори!