Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МА НЕМОЈ, ТУЖИОЧЕ: Ми говоримо језиком права и чињеница!

Милорад Марковић, врховни државни тужилац,  је саопштио је посланицима да не разговарају истим језиком, ви језиком политике а он и његове колеге језиком права и чињеница.

Не можете позивати ни ВДТ, ни СДТ да са њима разговарате о конкретним предметима и ја вам то нећу дозволити јер тако пише у Уставу. Однос који сам ја данас доживио није уважавање институције. Молим вас да имате поштовања док говорим. По Закону о парламентарном надзору не даје могућност да можете…, рекао је он.

-Ми овдје можемо да говоримо само на основу чињеница. Од вас свих тражим одговорност у односу перцепцију који стварате у јавности у односу на рад тужилаштва. Да ли неки притвореник дао интервју или није нема везе са државним тужилаштвом. Нетачно је да је СКY комуникација иједном процурила из тужилаштва. Молим вас да не тврдите више то, истакао је Марковић.

Према његовим ријечима све што су данас посланици говорили најбоље показује да тужилаштво не ради селективно.

Индивидуалну одговорност тужилаца може утврђивати само Тужилачки савјет или суд ако говоримо о кривичној одговорности.

-Добродошли сте да увијек да испитате моју позицју и да ме разријешите како сте ме и изабрали. Што се мене тиче, нетачно је да сам Кнежевићу или било коме слао било ког емисара, рекао Марковић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПАРАСТОС ЖРТВАМА ПОХАРЕ КУЧА: Траже да се уклони споменик Мирку Петровићу, одговоран за страшне злочине у племену који се и даље памте!

АТЕНТАТ, BRAKE NEWS ИЛИ СТАРИ РАЧУНИ: Владао 30 година, довео грађане до просјачког штапа, распродао фабрике и обогатио се, а данас морамо да га чувамо!

ДАНИ АТЕНТАТА, ТРАМП ИМА ЛОШЕ ШПИЈУНЕ, ДА ЗОВЕ МИЛА: Ђукановић боље обавијештен од Доналда!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

osman8

БОШЊАЧКИ ПУТЕВИ БЕСПУЋА: Брину о Сребреници, злочине Османа Растодера у Плаву и Гусињу ни да помену!

spurnjik

КАКО ТАТА КАЖЕ: Влада Црне Горе забранила рад и емитовање руских медија!

tihomir1

РЕАКЦИЈЕ НА УКИДАЊЕ РУСКИХ МЕДИЈА, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ (УНЦГ): Људи који воде Владу ЦГ су слијепи послушници америчке амбасаде у Подгорици!

pakao

МОНТЕНЕГРИНИ НА АПАРАТИМА: Над Црном Гором се надвила сјенка (Андрија Мандић и капела) мрачнија од италијанске на Петровдан 1941. године!

Gornje-Zaostro-Krug-17-768x432

ЗАОСТРО КОД БЕРАНА: Голуб Добрашиновић, жив се предати Турцима није хтио, братсва дијелио на људе и нељуде!