Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: ДПС и СД инспиратори пријетњи које добијамо ја и моја породица!

Након што су Демократска партија социјалиста (ДПС) и Социјалдемократе (СД) реаговали на кривичне пријаве које је предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић поднио против посланица ДПС-а Александре Вуковић-Куч и Соње Милатовић, те уредника „Побједе“ Драшка Ђурановића, огласио се и сам Ковачевић.

Својим реакцијама на моје грађанско право да процесуирам пријетње по моју безбједност и безбједност моје породице већина оних који треба да буду саслушани тим поводом доказали су оправданост сумњи да су они инспиратори пријетњи које добијамо ја и моја породица, изјавио је Ковачевић.

Он појашњава да рјечник који се користи, личне увреде, увреде на националној и вјерској основи, шифроване поруке (писање презимена у саопштењима са малим почетним словом) које шаљу једни другима у јавност и друге њихове реакције представљају експлицитан доказ да они заиста јесу инспиратори пријетњи које угрожавају безбједност мене и моје породице.

Тим својим реакцијама они само олакшавају посао надлежним органима за које се надам да ће све одговорне, налогодавце и починиоце, пронаћи и адекватно процесуирати, закључио је Ковачевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СПРДЊА У РТЦГ-У: Борис Раонић три године незаконито директор!

“КОШУТА” ИЛИ РАДНИЧКА (НЕ)ПРАВДА: Мило их оставио без посла и плата, а траже од Милојка што им је ДПС одузео!

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!