Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић саопштио је да не зна зашто су из ГА УРА “подлегли притиску и имају ли неке друге интересе и разлоге” када су данас предали иницијативу за његово разрјешење.

Зваћу у понедјељак њиховог предсједника општинског одбора да ми објасни, јер из натписа у медијима нијесам схватио разлоге. Шта их је мотивисало да повјерују у кампању ДПС-а, на њима је да одговарају. Али, власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, рекао је Ковачевић на Првој телевизији.

Оцијенио је да је претходних дана извршено насиље “над оним што је казао током обиљежавања годишњице битке на Граховцу”.

Нико није на исправан начин интерпретирао оно што сам ја рекао. Извршено је насиље над оним што сам рекао и покушали су да нанесу политичку штету мени и политичкој странци којој припадам, истакао је Ковачевић.

Подсјетимо, он је током годишњице битке на Граховцу казао “ако неко неће да будемо браћа, ако неко хоће више да личимо на Турке, онда ћемо богами у будућности према њима поступати као према Турцима”.

Тврди да није поменуо у негативном контексту било какав народ, већ да је у позитивном контексту помињао Црногорце и Херцеговце.

У мом говору нема никаквог позива на насиље, додао је Ковачевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

СКРОМНИ СТАВ: Не разумијем политичке односе и на шта се односе!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!