Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЛУКШИЋ, КОЊЕВИЋ И ДАМЈАНОВИЋ ОСНОВАЛИ ФИРМУ: Како упокојити вампира, пардон државу!

Бивши министри Игор Лукшић, Рашко Коњевић и Александар Дамјановић основали су фирму за консултантске активности у вези са пословањем и осталим управљањем, заједно са бившим службеником Министарстава унутрашњих послова Бојаном Бугарином. Према подацима из Централног регистра привредних субјеката (ЦРПС), назив фирме је Трустроцк цонсултинг нетwорк. Друштво са ограниченом одговорношћу (ДОО) је регистровано 18. марта, а сједиште фирме је у Подгорици у Улици војводе Маша Ђуровића.

Оснивачки капитал фирме је четири еура, односно сви оснивачи који имају по 25 одсто удјела, су дали по еуро за оснивање фирме.

Бугарин је медијима казао да је њихов циљ “подстицати просперитет наших клијената и допринијети економском напретку Црне Горе афирмишући и потребу за регионалном економском сарадњом и промоцијом потенцијала”.

Игор Лукшић је био министар финансија као члан Демократске партије социјалиста од 2004. године до 2010. године, када је изабран за премијера. Рашко Коњевић је као члан Социјалдемократске партије био министар финансија у Влади изборног повјерења 2016, док је Александар Дамјановић био на тој позицији у име Социјалистичке народне партије у мањинској Влади од априла 2022. до октобра 2023. године.

Лукшић је професор на Универзитету Доња Горица а након што је завршио са политичком каријером, био је пет година у Прицеwатерхоусецооперс-у (ПwЦ) на позицији лидера за развој бизниса. Коњевић је тренутно на позицији секретара Црногорског удружења послодаваца (ЦУП), док је Дамјановић прије пет мјесеци завршио са функцијом министра.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ФАЛСИФИКАТИ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ: Стефана Првовјенчаног није крунисао папа, него Свети Сава и то руком Јована Крститеља!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА И УДРУЖЕЊЕ “ПРАВДА”: У Бијелом Пољу ДПС-овци ћутали када су примања била 147 евра, данас критикују када су порасла на 450!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!