Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

Пише: Милош Вукчевић
Када се само сјетим дуела на ТВЦГ, двојице Мила Ђукановића и Момира Булатовића, кандидата за председника државе, и шта су један другоме рекли, једино што је требало ту вече послије емисије да обојица буду ухапшени. Умјесто тога, један постаје председник државе а други премијер савезне владе. Онда настаје похара, тиранија, страховлада, невиђена крађа избора, лажирања референдума, уништење комплетне привреде, некадашњих друштвених предузећа, која отимају тајкуни блиски власти по законима који су измишљени само за ту пљачку.
На свим нивоима власти постављени су најсуровији полтрони :судство, полиција, тужилаштво, разне агенције, чија је једина улога била заштита лика и недјела оних који су их поставили. И то је трајало тридесет и пет година. А онда је, наводно, “дошла слобода”, уз обећања “лудом радовања”, која ће се брзо показати као најобичнија фарса и превара.
Потпуно непозната лица, под фирмом “ЕКСПЕРАТА” за мене од првог дана ПРЕВАРАНАТА, преузимају комплетну владу, али програм остаје исти, чак то потписују у некаквом споразуму, којим се обавезују да неће мијењати ништа, на спољњем нити унутрашњем плану???А она предизборна обећања, не само да не важе, већ их нико не помиње, настављају истим програмом против кога су добили изборе и тако изневјерили обећања и очекивања бирача.
О чему се овдје ради? Наметало се питање сваког нормалног човека, а одговор је био прост: НОВА ПОДВАЛА И ПРЕВАРА!
Овако склепана влада и са оваквим програмом, тим прије што су на свим нивоима по дубини, ширини и висини остали исти кадрови, који су наставили још дрскије и агресивније да опструирају и гурају програме, наводно, поражених. У таквим условима није било могуће ништа урадити. Онда се смењују владе, али без значајнијих резултата, напротив, како која све гора, користе исте или сличне методе оних које су наследили.
Бирачи, жељни нових лица, са лошим искуством које имају са лопужама и похаратељима, још једном насиједају на обећања и преваре те тако устоличавају нове преваранте, а имали су прилике да их упознају као “ЕКСПЕРТЕ”, а сада у ПЕСу.
Већину им обезбеђују вјечити губитници Срби, уз обећање о некаквој реконструкцији владе, које никад бити неће. Ипак је та дружина брзо почела да показује своје право лице и међусобне оптужбе су довеле до расцепа и изношења прљавштина којим су се бавили.
Два челна човека су подијелили партију у два непомирљива табора и међусобним оптужбама, сличним оним са почетка текста, и што је најгоре обојица су у праву, а ти народе ћути и трпи јер може и горе! Као шлаг, на ову затровану торту, дошао им је министар правде, једна од кључних личности и дојучерашња премијерова кичма, који изазва премијера на дуел јер има шта да му каже. Истом мјером му одговори премијер и посла предлог скупштини да га разријеши.
Биће врло интересантно слушати овај дуел, тим прије што унапријед знам, да све што кажу један против другога истина је жива. А шта је тек оно што не знају? То би требао бити предмет ТУЖИЛАШТВА, и то под ХИТНО.
извор: фејсбук
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

УГЛОВИ И ТО АНАЛИТИЧКИ, БАТКО МИЛАЧИЋ: Босански муслимани призивају нови рат!

ДПС У КОМИ, НЕ ПОМАЖУ БРУФЕНИ: Раније Албанци, данас Бошњаци, напуштају Мила, бивши режим остао сироче, а Срби улазе у владу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!