Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КО ТО ТАМО ПЈЕВА: Креће се лађа ДПС-ОВСКА!

Пише: Иван Милошевић

Гдје год се окренем – трагови ДПС-а! И то се осјећају надалеко, а имали су и кад да се добро утврде, ојачају одбрану и поднесу све ударце. Жилава сорта ДПС или су слаба сорта они који су обећавали да ће се чим дођу на власт обрачунати са Милом и његовим дружином. Мало морген! Уколико се овако настави има ДПС да се обрачуна са представницима власти посљедње четири године. И то без милости, јер ДПС неће понављати њихове грешке и не пада им на памет да са њима кохабитирају, мазе се, пазе и штелују тобожње демократске методе. Бритва и тачка! 

Смучило ми се синоћ када сам на Градској ТВ угледао као госта Рашка Коњевића, бившег министра полиције и Миловог оданог сарадника претходних двадесетак година. Тупи Рашко, тупи, о економији, Европи 1 и 2, открива скривене Милојкове рупе, сади што се не сади, куди, рекао би човјек да таквог послодавца и економског Теслу Црна Гора није имала. Коме паде на памет, Боже драги, да из нафталина вади Рашка и његове идеје? Имао је скоро 20 година времена да их реализује, усрећи све нас и уведе нас у земљу дембелију, али то није урадио. Важнији су му били Милови скути од било којег успјеха обичног човјека и оволику дозу критике у то вријеме није испољавао ни у рођеној кући, а камоли на неком јавном мјесту! И данас Рашко на Градској држи предавање о Европи 1 и 2! Какво би предавање требало да одслушају они који су га довели у студио, добро знам, али џабе причам! 

И ових пет година робије за Катнићеву спрдњу осјећају се надалеко. Катнић у затвору пише мемоаре, штрајкује и лајкује, а његове колеге тужиоци правду мјере по његовим аршинима. Потврђују Катнићеве пресуде и не маре за законе, недостатак доказа ( оружје још није откривено) и одрађују посао за бившег газду. Ко зна, можда се нешто промијени, па онај ко је данас позади, буде опет напријед! 

Нијесам слушао Данијела код Петра! Боље рећи Петра код Данијела, јер колико сам у прелиставању програма видио, разговор је сниман у Данијеловом кабинету, а не у Петровом студију. Иако је исто паковање, ваља уочити ту промјену. Изгледа да Петар зна нешто, што ми не знамо, па на вријеме иде на ноге шефу ДПС-у! 

И каже Данијел нема разлога да се Мило хапси, јер он зна да је Мило невин и да мрава није згазио. Данијел би радије Милу за врат ставио збирку домаћих медаља за храброст! И изазива комплет државно тужилаштво да покрене нешто око Мила, уколико има шта, у супротном нека не једе оно што се не једе и на ту причу нека стави праћку, пардон, хтједох рећи – тачку! И мора се признати Данијелу и ДПС-у да су вјерни вођи и да ће за њега погинути ако треба и да таквог односа према страначком лидеру у осталим странкама нема. Тамо најчешће прво страда лидер и први се избаци из предсједничког кабинета и усели се нови кога мало ко или нико не зна!

Враћа ли се ДПС? И да ли је ДПС уопште и одлазио са власти? У већини министарстава и даље сједе поуздани кадрови ДПС-а и нико их не дира, данас су напредовали од ДПС активиста до поузданих експерата и мирно раде свој ДПС-овски посао. Милојка и остале то не интересује, изгледа да их интересују само паре, а када паре понестане можда се и сјете тих провјерених ДПС експерата и схвате ко им је радио иза леђа. Тада ће вјероватно бити касно, али и без тога Милојко и дружина показују да не знају шта би без кадрова ДПС-а. Својих немају или су лоши, па добро дођу ови провјерени ДПС активисти! 

Углавном, видим да ми је паметније да се бавим  собом, него овом нашом жалосном стварношћу. Себе можда и схватим, али како ДПС и даље влада, а да није у власти, то још увијек не могу да схватим!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

ЈАКОВ СЕ ПРОБУДИО, ДО САДА ЖИВЕО НА МАРСУ: Политичка трговина са Србима му није сметала да засједне у фотељу предсједника државе, данас је осуђује!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!