Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!

Лидери српских партија Андрија Мандић и Милан Кнежевић, свечано су се завјетовали на великосрпској паради Александра Вучића и Милорада Додика, да су спремни да своје будуће учешће у власти искористе за нестанак Црне Горе као независне државе, саопштено је из Демократске патије социјаиста (ДПС).

Њихова најава промјене Устава и увођење двојног држављанства, порука је Спајићу, на шта све мора да пристане ако жели да се задржи у фотељи предсједника Владе. Попут политикантске злоупотребе жртава Јасеновца, двојно држављанство је још једна тема којом Мандић и Кнежевић покушавају да одобровоље Вучића, и да му покажу своју лојалност, казали су из те партије.

Како су оцијенили из ДПС-а, индолентност са којом дио међународне заједнице посматра националистичке поруке које се лансирају из Србије, не доприноси стабилизацији региона.

Тумачења да се распламсали великосрпски национализам може зауставити јединственим економским тржиштем на којем би, очекивано, примат имала Србија, осим што вријеђа здрав разум, шаље поруку са колико се површности и незаинтересованости приступа проблему који је само прије двије деценије изазвао катастрофалне посљедице које и дан данас осјећамо, наводе у саопштењу.

Поручују како их не интересује нас на шта су све спремни Вучићеви поданици који сањају да постану Додици од Црне Горе, спремни да буду лоше слуге горих господара.

Овим путем шаљемо јасну поруку Влади Црне Горе и њеном предсједнику Милојку Спајићу да се не играју са државом и слогом у њој, односно да не покушавају да купују вријеме и опстанак у фотељама, подилажењем незајажљивим апетитима великосрпског национализма, закључују из ДПС-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕПИСКА, “СРПСКА24” – ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: За комунисте има времена, за Равну Гору заузета!

СРПСКА: Први пут обиљежена годишњица оснивања Фочанске бригаде ЈВуО, јунаци који су бранили Србе!

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

glas65

ШТАМПА: Нови број “Гласа Холмије”!

milo-stoltenberg

ДПС ВЕЉЕСИЛА, МОНТЕНЕГРИНИ И ТУРЦИ СЛОЖНИ: Мило замјеник Столтенберга!

puskin1

КОД СПОМЕНИКA ПУШКИНУ У ПОДГОРИЦИ: Обиљежено 225 година од рођена великог пјесника!

babunski

СТАРИ ЧЕТНИЦИ: Војвода Петко Илић из Старог Нагоричина!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!