Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!

Лидери српских партија Андрија Мандић и Милан Кнежевић, свечано су се завјетовали на великосрпској паради Александра Вучића и Милорада Додика, да су спремни да своје будуће учешће у власти искористе за нестанак Црне Горе као независне државе, саопштено је из Демократске патије социјаиста (ДПС).

Њихова најава промјене Устава и увођење двојног држављанства, порука је Спајићу, на шта све мора да пристане ако жели да се задржи у фотељи предсједника Владе. Попут политикантске злоупотребе жртава Јасеновца, двојно држављанство је још једна тема којом Мандић и Кнежевић покушавају да одобровоље Вучића, и да му покажу своју лојалност, казали су из те партије.

Како су оцијенили из ДПС-а, индолентност са којом дио међународне заједнице посматра националистичке поруке које се лансирају из Србије, не доприноси стабилизацији региона.

Тумачења да се распламсали великосрпски национализам може зауставити јединственим економским тржиштем на којем би, очекивано, примат имала Србија, осим што вријеђа здрав разум, шаље поруку са колико се површности и незаинтересованости приступа проблему који је само прије двије деценије изазвао катастрофалне посљедице које и дан данас осјећамо, наводе у саопштењу.

Поручују како их не интересује нас на шта су све спремни Вучићеви поданици који сањају да постану Додици од Црне Горе, спремни да буду лоше слуге горих господара.

Овим путем шаљемо јасну поруку Влади Црне Горе и њеном предсједнику Милојку Спајићу да се не играју са државом и слогом у њој, односно да не покушавају да купују вријеме и опстанак у фотељама, подилажењем незајажљивим апетитима великосрпског национализма, закључују из ДПС-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

СПРДЊА У ГЛАВНОМ ГРАДУ: Грађани плаћају дугове Милових “лавица”, ДПС и сателити преузели Подгорицу прије избора!

НИШТА НЕОБИЧНО, АЛБАНЦИ НА СТРАНИ ХРВАТА: ЦГ да се извини због Резолуције о Јасеновцу, подсјећањем на усташки злочин не можемо у ЕУ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

dajko

НЕСРЕЋНА ЦРНА ГОРА: Владислав Дајковић због Тита се не осјећа безбједно, пријете му смрћу јер сматра да треба да се уклони споменик Брозу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

velika1

КОНАЧНО – ИСТИНА О ЗЛОЧИНУ О ВЕЛИЦИ: За звјерства и покољ Срба одговорни муслимани и Албанци из Плава и Гуѕиња!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!