Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!

Лидери српских партија Андрија Мандић и Милан Кнежевић, свечано су се завјетовали на великосрпској паради Александра Вучића и Милорада Додика, да су спремни да своје будуће учешће у власти искористе за нестанак Црне Горе као независне државе, саопштено је из Демократске патије социјаиста (ДПС).

Њихова најава промјене Устава и увођење двојног држављанства, порука је Спајићу, на шта све мора да пристане ако жели да се задржи у фотељи предсједника Владе. Попут политикантске злоупотребе жртава Јасеновца, двојно држављанство је још једна тема којом Мандић и Кнежевић покушавају да одобровоље Вучића, и да му покажу своју лојалност, казали су из те партије.

Како су оцијенили из ДПС-а, индолентност са којом дио међународне заједнице посматра националистичке поруке које се лансирају из Србије, не доприноси стабилизацији региона.

Тумачења да се распламсали великосрпски национализам може зауставити јединственим економским тржиштем на којем би, очекивано, примат имала Србија, осим што вријеђа здрав разум, шаље поруку са колико се површности и незаинтересованости приступа проблему који је само прије двије деценије изазвао катастрофалне посљедице које и дан данас осјећамо, наводе у саопштењу.

Поручују како их не интересује нас на шта су све спремни Вучићеви поданици који сањају да постану Додици од Црне Горе, спремни да буду лоше слуге горих господара.

Овим путем шаљемо јасну поруку Влади Црне Горе и њеном предсједнику Милојку Спајићу да се не играју са државом и слогом у њој, односно да не покушавају да купују вријеме и опстанак у фотељама, подилажењем незајажљивим апетитима великосрпског национализма, закључују из ДПС-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРИНЦ ФИЛИП У ЈАСЕНОВЦУ: Размере злочина НДХ тешко су замисливе и неописиве!

ОД ЉУБАВИ ДО МРЖЊЕ: Од Каћуше до Ђура!

ГАРАВИЦЕ, ОБИЉЕЖАВАЊЕ: Од усташког злочина над 12.000 Срба прошло 83 године, провокације Бошњака – у спомен парку ратна застава БИХ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!