Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“КОШУТА” ИЛИ РАДНИЧКА (НЕ)ПРАВДА: Мило их оставио без посла и плата, а траже од Милојка што им је ДПС одузео!

Бивши радници цетињске Кошуте блокирали су саобраћај између Подгорице и Цетиња. Блокада ће трајати до 16 сати, а саобраћај ће блокирати сваког другог дана. Радници су се одлучили на такав корак, пошто са протеста испред Владе у петак нијесу добили никакав одговор на њихова потраживања.

Представница радника Дијана Вујовић казала је за Радио Црне Горе да ће блокада магистрале на Крушевом ждријелу данас трајати од 11 до 16 сати.

Саобраћај ћемо зауставити и у сриједу од 12 до 15 сати, петак од 11 до 16 и идућу недјељу од 12 до 15 сати. Ми смо морали да се опредијелимо на овакав вид протеста како би још поново указали у каквој се ситуацији налазимо. Извињавамо се грађанима, али смо били принуђени да протест радикализујемо, јер никакав одговор нијесмо добили од Владе, навела је Вујовић.

Бивши радници “Кошуте” траже исплату девет неисплаћених плата за 693 радника у износу од 2.806.650 еура, као и повезивање радног стажа за њих 81.

извор: ртцг

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!