Насловна Почетна "За будућност Црне Горе" у Даниловграду: Ми Црну Гору волимо срцем, а...

„За будућност Црне Горе“ у Даниловграду: Ми Црну Гору волимо срцем, а они парама!

Коалиција „За будућност Црне Горе“  кампању је наставила у Даниловграду, гдје је оцијењено да је заједнички задатак свих да штеточинску власт ДПС-а пошаљу у политичку прошлост.

Ово је тренутак за бити или не бити, сад или никад, јер није у питању Здравко Кривокапић, ни било који други грађанин Црне Горе, већ наша Црква и вјера, а онај ко се усудио да удари на светиње, тај мора да оде у прошлост, казао је носилац листе коалиције “За будућност Црне Горе”, проф. Здравко Кривокапић.

Он је истакао  да је 30. августа избор врло једноставан – вјера или паре.

Пошто ми знамо да Брда и четири нахије које чине Стару Црну Гору никад нијесу продали вјеру за вечеру, онда ми знамо шта треба да радимо тридесетог. Ми Црну Гору волимо срцем, а они парама, истакао је Кривокапић.

Кандидаткиња за посланицу коалиције „За будућност Црне Горе“, Марина Јочић, казала је да истраживања показују да је опозиција у овом тренутку побиједила.

Оно што је наш задатак 30. августа, је да та побједа буде убједљивија. Што буде побједа убједљивија, то ће бити мирнија предаја власти, истиче Јочић.

Кандидат за посланика народне коалиције, Драган Бојовић, наводи да је заједнички задатак свих да штеточинску ДПС власт пошаљу у политичку прошлост.

Угрозили су нам слободу, вјеру, егзистенцију, име и презиме, историјску и духовну вертикалу. Угрозили су нам све свето што су нам оставили наши преци. Сада је на нас ред да сачувамо и спасимо Црну Гору, казао је Бојовић.

Присутнима су се обратили и носилац листе ,,За будућност Будве“, Марко Бато Царевић“ и кандидат за посланика Драган Ивановић.

Најновији чланци

ПРОМАШАЈ ДАНА, АНДРЕЈ НИКОЛАИДИС: У КОМУНИЗМУ СВАКИ ЈУГОСЛОВЕНСКИ НАРОД ДОСТИГАО АПСОЛУТНИ ИСТОРИЈСКИ ВРХУНАЦ!!!????

Након што је прије више од 30 година пао комунизам и након што су откривени злочини које је та идеологија спроводила над бројним народима...

Добој: „Славне српске војводе“!

Глумци Народног позоришта из Београда Димитрије Илић и Лепомир Ивковић одиграли су у Добоју историјску драму "Славне српске војводе" у оквиру манифестације "Дани Србије...

Богословија: Прослава Светог Александра Невског и Светог Амфилохија Иконијског!

Са благословом Његовог Високопреосвештенства Митрополита црногорско-приморског и егзарха свештеног трона пећког г. Јоаникија, протојереја Благоја Рајковића, ректора Цетињске богословије, и професора Аполона Алексејевича Мишченка,...

СРАМНО, „ЦРВЕНИ ЦАР“ – ТИТО: Протерао српског краља, уништио српског домаћина, а 279 улица у Србији носи име Броза!

За време своје владавине Тито је владао као "црвени цар". Имао је много вила и одмаралишта, само у свом возном парку имао је 85...

ОБРАЗОВНЕ ДПС МАГЛЕ: Лијеве грешке лијевих скретања!

Пише: Иван Милошевић Као прворазредни скандал објављено је да наши ђаци слабо уче и да су на тестовима у односу на вршњаке из региона на...