Насловна Политика "За будућност Црне Горе": Гласачи са Косова* гласају и у Црној Гори!

„За будућност Црне Горе“: Гласачи са Косова* гласају и у Црној Гори!

Коалиција „За будућност Црне Горе“ обавијестила је јавност да је дошла до списка великог броја људи који су уписани у бирачким списковима у региону, а гласају у Црној Гори.

Подсјећамо да је Демократски фронт недавно покренуо акцију ,,Нека остану дома’’.

Члан коалиције Коча Ђуришић је казао да је приликом упоређивања бирачког списка Црне Горе и тзв. Косова уочено најмање четири хиљаде бирача који су дупло уписани.

Међу тим дупло уписаним бирачима има и јавних функционера и политичара, о чему ћемо накнадно обавијестити јавност. Сада нам је јасно зашто у Црну Гору са овога подручја може да се уђе са тзв. брзим тестом на коронавирус, иако је у јужној српској покрајини највећи проценат обољелих од ЦОВИДА19 али и највећи проценат преминулих у односу на остатак Србије, рекао је Ђуришић.

Према његовим ријечима, из коалиције „За будућност ЦГ“ тим путем желе да пошаљу поруку онима који незаконито гласају у Црној Гори, а уписани су у бирачки списак тзв. Косова, да су у озбиљном кривичном дјелу.

Такође, позивамо МУП Црне Горе који зна за ове случајеве да ове људе одмах избрише са бирачког списка Црне Горе, а тужилаштво позивамо да без одлагања провјери наше наводе и покрене поступке – навео је Ђуришић.

Он наглашава да очекују да се у овај случај укључи и канцеларија Европске уније и ОЕБС-а али и друге релевантне међународне институције.

На крају, желимо да обавијестимо јавност да списак ових лица није коначан, те да ћемо у складу са нашим датим обећањем и даље откривати оне који су незаконито уписани у бирачки списак Црне Горе, како би спријечили да људи који ни по ком основу немају право гласа, то остварују у нашој земљи, И на тај начин зауставити махинације које је спроводила Демократска партија социјалиста у ранијем периоду, закључио је Ђуришић.

НА СПИСКУ СЕ НАЛАЗЕ СЛЕДЕЋА ЛИЦА:

Аговић Едита 1973 годиште уписана у бирачки списак Црне Горе у Рожајама, а такође уписана у бирачки списак Косова и Метохије у Пећи.

Демсахај Бесим 1973 годиште, уписан је у бирачком списку Црне Горе у Рожајама, док је на Косову и Метохији уписан у бирачком списку у Дечанима .

Ајвази Елвис 1978 годиште, уписан у бирачком списку Црне Горе у Рожајама, а такође је уписан у бирачком списку Косова и Метохије у мјесту Драгаш.

Дацић Азра 1974 годиште, уписана у бирачком списку Црне Горе у Рожајама, а такође се налази и у бирачком списку на Косову и Метохији у мјесту Пећ.

Дурашковић Мирсад 1971 годиште, уписан у бирачком списку Црне Горе у Рожајама, такође је уписан у бирачком списку Косова и Метохије у мјесту Пећ.

Јакупи Башким 1960 годиште, уписан у бирачком списку Црне Горе у Рожајама, такође је уписан у бирачком списку Косова и Метохије, у мјесту Ђаковица.

Колица Али 1964 годиште уписана у бирачком списку Црне Горе у Улцињу, такође је уписана у бирачком списку Косова и Метохије, у мјесту Пећ.

Зејнелага Ата 1976 годише, уписана у бирачком списку Црне Горе у Улцињу, такође се налази у бирачком списку Косова и Метохије под презименом Зејнелагић у мјесту Пећ.

Тући Марк 1948 годиштеуписан у бирачком списку Црне Горе у Бару, такође уписан у бирачком списку Косова и Метохије у Ђаковици.

Цуцовић Илда 1994 годиште, уписан у бирачком списку Црне Горе у Бару, такође уписана у бирачком списку Косова и Метохије у мјесту Пећ.

Цуцовић Анита 1974 годиште, уписана у бирачком списку Црне Горе у Бару, такође уписан у бирачком списку Косова и Метохије у мјесту Пећ.

Вујфај Фатима 1970 годиште, уписана у бирачком списку Црне Горе у општини Котор, такође уписана у бирачком списку Косова и Метохије у мјесту Призрен .

Ворфај Ћелим 1954 годиште, уписан у бирачком списку Црне Горе у Котору, такође уписан у бирачком списку Косова и Метохије у мјесту Призрен.

Извор: ИН4С

Најновији чланци

ИЗ БЕРАНА ПОРУЧЕНО: “НЕ ДАМО НИ ЈЕДАН ПЕДАЉ СВЕТЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ“!

У организацији грађана Берана организован је спонтани протесни скуп у знак подршке Србима на светом и распетом Коосову и Метохији. Грађаани су у протесној...

ТРИ „С“

Пише: ђакон Павле Љешковић "Опростите, јесте ли ви свештено лице? И није ми баш неко паметно питање. Наравно да јесте свештено лице, док носите ту...

Људи, је ли могуће: Савез комуниста подржао Бора и Рамиза, пардон Алексу и Дритана!

Безрезервна подршка Савеза Комуниста Коалицији ,,ХРАБРО се броји!” на челу са Алексом Бечићем и Дританом Абазовићем на предстојећим парламентарним изборима 11. јуна, казао је...

Дарио Вранеш: Лаки (ДПС) је мало нервозан, дошао је крај монтенегринске хистерије и идеологије Секуле Дрљевића!

Поштујем Устав Црне Горе, казао је предсједник Општине Пљевља Дарио Вранеш, коментаришући одлуку да наложи установама чији је оснивач локална управа да истакну поред...
video

ФИЛМ: Кнез Арсен Карађорђевић!

Рођени брат Петра Првог Карађорђевића, велики командант руске и српске армије - а заборављен, науштрб измишљених хероја. Захваљујем сабрату, сапатнику, саветнику, пријатељу, режисеру Милану...