Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЖИТЕЉИ БУДВЕ ОДЛУЧНИ: Свети Стефан мора да се отвори, Влада да интервенише, нема више чекања!

Министар економског развоја да писменим путем нареди отварање Светог Стефана уколико му је стварно стало до економског развоја Црне Горе а не да усмено изражава очекивања и наде поводом несрећне судбине Светог Стефана,закључује се у саопштењу предсједнице НВО “Група грађана БУ2” Милице Митровић

Свети Стефан, као један од симбола Црне Горе и луксузни туристички комплекс познат широм свијета, већ дуго времена не пружа услуге које су га учиниле препознатљивим и цијењеним међу туристима из свих крајева свијета.

Хотел Свети Стефан представља не само туристичку атракцију, већ и значајан економски ресурс за нашу земљу. Његово поновно отварање донијело би вишеструке користи, укључујући: економски раст, активација Светог Стефана значајно би допринијела локалној економији, отварајући нова радна мјеста и подстичући развој пратећих привредних грана. Повећање туристичке понуде: Свети Стефан, као луксузна дестинација, привукао би посјетиоце високе платежне моћи, чиме би се повећали приходи од туризма и унаприједила репутација Црне Горе као престижне туристичке дестинације. Очување културне баштине: Одржавање и ревитализација Светог Стефана доприњели би очувању културне и историјске баштине наше земље, чиме бисмо унаприједили и идентитет Црне Горе на међународној сцени. Међународни углед: Поновно отварање хотела Свети Стефан позитивно би се одразило на међународни углед Црне Горе, скрећући пажњу на нашу преданост одрживом развоју туризма и очувању културних вредности. С обзиром на наведене предности, апелујем на Владу Црне Горе да предузме све потребне кораке за поновно отварање хотела Свети Стефан. Вјерујем да заједничким напорима можемо остварити овај циљ и додатно оснажити позицију Црне Горе на светској туристичкој мапи – сматра она.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАСНО ЈАКОВ У ЦРНУ ГОРУ СТИЖЕ: Открио да је РТЦГ под политичком контролом, да незналице владају, да је безбједоносни систем пун рупа – то до сада нијесмо знали!

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

ДОК МОНТЕНЕГРИНИ СВАКИ СРПСКИ САБОР ПРОГЛАШАВАЈУ ФАШИСТИЧКИМ: Вјоса Османи у Улцињу, каже да је тај црногорски град њен други дом – комите и Јаков ћуте!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jelenaboro

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

joanikije

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

gusle01

У ДАНИЛОВРАДУ: Гусларско вече поводом 72 године ГД “Његош”!

punisa

ДАН КОЈИ ЈЕ ИЗМЈЕНИО ИДЕЈУ ЈУГОСЛОВЕНСТВА: Пуниша Рачић убио Стјепана Радића, краљ Александар увео диктатуру!

alba7

УКОЛИКО СЕ ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА НЕ КАЗНЕ ЗБОГ “УБИЈ СРБИНА” И “СРБЕ НА ВРБЕ”: Србија се повлачи са ЕП у Њемачкој!