Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЖИТЕЉИ БУДВЕ ОДЛУЧНИ: Свети Стефан мора да се отвори, Влада да интервенише, нема више чекања!

Министар економског развоја да писменим путем нареди отварање Светог Стефана уколико му је стварно стало до економског развоја Црне Горе а не да усмено изражава очекивања и наде поводом несрећне судбине Светог Стефана,закључује се у саопштењу предсједнице НВО “Група грађана БУ2” Милице Митровић

Свети Стефан, као један од симбола Црне Горе и луксузни туристички комплекс познат широм свијета, већ дуго времена не пружа услуге које су га учиниле препознатљивим и цијењеним међу туристима из свих крајева свијета.

Хотел Свети Стефан представља не само туристичку атракцију, већ и значајан економски ресурс за нашу земљу. Његово поновно отварање донијело би вишеструке користи, укључујући: економски раст, активација Светог Стефана значајно би допринијела локалној економији, отварајући нова радна мјеста и подстичући развој пратећих привредних грана. Повећање туристичке понуде: Свети Стефан, као луксузна дестинација, привукао би посјетиоце високе платежне моћи, чиме би се повећали приходи од туризма и унаприједила репутација Црне Горе као престижне туристичке дестинације. Очување културне баштине: Одржавање и ревитализација Светог Стефана доприњели би очувању културне и историјске баштине наше земље, чиме бисмо унаприједили и идентитет Црне Горе на међународној сцени. Међународни углед: Поновно отварање хотела Свети Стефан позитивно би се одразило на међународни углед Црне Горе, скрећући пажњу на нашу преданост одрживом развоју туризма и очувању културних вредности. С обзиром на наведене предности, апелујем на Владу Црне Горе да предузме све потребне кораке за поновно отварање хотела Свети Стефан. Вјерујем да заједничким напорима можемо остварити овај циљ и додатно оснажити позицију Црне Горе на светској туристичкој мапи – сматра она.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НИШТА НЕОБИЧНО, АЛБАНЦИ НА СТРАНИ ХРВАТА: ЦГ да се извини због Резолуције о Јасеновцу, подсјећањем на усташки злочин не можемо у ЕУ!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Ниједан добронамјеран човјек није могао да наслути да ће се 2024. године модерна Хрватска поистовјећивати са НДХ-ом!

ХРВАТСКА НА КРИЛИМА ПАВЕЛИЋА, СРБИ НЕПОЖЕЉНИ: Мандић и Кнежевић не могу у лијепу њихову!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!

kolač

САРАЈЕВО У РАЉАМА СРБОФОБИЈЕ: И пошиљку колача из Београда сматрали би агресијом на БИХ!

Vojvoda-Mirko-Petrovic-1

СПРДЊА У ПОДГОРИЦИ: Пет Милатовићевих одборника и ДПС траже изборе!

vijesti1

НЕКИМА ЈЕ УЛАЗАК СРБА У ВЛАДУ ТРН У ОКУ: Поред ДПС-а вриште и “Вијести”!