Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“ЕВРОПСКИ” ИМИЏ “ЕВРОПСКЕ” ПРВЕ ДАМЕ ДПС-А: “Дошла потоња времена, башибозук, багра и брабоњци устали да обнављају Душаново царство”!

Драга моја Весна, наступила су потоња времена. Ја сам у Никшићу, у њему се боље видим, а и лакше видам од свега овог. ‘Страшило је гледат што се ради!’ Растачу се људи преда мном. Издаја је најутемељенија црногорска особина. Ја сам јуче ушла у политику, а имам оśећај да сам остарила. Никада, никад нећу покорити главу пред овим злом. Пркос ме надраста. Док будем могла да ходам, борићу се против нацизма, великосрпства и примитивизма, провинцијализма и црногорских малограђана, пише Вуковић Куч.

“Цитирала сам га у парламенту прије овога преврата. Демократија плаћа јер не одговара својим узвишеним циљевима, драга моја. Башибозлук, багра и брабоњци, што рече Коча Поповић, устали да обнављају Душаново царство”.

(Из смс порука Александре Вуковић-Куч размењене са Весном Меденицом, извор: Вијести)

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

АТЕНТАТ, BRAKE NEWS ИЛИ СТАРИ РАЧУНИ: Владао 30 година, довео грађане до просјачког штапа, распродао фабрике и обогатио се, а данас морамо да га чувамо!

АНДРИЈА МАНДИЋ НАЈАВИО ПОВРАТАК КАПЕЛЕ, МОНТЕНЕГРИНИ У БУНИЛУ: На Ловћену, као и Црној Гори, има мјеста за све!

ДПС-ОВКЕ У СРЕБРЕНИЦИ: Веће муслиманке од муслиманки!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

osman8

БОШЊАЧКИ ПУТЕВИ БЕСПУЋА: Брину о Сребреници, злочине Османа Растодера у Плаву и Гусињу ни да помену!

spurnjik

КАКО ТАТА КАЖЕ: Влада Црне Горе забранила рад и емитовање руских медија!

tihomir1

РЕАКЦИЈЕ НА УКИДАЊЕ РУСКИХ МЕДИЈА, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ (УНЦГ): Људи који воде Владу ЦГ су слијепи послушници америчке амбасаде у Подгорици!

pakao

МОНТЕНЕГРИНИ НА АПАРАТИМА: Над Црном Гором се надвила сјенка (Андрија Мандић и капела) мрачнија од италијанске на Петровдан 1941. године!

Gornje-Zaostro-Krug-17-768x432

ЗАОСТРО КОД БЕРАНА: Голуб Добрашиновић, жив се предати Турцима није хтио, братсва дијелио на људе и нељуде!