Насловна Почетна ДФ: Гдје вам је проф. Душко Кнежевић на Конгресу?

ДФ: Гдје вам је проф. Душко Кнежевић на Конгресу?

„Јуче одржани Конгрес ДПС- а представља најбољу потврду да једино у Црној Гори организована криминална група има могућност, да злоупотребљавајући државне ресурсе и репресивни апарат, сваке четири године организује мафијашки самит под називом: “коза ностра.” Тако је ове године клан из “Гранда” преузео обавезу да логистички подржи овај циркуски караван, и то у спортској хали чији је заштитни знак штека цигарета без акцизне маркице и ровокопач купљен на лизинг у Првој банци“, саопштили су из Демократског фронта.

По њиховим ријечима, као у сваком циркусу прво су наступили кловнови из региона предвођени Вуком Драшковићем, чувеним рукољупцем Медлин Олбрајт и среброљупцем АНБ-а. Овај више пута печатирани издајник и статистичка грешка у бирачком тијелу Србије, уствари је представљао Сашу Синђелића на Конгресу ДПС-а, јер су и један и други лажне четничке војводе прикључене на акумулатор државне безбједности. Његова бесједа за дневницу најбољи је доказ како морално посрнуће нема дна, и да је Вуку Драшковићу попут осталих политичких амеба и сунђера мјесто у муљу и талогу мочваре ДПС-а.
 
Дф наводи да одмах поред Драшковића треба истаћи и “здравицу” Расима Љајића, доказаног лобисте ДПС-а који је 2016. са санџачко сепаратистичких позиција убједљивао руководство Бошњачке странке да направе коалицију са Милом Ђукановићем, јер је он гарант одрживости антисрпског пројекта у Црној Гори.
 
„А што се тиче присуства Ненада Чанка, само констатујемо да се њему не исплати да се враћа у Србију, јер се у “Бемаx” резервату налази у природном окружењу“, поручили су из ДФ.
 
Ипак морамо признати да је специјалитет овог сајма издајника било показивање Новака Килибарде ког су за ову прилику балсамованог извадили из АНБ -овог замрзивача како би послали снажну поруку да издајници живе најмање сто година. Било је емотивно видјети како су Вук Драшковић и Новак Килибарда, издајници по службеној дужности, подупирући један другога, дошли да поздраве свог најбољег ученика који их је превазишао у издаји.
 
Међутим, ако је неко стварно заслужио да буде присутан на Конгресу ДПС- а онда је то професор Душко Кнежевић који је читаву ту конгресну булументу финансирао, школовао, женио, удавао, разводио, позајмљивао им станове, виле, купао их у базенима, знојио их у саунама, водио у Дубаи и Сентропе, и зато уопште не чуди што су делегати на крају, у име старих добрих времена, користећи бијеле коверте поново изгласали Ђукановића.
 
„ДФ исказује немјерљиво задовољство што је у току овог неуспјешног егзорцизма пуштен краткометражни филм у којем ДПС преузима заслуге за одбрану државе од терористичког насртаја ДФ-а на дан избора у октобру 2016. Такође нам је драго што су нас ови криминални профили означили као једину опасност по њихову мафијашку структуру. Али ако је све у овом филму тачно, зашто онда Миливоје Катнић због немјерљивих заслуга није изабран за предсједника ДПС-а, већ му преко Весне Меденице ова партија вади извод из казнене евиденције, у којој су Зоран Лазовић и он правоснажно пресуђени, да су користећи пиксле и нунчаке, у диско клубу студентског дома, пребили двојицу младића само зато што су носили фармерке из Трста“, наводи се у саопштењу.
 
Како је могуће да је Тајновидац из Бајрамовице изрезан из ДПС-овог филма, као што је професор Кнежевић био изрезао самог себе како даје коверту за Ђукановића?
 
Је ли поштено да после заустављања највећег крвопролића у историји Црне Горе, Миливоје Катнић заврши као силеџија и избацивач са сплавова којем су наводно нешто усуле у пиће студенткиње из Мојковца за које постоји удаљена сумња да су у сродству са Душком Марковићем и Веселином Вељовићем? Или ће можда Катнић још једном бити искориштен да у име државе први упадне у Цетињски и Острошки манастир, пошто је Ђукановић данас најавио коначни обрачун са Српском православном црквому Црној Гори.
 
Тако су поруке са Тројчиданског сабора да ћемо на челу са светошћу патријархом Иринејом, архиепископом цетињским Амфилохијем и осталим владикама животима бранити наше манастире, цркве и гробља прађедова, данас постале позив на саборност и отпор који смо дужни пружити.
 
„Зато ДФ након овог минорног скупа великих издајника нема дилему да сви они заслужују колективно суђење које би се преносило на свим телевизијама са националном фреквенцијом. А пошто је црногорски фудбал одавно у стању клиничке смрти, увјерени смо да ће правдољубиви народ овој криминалној групи судити на фудбалским стадионима уз присуство заинтересоване публике, а све у складу са ЗКП-ом“, закључили су из Демократског фронта.

Најновији чланци

Епископ Јоаникије у Острогу: Космет је наше духовно огњиште!

-Страдално, али славно и благословено Косово и Метохија, је наше духовно огњиште, и са њима држимо, као што смо увијек држали јединство са са...

Обиљежен Дан ВРС, Додик: Војска Српске свијетли образ Срба!

Служењем парастоса погинулим борцима Војске Републике Српске и цивилним жртвама одбрамбено-отаџбинског рата у касарни "Козара" у Бањалуци обиљежен је 12. мај - Дан ВРС...

Након вишемјесечних (д)оговарања: Усвојени тужилачки закони, Катнић и Станковић да мало одморе!

Скупштина Црне Горе усвојила је измјене и допуне Закона о државном тужилаштву. За измјене тог закона гласало је 41 посланик власти. У вријеме гласања...

Милан Кнежевић: Ново тужилаштво ће морати да отвори Милове рачуне, утврди чија је вила на Горици и како ДПС пере паре!

Милан Кнежевић, посланик ДФ-а, сматра да су новим законима о тужилаштву отворена врата за правду. -Ону правду које смо толико били жељни, а сви смо...