Насловна Политика ДПС се размеће: Полицајцима дијеле станове шаком и капом!

ДПС се размеће: Полицајцима дијеле станове шаком и капом!

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић уручио је данас у Никшићу припадницима служби безбједности кључеве станова и поручио да добро опремљен, обучен и стамбено обезбијеђен припадник безбједносне службе чува углед не само своје породице већ сваког грађанина, друштва и државе, саопштено је из Министарства унутрашњих послова.

Задовољство ми је што се и у Никшићу рјешава стамбено питање за више од 100 запослених у Министарству унутрашњих послова, Управи полиције и Агенцији за националну безбједност. Изградњом станова за припаднике безбједносних структура, држава указује поштовање онима који својим професионалним и одговорним радом даноноћно брину о нашој безбједности и који су свој живот посветили томе да Црна Гора буде сигурна. Једнако тако, у континуитету радимо на унапређењу услова рада, бољој техничкој опремљености и усавршавању кадровских капацитета и тиме показујемо да држава стоји иза оних који су гарант мира и сигурности и да цијени њихову храброст, одлучност и пожртвованост, рекао је Нухоџић на свечаности уручења кључева у Никшићу.

Министар је подсјетио да је, на основу споразума са Синдикатом безбједносних институција, а уз значајну подршку локалних самоуправа и Владе Црне Горе која је за три године опредијелила 1.200.000,00 евра, више од 500 породица ријешило једно од најважнијих животних питања.

Најавио је да се, након Подгорице и Никшића, већ идућег мјесеца на Жабљаку планира уручење кључеве станова припадницима полиције.

Не заустављамо се на овоме. У наредном периоду, радићемо на испуњавању услова да се и у Херцег Новом, Бару, Улцињу, Цетињу, Мојковцу, Пљевљима и Беранама створе могућности за рјешавање стамбених потреба наших запослених. Такође, нећемо занемарити ни могућност да колегама који се школују за припаднике безбједносних служби, а то су млади људи који тек треба да стварају породице, обезбиједимо бољи животни стандард и већу сигурност у будућности, истакао је Нухоџић.

Министар је исказао посебну захвалност свима онима који раде један од најтежих послова и који су спремни да ризикују своје животе у служби грађана и државе Црне Горе.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Најновији чланци

Донације: Помогните рад портала „СРПСКА24“!

Портал "Српска24" ради са скромним средствима. Народски речено - крпи се! Пошто порталу предстоји обнова годишњих интернет и осталих претплата позивам читаоце који сматрају...

Гренел: И Албанци за Трампа!

Специјални представник Беле куће за дијалог Београда и Приштине Ричард Гренел објавио је на Инстаграму да је у Детроиту разговарао са пословним и верским...

Кривокапић: Договорена влада!

-На данашњем састанку лидера побједничких коалиција потврђен је наш ранији договор о избору експертске владе коју ће подржати три коалиције које су побиједиле на...

Упокојио се митрополит Амфилохије, сахрана у крипти храма у Подгорици 1.новембра!

Драги оци, браћо и сестре, Уочи спомена на упокојење Светог Петра Цетињског и Светог Петра Другог Ловћенског Тајновидца, јутрос у 8.22 часова, након примања Свете...
video

Хит октобра портала „СРПСКА24“: НЕ ДАМ!

https://www.facebook.com/vukovlad1389/videos/3367425983365584/ https://youtu.be/g_CZSQ8r3qc