Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС МОРАЛ: Живот дајем, Мила не дајем!

Посланик Демократске партије социјалиста Данијел Живковић, током расправе са лидером Демократске народне партије Миланом Кнежевићем, навео је да није оперисан, нити хакован, те додао да стоји иза својих ријечи у вези одбране Мила Ђукановића.

Кнежевић је нагласио да поштује изјаве да би бранили Мила Ђукановића јер их је све политички створио, али да ће бити проблем да ли су спремни до краја да га бране.

Да ли је ово реваншизам и према Зорану Лазовићу, зашто се идентификујете са Катнићем а не са Лазовићем. Ја вас питам да ли је ухапшен неко од вас, није. И ја не желим, ако нисте криви, казао је Кнежевић.

Он је поручио Живковићу да су он и ДПС испали највећа жртва од кад је изабран нови врховни и главни државни тужилац.

-Ви треба да будете најсрећнији због Нововића и Марковића. Је ли Нововић ухапсио Мила Божовића пред изборе и нанио наш штету седам посто. Је ли ви сматрате да је хапшење Катнића реваншизам, упитао је Кнежевић.

Живковић је Кнежевићу рекао да се ни са овог политичког мјеста , али ни интимно, није радовао кад је Кнежевић био у притвору.

Не вјерујем да постоје индицје и докази који би инкриминисали Мила Ђукановића. Ја сам у сврхе политичког обрачуна говорио, јер се зна да је политички циљ и наратив “ухапсити Мила Ђукановића”. Иза својих ријечи стојим под пуном моралном, политичком и кривичном одговорношћу, навео је Живковић.

Напоменуо је и да ће се одрећи имунитета ако буде требало.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

ДОКУМЕНТИ О КОМУНИСТИМА: Према Србима нема милости!

ГЛАС РАЗУМА И РЕВИЗИЈЕ КОМУНИЗМА: Отворити архиве УДБЕ, без тога нема истине o прошлости!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ber1

ПРАВОСЛАВЉЕ И ИСЛАМ, САЛИХ СЕЛИМОВИЋ: Муслимани схватили сукоб Истока и Запада, само наши сународници у Црној Гори, Рашкој и БИХ, нијесу!

dajko

НЕСРЕЋНА ЦРНА ГОРА: Владислав Дајковић због Тита се не осјећа безбједно, пријете му смрћу јер сматра да треба да се уклони споменик Брозу!

berane1

СРПСКО БЕРАНЕ ОБИЉЕЖИЛО СВОЈ ДАН: Васојевићи имају будућност!

jasenovac

ПОСЛИЈЕ КАЖУ СРБИ ЗА СВЕ КРИВИ: Хрвати одбили да изложе пано на којем пише да је над Србима у НДХ-а извршен геноцид!

kolač

САРАЈЕВО У РАЉАМА СРБОФОБИЈЕ: И пошиљку колача из Београда сматрали би агресијом на БИХ!