Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС ЗАЛУДЊАЦИ: Љевичари лијевих скретања сањају Марин Ле Пен и гуше се у саопственом нестајању!

Пише: Иван Милошевић

Одвратног ли ДПС-а, мајко Божија! Тридесет година су позивали опозицију на толерантан разговор и политичко дјеловање кроз институције, а данас су блокирали парламент и заузели говорницу! Одвратних ли типова, мајко Божија, када су изгубили власт више не знају шта раде, копрцају се као риба на сувом, дишу на шкрге и само што се политички не угуше, јер од њих више ништа не зависи. Шешир Александре Вуковић, ревер Андрије Николића и десни брк Данијела Живковића, данас су бранили скупштинску говорницу као да им је отаца остала и нијесу је дали ни за живу главу!

Нијесу ни свјесни колико су смијешни јер су изгубили своје старе крпице и више немају луткице за играње. Све је однио ружмарин и шаж и оставио на цједилу ДПС да се сам бори са својим политичким и другим фрустрацијама, идеолошким митовима и сновима о бившој власти. ДПС је данас показао да је класична комунистичка странка, љевичарскои кова и наковња, дрварско-игманског карактера и безименог вође. Утапају се у сну о сопственој непостојећој величини и тјеше се двоцифреним процентима подршке бирача! Када дођу до једноцифрених бројки, њихова каријера биће на крају и биће спремни за политичку и сваку другу пензију и коначно ће тек тада Црна Гора моћи да одахне од криминално-идеолошких неспособњака који су умислили да без њих Црна Гора не постоји или је пред гашењем! 

ДПС је група залудних револуционара, идеолошких и политичких авантуриста којима је небо мрачно од сопствених илузија и погрешних снова. И свјесни су да се њихово небо озбиљно клати и пријети да им се сручи на главу и панично се бране од тога пада и сами себе убјеђују да су оно што су били и да без њих и кишне глисте не излазе из својих рупа!

Гарант да их је данас залсијепила побједа деснице у Француској, чим су јутрос отворили очи, указала им  се на зиду Марин Ле Пен и њених освојених 34 процената. Било је то 34 ђавола и ђаволчића за ДПС који показују да Европа иде у десно и да за лијево не мари и да ће ДПС, попут Макронове странке, бити негдје на трећем, четвртом и н-тим мјестом, али да никада више неће бити прва. А уколико ДПС није први, онда то значи да је задњи, али са тиме ДПС-овци не могу да живе, копрцају се у конопцима, туку се са замишљениом противником и сами себе задају аперкате и директе!

И у тој заслијепљености љевичарским француским поразом, ДПС-у је данас пао мрак на очи и окупирали су говорницу, угасили микрофон и тако спријечили Милојка да сабере два и два и закључи да су пет и да га боли она ствар што то неко неће да прихвати. ДПС је данас спасио Милојка од још једног политичког блама и чак му на главу ставили ореол демократског политичара који одобрава опозициону радикалну окупацију скупштинске говорнице. Милојко и ПЕС данас су захваљујмући ДПС-у, Данијеловом брку, Александриној локници и Андријиним Миловим ставом, изронили из сопственог мрака и барем на један дан показали су се као озбиљна странка озбиљних људи, али којима ДПС не да говорницу и узима им ријеч!

Умјесто да га данас ставе на политички крст и натјерају да пљује политичку крв и трпи ударце у нокдауну и нокауту омогућили су му да без ријечи и чак уздигнуте главу напусти скупшптинску арену, оде у Пржно и осунча задњицу и подлактицу! 

Попут Милојка, ДПС је данас потврдио да клизи у политички дилентатизам, политичко безнађе које лијечи погрешним љековима. И хвала Богу да је тако и хвала Богу што ДПС својим поступцима полако срља у пропаст и копа сам себи свој политички гроб. А на њему неће изнићи цвијеће за нека нова поколења, на њему ће само за тренутак бљеснути Александрин траг од вишеслојног шеширића, а за њим ће у лавиринитима прошлости отићи Данијелов брк, Андријинм ревер и Оскарова цетињска јадиковка. 

ДПС је данас тако добро одиграо против себе, да му треба честитати. То не може свако и за то умијеће треба имати ружмарин и ДПС-овски шаж који се не купују у Гинташу  или Тушкој пијаци. За то треба имати посебан осјећај безнадежности и сопствене залудности које сваконевица тјера кроз скупштинске прозоре и купи их негдје на пропланцима Дечића, Горице и Љубовића!  

 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПАРАСТОС ЖРТВАМА ПОХАРЕ КУЧА: Траже да се уклони споменик Мирку Петровићу, одговоран за страшне злочине у племену који се и даље памте!

АТЕНТАТ, BRAKE NEWS ИЛИ СТАРИ РАЧУНИ: Владао 30 година, довео грађане до просјачког штапа, распродао фабрике и обогатио се, а данас морамо да га чувамо!

ДАНИ АТЕНТАТА, ТРАМП ИМА ЛОШЕ ШПИЈУНЕ, ДА ЗОВЕ МИЛА: Ђукановић боље обавијештен од Доналда!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

osman8

БОШЊАЧКИ ПУТЕВИ БЕСПУЋА: Брину о Сребреници, злочине Османа Растодера у Плаву и Гусињу ни да помену!

spurnjik

КАКО ТАТА КАЖЕ: Влада Црне Горе забранила рад и емитовање руских медија!

tihomir1

РЕАКЦИЈЕ НА УКИДАЊЕ РУСКИХ МЕДИЈА, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ (УНЦГ): Људи који воде Владу ЦГ су слијепи послушници америчке амбасаде у Подгорици!

pakao

МОНТЕНЕГРИНИ НА АПАРАТИМА: Над Црном Гором се надвила сјенка (Андрија Мандић и капела) мрачнија од италијанске на Петровдан 1941. године!

Gornje-Zaostro-Krug-17-768x432

ЗАОСТРО КОД БЕРАНА: Голуб Добрашиновић, жив се предати Турцима није хтио, братсва дијелио на људе и нељуде!