Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДОШЛА ЗЛА ВРЕМЕНА: Ник Ђељошај избацује Србе из државних служби!

Потпредсједник Владе за економску политику и министар економског развоја, Ник Ђељошај, као предсједавајући Партнерског савјета за регионални развој, донио је одлуку о отказивању конститутивне сједнице Савјета која је заказана за сјутра, 21. јун. Како наводе у саопштењу, став великог броја чланова Савјета као и потпредсједника Ђјељошаја је да у овом важном државном тијелу, након посљедних изјава у јавности, предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић не може бити члан овог важног тијела. 

-Партнерски савјет има значајну улогу у регионалном развоју државе и његово функционисање у пуном капацитету је од изузетне важности, али не по цијену цивилизацијског посртања и унижавања чланова овог тијела, саопштио је потпредсједник Владе.

Нови термин одржавања конститутивне сједнице Партнерског савјета биће накнадно утврђен, након процесуирања измјене састава, тј. када се створе услови за одржавање сједнице у партнерском односу међусобног уважавања, што су постулати на којима ово тијело темељи своје развојне политике. 

Партнерски савјет за регионални развој је Владино тијело чији је задатак праћење и унапређење политике регионалног развоја Црне Горе. Ђељошај је крајем претходне године иницирао поновно успостављање овог Савјета.

Конститутивна сједница заказана је за 21. јун и ресор економије, који координира радом Савјета, претходно је упутио званичне позиве свим члановима.

извор: ртцг

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗДРАВ ПРЕДЛОГ, ВЛАДИСЛАВ ДАЈКОВИЋ: Уклонити споменик Броза у Подгорици, било би то у складу са европским резолуцијама!

ПРИНЦ МИХАИЛО ПЕТРОВИЋ: Капела на Ловћену је српска светиња!

ГОРА ОД НАЈГОРЕ СКОЈЕВКЕ, АЛЕКСАНДРА ВУКОВИЋ-КУЧ: Ко не воли Мила, није наш!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

moskva2

МИНИСТАРСТВО ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА РУСИЈЕ: Забрана руских медија непријатељски акт, одговорићемо!

milo-karikatura-409x298

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

kuci

ПАРАСТОС ЖРТВАМА ПОХАРЕ КУЧА: Траже да се уклони споменик Мирку Петровићу, одговоран за страшне злочине у племену који се и даље памте!

putovrazi

КАДА ПОЛИТИЧАРИ НЕЋЕ ЗАЈЕДНО, ХОЋЕ ПИСЦИ: УКЦГ и УКС представљају књигу Благоја Ж. Поповића ” Стрелице и путоврази”!

velika1

УОЧИ СРЕБРЕНИЦЕ: Имена џелата који су починили масакр у Велици 28. јула 1944. године, муслимани се нијесу извинили Србима и покајали због злочина!