Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДОК МОНТЕНЕГРИНИ СВАКИ СРПСКИ САБОР ПРОГЛАШАВАЈУ ФАШИСТИЧКИМ: Вјоса Османи у Улцињу, каже да је тај црногорски град њен други дом – комите и Јаков ћуте!

Предсједник Општине Улцињ Генци Ниманбегу угостио је данас предсједницу Косова Вјосу Османи Садриу, амбасадорку Косова у Цној Гори Ариану Жерка Хоџа, као и шефицу кабинета предсједнице Леарту Холај. Османи је честитала Ниманбегу на новој позицији.

-За Косово је Улцињ други дом и то најбоље доказују наше историјске, културне и туристичке, породичне и пословне везе, поручила је она.

Ниманбегу се захвалио на посјети Улцињу.

За нас су народ Косова и институције Косова били, јесу и остац́е пут интелектуалног, културног и туристичког развоја на чему смо вам вјечно захвални. Наш заједнички пут двију држава Косово и Црне Горе ка европским интеграцијама, добрим међудржавним односима, продубљивању сарадње на различитим нивоима биће мото на коме ћу градити политику институције коју водим, истакао је он.

Састанку су присуствовали и министар за људска и мањинска права у Црној Гори Фатмир Дјека, потпредсједник општине Сабри Салај и директор Туристичке организације Ћазим Хоџић.

извор: ртцг

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

СКРОМНИ СТАВ: Не разумијем политичке односе и на шта се односе!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!