Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

Дејан Ђуровић, посланик Нове, коментаришући изјаву Марка Ковачевића, против којег је и формиран предмет, каже да се противи “извлачењу из дијела текста или из контекста неколико реченица”.

Чини ми се да је четири дана након говора Марка Ковачевића, реакција била управо на дан вјерског празника муслиманске вјерске заједнице, и чини се да је то урађено намјерно. Нијесам од оних који се негативно изразе о некој изјави док је не прочитам. Знате каве су биле жестоке изјаве Мила Ђукановића и Данијела Живковића, а све се завршио без велике помпе. Ковачевић је говорио у контексту саме борбе на Граховцу која је евидентно била против освајача. Било је и оних који су осудили на начин да нијесу прочитали цијелу изјаву, истакао је он.

Каже да је сигуран да ће државни органи кад погледају читав говор Ковачевић одлучити да није било никаквог основа за пријаву.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

СКРОМНИ СТАВ: Не разумијем политичке односе и на шта се односе!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!